Sveikos
Tikrai, del vaiku sirgimo tai cia kiekviena sekunde keiciasi viskas... Is Domanto grupes siandien 3 vaikai temperatura 39 ir vemiantys isvaziavo nezinia kokios sventes musu laukia
QUOTE(Lietuvaitee @ 2013 12 20, 16:59)
Sveikos
Tikrai, del vaiku sirgimo tai cia kiekviena sekunde keiciasi viskas... Is Domanto grupes siandien 3 vaikai temperatura 39 ir vemiantys isvaziavo nezinia kokios sventes musu laukia
Laba, Gina, taip, pas mus 27 vaikai grupėj.....lopšely irgi vos ne dešimčia daugiau buvo nei turi būti...na, bet telpa visi po stogu:)
Lietuvaitee, mūsų grupėj jau kelios savaitės siaučia kažkoks virusiukas, kur vaikai irgi vemia.....Ema tfu tfu tfu, stripuolė mano:) kol kas laikosi...o kadangi atostogauju dvi savaites, tai ir Ema neis į daržiuką , gal praeis tie virusai....
Pasirodo su "labai geru" apšvietimu žiūrėjau, kad neįžiūrėjau raudonos gerklės nors mažė ir daktarei ryte sakė, kad jai skauda tik pilvuką, o pasirodo pūlinga angina gydytoja parodė kaip žiūrėt, tai esu mačiusi ir raudonesnę jos gerklę, tik kad matėsi tokie balti "taškiukai" ir tonzilės labai padidėjusios ir kraujas rodo labai dielį uždegimą... žodžiu, gavo antibų ir tikiuosi greito pasveikimo..
Ir eilinį kartą įsitikinau savo nuojautomis paskutiniu metu apie ką pagalvoju, tas ir nutinka.. tai dar ievai sakiau, kad nebėgiotų lauke išsižiojus ir nerėkautų, nes skaudės gerklytę
Ir eilinį kartą įsitikinau savo nuojautomis paskutiniu metu apie ką pagalvoju, tas ir nutinka.. tai dar ievai sakiau, kad nebėgiotų lauke išsižiojus ir nerėkautų, nes skaudės gerklytę
Sveikos, mamos senokai cia lankiausi. Ruduo laaaabai intensyvus darbe buvo tai laukiu svenciu ir atokvepio Seip gyvenam neblogai. Mazasis mano jau gera menesi kaip akiniuotas . Vedemes profilaktiskai pasitikrinti regejima ir paaiskejo, kad didelio laipsnio toliaregyste turi, nors niekada nebuciau pagalvojusi, kadangi nepastebejome, kad nematytu. Na issirinko patinkancius akinukus ir vaiksto patenkintas, kad tik vienas toks grupeje
Su ligomis tai dar gerai laikomes, buvo tik spalio menesi apsirges kai is keliones gryzom ir gavo organizmas soka del temperaturos skirtumo, bet per dvi dienas atsistate.
FB teko pasigrozeti pasipuosusiais vaikiukais. Kiek matau tai nemazai darzeliu sventes vakare daro ir teveliai kartu "pabaliavoja". Tai net idomu paklausti, kokios svenciu jusu darzeliuose tradicijos. Musiskiame svente buna pries piet, tai po sventes vaikai eina prie pietu stalo, o teveliai vel skuba i darbus. Tad vaises minimalios, net nustebau, straipsni lryte perskaicius, kad kitur buna "baliukai" su rimtesniais gerimais teveliams.
Su ligomis tai dar gerai laikomes, buvo tik spalio menesi apsirges kai is keliones gryzom ir gavo organizmas soka del temperaturos skirtumo, bet per dvi dienas atsistate.
FB teko pasigrozeti pasipuosusiais vaikiukais. Kiek matau tai nemazai darzeliu sventes vakare daro ir teveliai kartu "pabaliavoja". Tai net idomu paklausti, kokios svenciu jusu darzeliuose tradicijos. Musiskiame svente buna pries piet, tai po sventes vaikai eina prie pietu stalo, o teveliai vel skuba i darbus. Tad vaises minimalios, net nustebau, straipsni lryte perskaicius, kad kitur buna "baliukai" su rimtesniais gerimais teveliams.
