Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2009m.

QUOTE(*Gina @ 2014 02 11, 08:37)
Kaip rugpjutinukai auga? smile.gif Kaip ligos,apmazejo?Mums ju kaip nebuvo,taip ir nera..Bijau,kad bus kaip su dicke,pirmoj klasej prasidejo maratonai..

Kaip keturmeciai su lyties savoka? biggrin.gif Manoji jau keli menesiai kaip gedijasi persirengt pries broliuka hihihi.gif Tikiu,kad jau ir darzelyje pergyvena naudotis bendru tuoletu,tik uz uzuolaideles.. Namie wc uzsirakina hihihi.gif

laba, nu jis jau irgi gedinasi kartais, ta prasme, jei nurengiu kambari, ir liepiu begt I vonia maudytis, tai bega su ranka uzsidenges kiausiukus lotuliukas.gif tulike nesirakina, nes neleidziam, o ir pats dar uzpakalio nenusivalo schmoll.gif Kai vonioj maudau as ar vyras, nesigedija dar. zodziu, pagal situacija jam dar susviecia. Braunasi pas mane I vonia, bet as aiskinu, kai mamos ar mergaites rengiasi ar prausiasi nereikia eiti pas jas. tai tas iskart isvedzioja, o kai tete maudosi? zodziu, klausimu dar 100 +1 , bet near dar ziauriai akcentuojama. NORS ruzava spalva arba kas nors geleta ar su kokiom mergaitem piesinukas, iskart pareiskia, cia mergaitiska- nespalvinsiu. ar kazkas panasaus
Atsakyti
Sveikos gyvos

Mes šiemet iš ligų neišlipam sad.gif Ne tas, tai kitas. Šiaip jau nieko labai naujo, pradėjus daržan eiti visos ligos pasipylė, bet šiemet kažkaip net intensyviau. Ar čia brolio atsiradimas streso sukėlė (nors to šiaip nelabai jaučiasi), ar šiaip imunitetas silpnas. Gydytoja tai mane ramina "išaugs". Bet aš noriu, kad jau būtų išaugus...

G. žino tik esminius skirtumus: berniukai nuo mergaičių skiriasi tik tuo, kad jie turi "uodegas". Kaip supratau darželyje jau "išstudijuoti" skirtumai buvo, o namie dar brolį apžiūrėjo. Gėdos jausmo kol kas nėra, bet į WC jau seniai viena keliauja ir jokios pagalbos nepriima.

Antoniai, kaip jūsų mažylis auga?

Kulke, perskaičiau tavo FB žinutę. Pasiūlymas žavingas, tik įdomu kaip sektųsi visus rugpjūtinukus suburti? Bet susimatyti būtų labai smagu 4u.gif
Atsakyti
Mano dar didzioji nesigedyja nors ant nosies jau 7 bus... tai Airika isvis kaip vistele kuri nieka nesupranta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2014 01 31, 18:33)
labas mergaites, o mes dantukus labai mylim, saugom, valom valom ir vistiek musu dantukai genda sad.gif plombyciu turim jau daug sad.gif ....

Aš pradedu galvoti, kad čia gal nuo pagimimo, ar kokio paveldimumo g.gif priklauso. Maniškis tai dantukus valo taip bele kaip ir vis tik primenamas, jam daugiau po viso proceso su vandeniu gargaliuoti ir žaisti labiau patinka biggrin.gif Bet dantukai visi sveiki.

QUOTE(Kulke @ 2014 02 03, 15:58)
Damos, greit sakykit, kaip vadinasi FB grupe musu, turiu naujienu ir pasiulyma bigsmile.gif
Pati radau. Zodziu jei kuri uzsksite cia, tai uzsukit ir i FB grupe  smile.gif

O kas negyvena FB gal irgi galima sužinoti tongue.gif ?

QUOTE(*Gina @ 2014 02 11, 08:37)
Kaip rugpjutinukai auga? smile.gif Kaip ligos,apmazejo?Mums ju kaip nebuvo,taip ir nera..Bijau,kad bus kaip su dicke,pirmoj klasej prasidejo maratonai..

