QUOTE(motorela @ 2014 01 31, 18:33)
labas mergaites, o mes dantukus labai mylim, saugom, valom valom ir vistiek musu dantukai genda
plombyciu turim jau daug
....
Aš pradedu galvoti, kad čia gal nuo pagimimo, ar kokio paveldimumo
priklauso. Maniškis tai dantukus valo taip bele kaip ir vis tik primenamas, jam daugiau po viso proceso su vandeniu gargaliuoti ir žaisti labiau patinka
Bet dantukai visi sveiki.
QUOTE(Kulke @ 2014 02 03, 15:58)
Damos, greit sakykit, kaip vadinasi FB grupe musu, turiu naujienu ir pasiulyma
Pati radau. Zodziu jei kuri uzsksite cia, tai uzsukit ir i FB grupe
O kas negyvena FB gal irgi galima sužinoti
?
QUOTE(*Gina @ 2014 02 11, 08:37)
Kaip rugpjutinukai auga?
Kaip ligos,apmazejo?Mums ju kaip nebuvo,taip ir nera..Bijau,kad bus kaip su dicke,pirmoj klasej prasidejo maratonai..
Kaip keturmeciai su lyties savoka?
Manoji jau keli menesiai kaip gedijasi persirengt pries broliuka
Tikiu,kad jau ir darzelyje pergyvena naudotis bendru tuoletu,tik uz uzuolaideles.. Namie wc uzsirakina
Gyvena gyvena, ačiū Die be ligų kaip iki šiol
Keliauja į daržą, lanko futbolo treniruotes
Mano be gėdos jausmo kol kas
Aišku žino kuom skiriasi berniukai nuo mergaičių, bet kad gėditųsi neatrodo. Tulike aš neleisčiau užsirakinti, jei ir norėtų, paskui būtų vargo jį iš ten iškrapštyti
O be to ir užpakalio pats nenusivalo gerai, tai šaukia pagalbos taip, kad net kaimynai gal girdi
QUOTE(Akva0004 @ 2014 02 11, 09:08)
laba, nu jis jau irgi gedinasi kartais, ta prasme, jei nurengiu kambari, ir liepiu begt I vonia maudytis, tai bega su ranka uzsidenges kiausiukus
tulike nesirakina, nes neleidziam, o ir pats dar uzpakalio nenusivalo
Kai vonioj maudau as ar vyras, nesigedija dar. zodziu, pagal situacija jam dar susviecia. Braunasi pas mane I vonia, bet as aiskinu, kai mamos ar mergaites rengiasi ar prausiasi nereikia eiti pas jas. tai tas iskart isvedzioja, o kai tete maudosi? zodziu, klausimu dar 100 +1 , bet near dar ziauriai akcentuojama. NORS ruzava spalva arba kas nors geleta ar su kokiom mergaitem piesinukas, iskart pareiskia, cia mergaitiska- nespalvinsiu. ar kazkas panasaus
Aš leidžiu į vonią eiti kai maudausi
Papildyta:
QUOTE(Tila @ 2014 02 11, 09:12)
Mes šiemet iš ligų neišlipam
Ne tas, tai kitas. Šiaip jau nieko labai naujo, pradėjus daržan eiti visos ligos pasipylė, bet šiemet kažkaip net intensyviau. Ar čia brolio atsiradimas streso sukėlė (nors to šiaip nelabai jaučiasi), ar šiaip imunitetas silpnas. Gydytoja tai mane ramina "išaugs". Bet aš noriu, kad jau būtų išaugus...
Sveikatos
Pas T grupėj prasidėjo meilės
Rengiamės vieną vakarą rūbinėj ir viena mergaitė sako - T, aš tave myliu
. Maniškis tik šypt . Einant namo klausiu, ar tau patinka ta mergaitė. Tai vaikas taip atsidūsdamas man ir sako - Ją myli B, o ji myli mane
Žodž, meilės trikampis