Sveikos,
Kaip smagu, kad pokalbiai atkute , tik kad laiko pati nebeturiu cia uzsukti. Tempai didziuliai, permainu daug. As atgal i darba, abu vaikai i darziuka, dar ziema, tai namuose papildomu rupesciu ir pan. Bet gerai permainos, nes jau labai norejau iseiti is namu..
Musu visa seima prasirgo tuo virusu... toks jausmas, kad ir visas darzelis prasirgo labai bjaurus reikalas, tik juokiames su vyru gerai, kad pries sventes visi "issivalem", nes ziauriai butu per sventes taip apsirgt nei valgyt galetum, nei i svecius vaziuoti
Sveikateles visiems
Lietuvaitee sveikinu labai
Kaip smagu, kad pokalbiai atkute , tik kad laiko pati nebeturiu cia uzsukti. Tempai didziuliai, permainu daug. As atgal i darba, abu vaikai i darziuka, dar ziema, tai namuose papildomu rupesciu ir pan. Bet gerai permainos, nes jau labai norejau iseiti is namu..
QUOTE(SD3 @ 2013 12 20, 22:10)
Laba, Gina, taip, pas mus 27 vaikai grupėj.....lopšely irgi vos ne dešimčia daugiau buvo nei turi būti...na, bet telpa visi po stogu:)
Lietuvaitee, mūsų grupėj jau kelios savaitės siaučia kažkoks virusiukas, kur vaikai irgi vemia.....Ema tfu tfu tfu, stripuolė mano:) kol kas laikosi...o kadangi atostogauju dvi savaites, tai ir Ema neis į daržiuką , gal praeis tie virusai....
Musu visa seima prasirgo tuo virusu... toks jausmas, kad ir visas darzelis prasirgo labai bjaurus reikalas, tik juokiames su vyru gerai, kad pries sventes visi "issivalem", nes ziauriai butu per sventes taip apsirgt nei valgyt galetum, nei i svecius vaziuoti
Sveikateles visiems
Lietuvaitee sveikinu labai
QUOTE(juniore @ 2013 12 21, 14:27)
Tai net idomu paklausti, kokios svenciu jusu darzeliuose tradicijos. Musiskiame svente buna pries piet, tai po sventes vaikai eina prie pietu stalo, o teveliai vel skuba i darbus. Tad vaises minimalios, net nustebau, straipsni lryte perskaicius, kad kitur buna "baliukai" su rimtesniais gerimais teveliams.
Oi turejom baliuka darzelyje nebloga. Mamos kai kurios atejo, kaip i baliu ar kluba pasipuosusios, mini suknytes, aukstakulniai, vsio takoje
Buvo tortas, vaisiai, sumustinukai, saldus eklerai, po to uzsakyti kitokie eklerai su pikantisku ir dar kazkokiu idaru, sausainiai, saldainiai, sultys, kava ir... sampes po laseli mamoms. Viena aktyviste labai jo norejo tai matyt atsinese. Nu zodziu man patiko ir vaikai buvo laimingi
Sveikos,
Šnekorė
Maniškis buvo boružiukas. Galejo būti kuom nori, tai kadangi lankom Boružėlių grupę, tai palengvino pasirinkimą. Eilėraščių nesimokino, svečiavosi teatras su Kalėdų seneliu, tai rodė vaidinimą, į kurį įtraukė vaikučius ir tėvelius.
Prieš tai grupė rengė vaidinimą Advento vakarojimai, tikrai buvo labai gražu, kaip vaikai paruošti ir, atrodo, tokie nedideli, bet tokį didelį vaidinimą padarė Keli vaikai iš grupės, tarp jų ir mano T, prieš visą salę eilėraščius sakė. Tai buvo mano bernužėliui pirmas viešas pasirodymas, su kuriuo susitvarkė puikiai
Maniškis tai užsiprašė Angry Birds žaidimo. Laišką man diktavo, turėjau parašyti, diktavo labai konkrečiai "Labas seneli, Angry Birds. Vardas, pavardė"
Gudruolė
T tai labai veikia, jei kas - žino, kad elfai ir paukšteliai viską stebi ir papasakoja Kalėdų seneliui.