Kaip keturmeciai su lyties savoka? biggrin.gif Manoji jau keli menesiai kaip gedijasi persirengt pries broliuka hihihi.gif Tikiu,kad jau ir darzelyje pergyvena naudotis bendru tuoletu,tik uz uzuolaideles.. Namie wc uzsirakina hihihi.gif

Gyvena gyvena, ačiū Die be ligų kaip iki šiol thumbup.gif Keliauja į daržą, lanko futbolo treniruotes rolleyes.gif
Mano be gėdos jausmo kol kas biggrin.gif Aišku žino kuom skiriasi berniukai nuo mergaičių, bet kad gėditųsi neatrodo. Tulike aš neleisčiau užsirakinti, jei ir norėtų, paskui būtų vargo jį iš ten iškrapštyti biggrin.gif O be to ir užpakalio pats nenusivalo gerai, tai šaukia pagalbos taip, kad net kaimynai gal girdi biggrin.gif

QUOTE(Akva0004 @ 2014 02 11, 09:08)
laba, nu jis jau irgi gedinasi kartais, ta prasme, jei nurengiu kambari, ir liepiu begt I vonia maudytis, tai bega su ranka uzsidenges kiausiukus  lotuliukas.gif  tulike nesirakina, nes neleidziam, o ir pats dar uzpakalio nenusivalo schmoll.gif  Kai vonioj maudau as ar vyras, nesigedija dar. zodziu, pagal situacija jam dar susviecia. Braunasi pas mane I vonia, bet as aiskinu, kai mamos ar mergaites rengiasi ar prausiasi nereikia eiti pas jas. tai tas iskart isvedzioja, o kai tete maudosi? zodziu, klausimu dar 100 +1  , bet near dar ziauriai akcentuojama. NORS ruzava spalva arba kas nors geleta ar su kokiom mergaitem piesinukas, iskart pareiskia, cia mergaitiska- nespalvinsiu. ar kazkas panasaus

Aš leidžiu į vonią eiti kai maudausi ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Tila @ 2014 02 11, 09:12)
Mes šiemet iš ligų neišlipam sad.gif Ne tas, tai kitas. Šiaip jau nieko labai naujo, pradėjus daržan eiti visos ligos pasipylė, bet šiemet kažkaip net intensyviau. Ar čia brolio atsiradimas streso sukėlė (nors to šiaip nelabai jaučiasi), ar šiaip imunitetas silpnas. Gydytoja tai mane ramina "išaugs". Bet aš noriu, kad jau būtų išaugus...

Sveikatos 4u.gif 4u.gif

Pas T grupėj prasidėjo meilės lotuliukas.gif Rengiamės vieną vakarą rūbinėj ir viena mergaitė sako - T, aš tave myliu wub.gif . Maniškis tik šypt . Einant namo klausiu, ar tau patinka ta mergaitė. Tai vaikas taip atsidūsdamas man ir sako - Ją myli B, o ji myli mane doh.gif Žodž, meilės trikampis biggrin.gif
Atsakyti
Maniske uzsirakine,bet is visu pusiu galima atrakint smile.gif Uzpakalio dar pati nenusivalo..sako man dar ne 10m. biggrin.gif
Meiles pas mus jau koks pusmetis biggrin.gif Eimantas,Eimantas ir dar karta Eimantas.. biggrin.gif Siand pareiske,kad namie paskutine likusi kriause-bus rytoj Eimantui gimtadienio dovana biggrin.gif Brolis pabludo kaip jos uzsinorejo,o ta ne pro kur schmoll.gif Eimantui ir viskas lotuliukas.gif Tai teko suktis is padeties,pasiuliau mainais padaryt tokias lazdeles sokoladines,su sirdute ant virsaus hihihi.gif Dabar laukia nesulaukia rytojaus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2014 02 11, 20:08)
Meiles pas mus jau koks pusmetis biggrin.gif Eimantas,Eimantas ir dar karta Eimantas.. biggrin.gif Siand pareiske,kad namie paskutine likusi kriause-bus rytoj Eimantui gimtadienio dovana biggrin.gif Brolis pabludo kaip jos uzsinorejo,o ta ne pro kur schmoll.gif Eimantui ir viskas lotuliukas.gif Tai teko suktis is padeties,pasiuliau mainais padaryt tokias lazdeles sokoladines,su sirdute ant virsaus  hihihi.gif Dabar laukia nesulaukia rytojaus hihihi.gif

biggrin.gif nu jau čia tikra simpatija pas jus.
Maniškis tai toks skūpavotas, pats kriaušę sulapnotų, nei kam atiduotų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2014 02 11, 22:41)
biggrin.gif nu jau čia tikra simpatija pas jus.
Maniškis tai toks skūpavotas, pats kriaušę sulapnotų, nei kam atiduotų  lotuliukas.gif

