Labas visoms
Senokai besilankiau

darbai darbai darbai.... ar aš čia taip netikusiai laiką susidėstau, ar visiem to laiko trūksta
Smagu paskaitinėt apie mažųjų bendraamžių pasiekimus, mintis ir t.t.
Mes gyvenam gerai, daug veiklų darželyje, dar kelis būrelius papildomai lanko... kažkaip galvoju kad kuo įvairesnę veiklą išbandytų kol leidžia galimybės, o poto jau rinksis kas tikrai prie širdies
Moka visko labai daug, į sesę lygiuojasi.... o įvairiom socialinėm problemom irgi labai domisi.... pvz, ar būtinai moterim reikia pasikeisti pavardę susituokus, kodėl vyrai nesikaičia? kodėl tiem kareiviam Ukrainoj šautuvus pardavė ir t.t.
Nu niekaip neprisiruošiu užsirašinėt, bet vienas iš paskutinių perliukų buvo man ruošiant pietus - mama, o čia vištiena ar kiauliena. - Kiauliena. - O kuri kiaulės vieta? - Kumpis. - Kur tas kumpis? - Ten kur koja, tik prie užpakalio

- Mmm, o čia vyras kiaulė ar moteris kiaulė? - Moteris.... - Mmmmm, sakai žmona... tai kažin kur jos vyras, kitam turgely ar kokioj Riminėj?

Bet žinok mamyte, man tos kiaulės žmonos labai gaila, aš jos nevalgysiu
Nu ir ką... iš mano pagaminto plovo mėsos gabaliukai buvo sėkmingai išstumdyti, suvalgė tik ryžius
Dabar prieš gaminant stengiuosi duot kokios veiklos, kad nesigilintų per daug