QUOTE(Kulke @ 2013 12 09, 09:01)
Arteja sventes darzeliuose. Kuo vaikai bus? Manoji bus snaige. (pradzioj planavo buti snaige princese, dabar apsigalvojo ir sako: zinai, mamuk, as busiu karaliene )
Šnekorė
Maniškis buvo boružiukas. Galejo būti kuom nori, tai kadangi lankom Boružėlių grupę, tai palengvino pasirinkimą. Eilėraščių nesimokino, svečiavosi teatras su Kalėdų seneliu, tai rodė vaidinimą, į kurį įtraukė vaikučius ir tėvelius.
Prieš tai grupė rengė vaidinimą Advento vakarojimai, tikrai buvo labai gražu, kaip vaikai paruošti ir, atrodo, tokie nedideli, bet tokį didelį vaidinimą padarė Keli vaikai iš grupės, tarp jų ir mano T, prieš visą salę eilėraščius sakė. Tai buvo mano bernužėliui pirmas viešas pasirodymas, su kuriuo susitvarkė puikiai
QUOTE(Agnė*** @ 2013 12 11, 17:20)
Čia gruodžio pradžioj iškilo klausimas kaip ten seneliui laišką parašyt, tai liepiau nupiešt ko nori. Luknei su piešimu laaaaaabai sunku..... piešia tik saulę ir gėlytes galvojo galvojo, padėjo ant lapo ranką, apvedžiojo, nuspalvino, sako - bus gerai ir pirštinės
Maniškis tai užsiprašė Angry Birds žaidimo. Laišką man diktavo, turėjau parašyti, diktavo labai konkrečiai "Labas seneli, Angry Birds. Vardas, pavardė"
QUOTE(Kulke @ 2013 12 12, 09:28)
Nori visko, ka rodo per rytines reklamas
QUOTE(SD3 @ 2013 12 15, 22:16)
Emutė darželyje bus fėja, nes laisva tema, o namuose jau senokai nori lėlytės Mašenkos, tai jei bus gera, tai Kalėdų senelis ir atneš lėlytę, nors kažkada bandziau sakyti, kad Senis šaltis mato, kad Emutė nenori tvarkytis, neatneš dovanėlių...nesuveikė...sako - na tai kas, aš turiu ir kitų lėlyčių,,,,
Gudruolė
T tai labai veikia, jei kas - žino, kad elfai ir paukšteliai viską stebi ir papasakoja Kalėdų seneliui.
QUOTE(Kulke @ 2013 12 21, 17:48)
Oi turejom baliuka darzelyje nebloga. Mamos kai kurios atejo, kaip i baliu ar kluba pasipuosusios, mini suknytes, aukstakulniai, vsio takoje
Buvo tortas, vaisiai, sumustinukai, saldus eklerai, po to uzsakyti kitokie eklerai su pikantisku ir dar kazkokiu idaru, sausainiai, saldainiai, sultys, kava ir... sampes po laseli mamoms. Viena aktyviste labai jo norejo tai matyt atsinese. Nu zodziu man patiko ir vaikai buvo laimingi
Visas baliukas
Pas mus tokių nėra, bet aš ir nepasigendu
Per Advento vakarojimo šventę, po vaidinimo, paprašė tėvų nesiskirtyti, tai mamytės darė advento vainiką grupėje, vaišės buvo - vaikams saldainiai ir vaisiai už vaidinimą, tėvams pyragas, naminė duona (kuri atkeliavo iš to pačio vaidinimo) ir arbata
O po Kalėdų vaidinimo grupėj vaikų laukė saldainiai, vaisiai, sultys ir šakotis.