Na cia jis pirmoj vietoj..bet yra dar antras ir trecias varianatai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kazkodel jai berniukai kaip draugai labiau patinka man atrodo,dazniau juos minavoja g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Gėdos pas mus nėra schmoll.gif Didžioji 8 ir tai niekaip neatsiranda ta gėda g.gif

Kai maudosi vyras - mergaitės į vonią eit negali. Jokiu būdu. O kai aš-gali. Jei būtų pas mus berniukas, aš tikrai nesirodyčiau jam nuoga. Nžn, manau, vyras irgi....

O užpakaliuką daržely manoji nusivalo... Gal kabutes reikėtų uždėt, nes po to reikia praustis ir kelnaites keisti. Nemoka, nepatinka jai. Pavalo paviršiuką, kad žinot, jog valė ir tiek.

Dantis mes valom. Visi sveiki, nekliba. Didžioji pirmą pametė tik paruošiamojoj į galą, manau ir mažutei kris tik apie 6-7 metukus.... Bet žinau, kad krenta penkiamečiams ir tai normalu, jau paruošiamukai turi nemažai užaugusių nuolatinių dantų. Beja, didžioji irgi dar skylučių dantukuose neturi, netaisyti thumbup.gif Manau čia grynai geri genai. g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2014 02 11, 09:12)
Sveikos gyvos

zinok, mums pernai taip buvo, tai pradejau itart uzslepta nerima, stresa del mazesnio brolio atsiradimo. nes 1 metais darzelyje Matas nesirgo beveik visai, o pernai.... savaite paeina, 2-3 serga, ir taip iki kovo menesio taip, poto uzsibaige. taip kad, jau pavasarelis visai cia pat, atsigaus, sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Tai laukiam vasaros ir darom meeta wub.gif

Kalbejot apie gedos jausma, maniskei as ,,ikalus'', kad nuogai vaiksciot negalima, kai tete maudosi, i vonia irgi eit negalima ., bet kai mato broli, sako, kas cia?svampaliukas lotuliukas.gif

Klausimas jums, kaip jus pacios ryte prausiat vaiku lyt. organus?
Dantis manoji issivalo, bet as ,,patikrinu'' ir pervalau. ,,Pupa''pute mes taip vadinam , ilipa i vonia prasizergia, o as nuplaunu su muiliuku ir vandeniu. Kaip jus darot? leidziat patiems vaikams praustis ar pacios prausiat? unsure.gif

Mano mazasis karalaitis per menesi priaugo 1,300 g. ir 4 cm i ugi wub.gif dabar mums 7 sav. Kai buvo 5 sav gavau skambuti is genetikos centro, kad nuvykciau pas edokrinologus i kmuk, skydliaukes kraujo rodikliai uzkilia, nuvykau pasidarem tyrimus, tai kraujo tth buvo 3 paros 20, o 5 sav nukrites 10, norma 8-9. Tai gavom gert mazu doze vaistuku menesi laiko, po to vel vaziuosim tikrintis. O pati skydliauke, be pakitimu. Bet kai gavau ta skambuti, tai kojos net sulinko is isgascio... verysad.gif

Einu migdyt mergaites, nes i darzeli neinam nuo broliuko gimimo, o ir siuo metu darzeli vejaraupiai siaucia pas mus...
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2014 02 12, 07:24)
Na cia jis pirmoj vietoj..bet yra dar antras ir trecias varianatai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nenuostabu, kad daug simpatiju turi biggrin.gif Tikra grazuolyte wub.gif

Va sitas straipsnis man labai patiko cia ir laida kazkada buvo panasia tema apie nuogumus, kad nereiketu vaikui pabrezti - kad neplikinek, nes tai negrazu ir pan. Taip ismokoma, kad nuogas kunas kazkas gedingo unsure.gif
Bet cia, aisku, kiekvienos seimos pasirinkimo reikalas 4u.gif
Atsakyti
Jus visas su meiles diena, bukit mylimos ir pacios mylekit wub.gif [SIZE=7]
Atsakyti