Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2009m.

Maniske irgi karta akim ispustom pasitiko mane,puole i ausi sakyt,kad nelaime jai kelnytese,kad begam greiciau abi i tuoleta.. Aukletoja net nustebo,kad man toks klausimas iskilo..Sako aisku ne,nebevalom,jie juk jau dideli.. unsure.gif Net susigedau..
Nevalo jau nuo pat rugsejo,suolis augimo per vasara buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Maziukas susirgo, tai si savaite namuose nusimato, tai prisedau pasiskaityti kaip rugpjutinukai gyvena 4u.gif
Mes M. iki siol irgi po rimto reikalo ten nusluostom su slapiom servetelem. Taip darom ne del to, kad pati to nesugebetu padaryti, bet del to, kad dar kol kas nepavyktu svariai viska pasidaryti.. Nes pora kartu kai nusisluoste, tai doh.gif Vienzo neskubam dar, bet aisku po trumuti reiks pratinti, kad pilnai pati apsitarnautu. Beje ir dantukus mes isvalome pradzioje, o po to ji dar pati pabruzina.
Kas dar, ai dar turime visus dantukus ir berods niekas nekliba, skyluciu irgi jokiu, kol kas visi sveiki dantukai.
Ar rugpjutinukai moka rasyti, ar skaityti, skaiciukus pazysta. Smalsu smile.gif M smile.gif M. labai nori rasyti, savo varda, mama, tete raso. Jai kazkodel labai patinka, pati mokosi, stengiasi rolleyes.gif
Atsakyti
Kad musu bendraamziams dabar pats tas metas mokintis savarankiskai susitvarkyt po wc reikalu,tai faktas neabejotinas.. drinks_cheers.gif Bet man idomu kaip darzeliuose kitur,ar kaip ir pas mus ner ne minciu aukletojom eit ir pavalyt? Nepatinka,kad nera palaipsniui tas reikalas,o iskart.. nuo rugsejo jau "uzaugo" cool.gif

Guste jau senai (kokius 2m.) skaiciuoja iki 10..(Anglsikai irgi zino),raidele tik A gerai zino,parodo,paraso,nes darzelyje tik ja ir tesimokino atrodo g.gif Savo varda irgi paraso,rubineleje yra sasiuvinys i kuri kiekvienas atejes pasiraso..Piesinukus savo patys uzsivardija..Bet tik savo varda ir temoka parasyt(bet nezino kokia cia butet raide parase cool.gif )
Atsakyti
Labas visoms

Senokai besilankiau blush2.gif darbai darbai darbai.... ar aš čia taip netikusiai laiką susidėstau, ar visiem to laiko trūksta g.gif

Smagu paskaitinėt apie mažųjų bendraamžių pasiekimus, mintis ir t.t. wub.gif

Mes gyvenam gerai, daug veiklų darželyje, dar kelis būrelius papildomai lanko... kažkaip galvoju kad kuo įvairesnę veiklą išbandytų kol leidžia galimybės, o poto jau rinksis kas tikrai prie širdies ax.gif
Moka visko labai daug, į sesę lygiuojasi.... o įvairiom socialinėm problemom irgi labai domisi.... pvz, ar būtinai moterim reikia pasikeisti pavardę susituokus, kodėl vyrai nesikaičia? kodėl tiem kareiviam Ukrainoj šautuvus pardavė ir t.t. cool.gif

Nu niekaip neprisiruošiu užsirašinėt, bet vienas iš paskutinių perliukų buvo man ruošiant pietus - mama, o čia vištiena ar kiauliena. - Kiauliena. - O kuri kiaulės vieta? - Kumpis. - Kur tas kumpis? - Ten kur koja, tik prie užpakalio smile.gif - Mmm, o čia vyras kiaulė ar moteris kiaulė? - Moteris.... - Mmmmm, sakai žmona... tai kažin kur jos vyras, kitam turgely ar kokioj Riminėj? biggrin.gif Bet žinok mamyte, man tos kiaulės žmonos labai gaila, aš jos nevalgysiu doh.gif
Nu ir ką... iš mano pagaminto plovo mėsos gabaliukai buvo sėkmingai išstumdyti, suvalgė tik ryžius smile.gif

