Mokinam dabar pacia apsitarnaut,kazkaip rankos per trumpo pas ja tam reikalui

Aukletoja sako jie jau dideli,po 5m. turi.. Na bet yra kam dar 4.5..

Nieko,ismoksim
Nesidarbinsiu

Man iki spalio menesio dar vaiko prieziuros atostogos,tai kaip ir laisva esu,skiriu visa laika vaiku labui

Trukumas darze aukletoju..dvieju truksta(viena i dekreta isejo,kita po skundo).Taupymas turbut,tai kaip supratau nieko nedarbins iki rudenio.. Nuo kovo men.prades ateidineti savanores pedagoginio studentes..Ziuresim kaip cia bus..
Kitoj savaitej aukletojom konferecija(idomi,Europos remiama),tai dvi dienos sutampa su aukletojos darbu.. Seimininkute viena turetu darbuotis,tai,kad butu lengviau,paprase (direktores vardu)bent po kelias valandas padet pabut jai.. Nieko neveikiu(nedirbu darbe

),manau galesiu ir ilgiau nei pora valandu

Gal nepakenksiu
Papildyta:
QUOTE(Tila @ 2014 02 22, 21:49)
Aš tave pažinodama tikrai nebūčiau prieš, kad mano vaiką prižiūrėtum. Bet jei nepažinočiau, tikrai nenorėčiau, kad nedirbantis darželyje žmogus su vaikais dirbtų.
Toje grupeje esu tevu komiteto pirmininke,tai galima sakyt aktyviausia tarp visu tevu.. Jei jau ka pazista tevai is tevu-manau mane tai tikrai

Net nezinau,gal kam ir nepatiks tai.. Skusis,o tai irgi neblogai gal, priversti butu idarbint nauja pedagoge,o ne taupyt ir bandyt istempt iki rudens.. O taupymas tai cia kieno gaunasi,darzelio ar savivaldybes ?