Mes jau išsikapstėm iš ligų (triskart tfu), buvo prikibus kažkokia zaraza Tai čia didžiausias mūsų sirgimas buvo, gavo antibus ir kamavosi su 40 tempa beveik tris paras Nukrenta ir vėl opa į viršų. Aš dabar dar vis negaliu atsipaipalioti, kelios dienos, kaip sveikas, bet tėtį iškraustėm į T kambarį, mes su juo miegam kartu, ir tikrinu vis naktį ar nedega
Nesirkit visi
Musu mieste tai ugdymo ir gydymo istaigose-grieztai negalima laispniu niekam vartot Gal del to,kad ir ten ir ten yra buve gaisru po,per "baliuskas"
Lopsio grupese vaikai ryte gavo is darzelio mini vaisiu,o vakare buvo svente saleje(kad tevai po darbu galetu kartu sudalyvaut),darzo grupej-vaises ir svente taip pat vakarop.. Po pasirodymo saleje,tevai galejom prisest prie stalo mini "sunestinio"..Kazkaip pernai visi iskart issilakste,tai siemet nusprendem,kad grazu,jauku butu nors kiek prisest,paminet..
Prisigyriau del savo geros sveikatos ir prikibo zaraza
Lopsio grupese vaikai ryte gavo is darzelio mini vaisiu,o vakare buvo svente saleje(kad tevai po darbu galetu kartu sudalyvaut),darzo grupej-vaises ir svente taip pat vakarop.. Po pasirodymo saleje,tevai galejom prisest prie stalo mini "sunestinio"..Kazkaip pernai visi iskart issilakste,tai siemet nusprendem,kad grazu,jauku butu nors kiek prisest,paminet..
Prisigyriau del savo geros sveikatos ir prikibo zaraza
QUOTE(*Gina @ 2013 12 22, 08:53)
Sveikatos
As ana savaitgali miriau nuo kazkokio viruso, net MB sake, dar nera mates manes taip silpnai atrodancios Bet dabar jau normaliai
Musu darzas 30d. planuoja isvyka i leliu arba dramos teatra(neatsimenu ), cia jau darzelio dovana vaikams.
As pati pasidariau absoliuciai ziopla, apie atminti jau net nesneku, nes nebeatsimenu, kas tas yra
QUOTE(Šardonė @ 2013 12 18, 22:33)
išaugai?
nu kad net nezinau - angina bent 2kart/metus prasergu...
QUOTE(Tila @ 2013 12 20, 16:48)
Uch, stiprybės tau
G. adenoidus pašalino, tai kaip ir geriau. Bet vis tiek streptokokas mėgsta apsigyventi ir antibais tenka gydytis.
Ir aplamai tokia lepūnė ji pas mane (ir aš pati tokia buvau)
G. adenoidus pašalino, tai kaip ir geriau. Bet vis tiek streptokokas mėgsta apsigyventi ir antibais tenka gydytis.
Ir aplamai tokia lepūnė ji pas mane (ir aš pati tokia buvau)
bent man sake, kad streptokokas ant anginos kaupiasi ir ja pasalinus turetu nebesikaupt, nes nebet jam kur gyvent. Reiks dar paklausinet....
Sveikatos sergantiems!
Muse, rimtai pradejau ieskot info apie pradines mokykleles...
Beje, ka rugpjutinukai gaus po eglute? Smalsu. R ras lelyte, nes dabar mergaitiska viskas - segtukai, lupu blizgesiai, lelytes ir visokie kitokie mergaitiski dalykai valdo...
MSZ, ateik pas mus i mokykla, klasiokes bus...
Darze pas mus nera jokiu pasisedejimu, nes svente diena, beje, mokykloje irgi, po pasirodymu minimaliai sakotis vaikams ir viskas. Kazkaip man net nepriimtina butu ugdymo istaigose toki pavyzdi rodyt.
Grizau po Kaledinio darbinio baliaus, buvo Mikutaviciaus koncertas ir naktinis Kaunas, klubai. Labai patiko... Ir Kaledu senis, aisku.
Darze pas mus nera jokiu pasisedejimu, nes svente diena, beje, mokykloje irgi, po pasirodymu minimaliai sakotis vaikams ir viskas. Kazkaip man net nepriimtina butu ugdymo istaigose toki pavyzdi rodyt.
Grizau po Kaledinio darbinio baliaus, buvo Mikutaviciaus koncertas ir naktinis Kaunas, klubai. Labai patiko... Ir Kaledu senis, aisku.