Dabar prieš gaminant stengiuosi duot kokios veiklos, kad nesigilintų per daug biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2014 02 24, 13:31)
- Mmm, o čia vyras kiaulė ar moteris kiaulė? - Moteris.... - Mmmmm, sakai žmona... tai kažin kur jos vyras, kitam turgely ar kokioj Riminėj?  biggrin.gif  Bet žinok mamyte, man tos kiaulės žmonos labai gaila, aš jos nevalgysiu  doh.gif
Nu ir ką... iš mano pagaminto plovo mėsos gabaliukai buvo sėkmingai išstumdyti, suvalgė tik ryžius  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
As siand vaikui aiskinausi kodel zodis "policija" yra moteriska gimine,o "policininkas" vyriska doh.gif biggrin.gif
bet cia del to,kad jos kasdienineje kalboje yra labai maisoma gimine ir pan ax.gif
Atsakyti
Gabė moka visas abėcėlės raides, rašo savo vardą, tėtė, mama, baba, močiutė, diedukas. Dabar vis prašo, kad pamokyčiau rašyti rašytines raides. Skaičius moka, parduotuvėse kainas man pasakinėja ir dar priduria, kad va čia akcija. biggrin.gif
O vat su dantukais pas mus bėda, daug skylučiu, reik vesti butinai pas dantų gydytoją. unsure.gif
Atsakyti
Tiesa, dėl dantukų.... vargstam mes su jais labai labai, vos ne visi krūminukai taisyti unsure.gif Nors kas rytą pačios išsivalo... kas vakarą aš pervalau, su skalavimo skysčiu prasiskalaja ir dar su tarpdančių siūlu pereinu unsure.gif nuolatinius būtinai silantais dengsim... ar padės nežinau, bet tikrai nepakenks g.gif
Atsakyti
Dziaugiuos,kad pas Guste ner nei vieno sugedusio.. Apziuret dantistei vos leidosi (man ant keliu sedint),bet paskui i gala nebenorejo nulipt biggrin.gif Kazi kaip butu buve jei butu prireike gydyt,taisyt..
Atsakyti
Agne, išmani panelė auga biggrin.gif Gerai išmąsto. Bet kiek pamenu, ji nuo mažumės tokių smagių "perliukų" pažerdavo biggrin.gif Kaip ir Gitulios jaunuolis.

Mano panelė moka dalį abėcėlės, savo vardą beveik parašo. Žodį mama irgi moka parašyt. Šiaip kantrybės neužtenka - vos prisėdam mokintis (pati klausinėja, domisi), tuoj 101 papildomas reikalas atsiranda ir reik lėkt. Imu galvot, kad kažkur jos energiją reikia nukreipt, nes namie sienom lipa.

Dantukus 2 sugedusius turi. Kaip tik ryt vizitas pas gydytoją laukia. Su nerimu laukiu, nes praeitą savaitę buvom pasirodyt gydytojai, tai su klyksmais riksmais į kėdę sėdosi ir nesileido apžiūrima. Teko išeit iš kabineto, nusiramint, pasikalbėt. Dar paveikslėlį suradau su sugedusiais dantukais, parodžiau ir paaiškinau kas nutinka kai dantyje skylutė atsiranda, kaip ji didėja ir negydant LABAI dantuką skauda. Po "įdirbio" vos pamačius gydytoją kabinete žiojosi, dantis rodė.
Tikiuosi ryt neįsibaugins labai ax.gif

Kas buvot pas gydytoją - kaip sekėsi dantukų remontas?

Atsakyti
Sveikos,kas liecia WC reikalus,jau antri metai pati valosi smile.gif ,nes pernai jau darzelyje nieks nebevale,mokykloi tuo labiau nevalo smile.gif
Abecele moka visa,aisku angliska biggrin.gif ,skaicius pazysta iki 20 angliskai iki 10 lietuviskai,rasyt raso bet dar daugiau su pakeverzioimais smile.gif
Dantukai visi sveiki 3*tfu ,pas dantystus eina drasiai thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Odna @ 2014 02 24, 10:24)
Ar rugpjutinukai moka rasyti, ar skaityti, skaiciukus pazysta. Smalsu smile.gif  M smile.gif M. labai nori rasyti, savo varda, mama, tete raso. Jai kazkodel labai patinka, pati mokosi, stengiasi rolleyes.gif

Skaiciuoja iki 10, raides kai kurias pazysta, skaicius irgi kelis, bet kad visus skaicius pazinotu, tai toli grazu ne. Namo numeri pazysta, bet skaicius sako atvirksciai, pvz. 31, sako 1 ir 3 ir pan. Siaip mokytis noro visai nerodo schmoll.gif
Anglisku posakiu is multiku prisirinkes ir panaudoja ten, kur reikia biggrin.gif

QUOTE(Agnė*** @ 2014 02 24, 11:31)
Senokai besilankiau  blush2.gif  darbai darbai darbai.... ar aš čia taip netikusiai laiką susidėstau, ar visiem to laiko trūksta  g.gif

Nu niekaip neprisiruošiu užsirašinėt, bet vienas iš paskutinių perliukų buvo man ruošiant pietus - mama, o čia vištiena ar kiauliena. - Kiauliena. - O kuri kiaulės vieta? - Kumpis. - Kur tas kumpis? - Ten kur koja, tik prie užpakalio  smile.gif  - Mmm, o čia vyras kiaulė ar moteris kiaulė? - Moteris.... - Mmmmm, sakai žmona... tai kažin kur jos vyras, kitam turgely ar kokioj Riminėj?  biggrin.gif  Bet žinok mamyte, man tos kiaulės žmonos labai gaila, aš jos nevalgysiu  doh.gif
Nu ir ką... iš mano pagaminto plovo mėsos gabaliukai buvo sėkmingai išstumdyti, suvalgė tik ryžius  smile.gif

Truksta to laiko bele kaip, rytas ... cia jau vakaras doh.gif O pas tave dar du vaikai, plius burelis ne vienas, tai kur cia bus to laiko mirksiukas.gif 4u.gif

Nereali gudruole wub.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Kaip jusu vaikuciai, ar visada miega pietu miegucio? bigsmile.gif
Atsakyti