Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2009m.

laba dienelė, mano rugpjūtinukė tai pietų namie nemiega nuo 2 metukų, bet kai pradėjo keltis į darželį 6:30, tai miega. Bet namuose nea.

Antoniene 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

QUOTE(Agnė*** @ 2013 12 11, 18:20)
Antoniene, linkiu ir aš  Kalėdinės dovanėlės  wub.gif  ir lengvo finišo  4u.gif

Čia gruodžio pradžioj iškilo klausimas kaip ten seneliui laišką parašyt, tai liepiau nupiešt ko nori. Luknei su piešimu laaaaaabai sunku..... piešia tik saulę ir gėlytes  biggrin.gif  galvojo galvojo, padėjo ant lapo ranką, apvedžiojo, nuspalvino, sako - bus gerai ir pirštinės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O dabar su sesės pagalba nupiešė ir iš senelio užsiprašė suknelės ir lūpdažio  biggrin.gif

Aciu 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerules tavo mergaites, skelia bajeri ne viena thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,
Lietuvaitee 4u.gif sveikinimai ir lengvo nešiojimo wub.gif
Antoniene, mielo laukimo susitikimui su lėliuku wub.gif
Emutė darželyje bus fėja, nes laisva tema, o namuose jau senokai nori lėlytės Mašenkos, tai jei bus gera, tai Kalėdų senelis ir atneš lėlytę, nors kažkada bandziau sakyti, kad Senis šaltis mato, kad Emutė nenori tvarkytis, neatneš dovanėlių...nesuveikė...sako - na tai kas, aš turiu ir kitų lėlyčių,,,,
Darželyje miega puikiai, namuose savaitgaliais kartais ir nemiega, bet tada jau apie 20h eina miegoti. Bet bėdą turime, kad sunku išsisskirti su mamytė darželyje..ašarų pakalnės...sad.gif
Atsakyti
Laba, atgijo siek tiek tema pries sventes bigsmile.gif

Prisidedu prie sveikinimu Lietuvaitei 4u.gif

QUOTE(Tila @ 2013 12 08, 12:47)
Mano abu vaikai serga sad.gif Sunku  doh.gif

4u.gif Ui, kaip tave suprantu....

Sunkus ziauriai man sitas ruduo.. Roberta be perstojo serga. Per pastaruosius trejus menesius 4us antibiotikus geriam, nes tik pasveikstam nuo ligos, nueinam max 2-3 dienas darzelin ir vel kazkas baisaus ir vel antibiotikai.. Vakar issiunciau atostogu pajurin pas mociute, gal ten siek tiek pasveiks...
Keli skirtingi medikai kartoja, kad reikia vaika grazint atgal i mazaji darzeli, jei nenoriu dar ir penktu antibiotiku... Tai, matyt, pusmeciui teks ta padaryt, nes kitaip rizikuojam sveikata. unsure.gif Ar ir jus visi sirgot iseje i didelius darziukus tokiu tempu?????
Atsakyti
MSZ, sveika. O kiek pas jus grupeje vaiku dabar? Pas mus virs 20, bet maniske tikrai tiek nesirgo. Siemet realiai antra karta tik, pirma tai nesupratau, sirgo ar ne, be jokiu vaistu, dabar lasus i nosi lasinam, bet ryt tikiuosi jau i darza isleist, kad ir su sloga dar, nes nieko daugiau nera....Tai arba pasveiks, arba rimtai susirgs.... Bet maniske iki darzo kelis kartus su antibais sirgo, kai brolis ar sese kazka dovanu parnesdavo....

Gal darze kas gyvena?
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2013 12 17, 22:11)
MSZ, sveika. O kiek pas jus grupeje vaiku dabar? Pas mus virs 20, bet maniske tikrai tiek nesirgo. Siemet realiai antra karta tik, pirma tai nesupratau, sirgo ar ne, be jokiu vaistu, dabar lasus i nosi lasinam, bet ryt tikiuosi jau i darza isleist, kad ir su sloga dar, nes nieko daugiau nera....Tai arba pasveiks, arba rimtai susirgs.... Bet maniske iki darzo kelis kartus su antibais sirgo, kai brolis ar sese kazka dovanu parnesdavo....

Gal darze kas gyvena?

Panasiai. Bet tiek nebuna niekad...
Trecia kart streptokoko bakterija atsinaujinta ir jau nebezinau, ka ir bedaryt. R vienintele tiek kankinasi. Kazkaip beviltiskai atrodo, bet gal jei padarysim anginos/adenoidu operacija bus lengviau. Nezinau smile.gif. Laikas parodys. Svarbiausia, kad iki tol, kol susitvarkys viskas, kad nebutu jokiu rimtu sveikatos pazeidimu nuo tokio kiekio antibiotiku...
Atsakyti
Nepergyvenk, nebus, Mano dvyniai taip sirgo nuo 2,5 iki 3 metu, o R jau didesne. Adenoidu ir anginos operacija bent mums padejo labai stipriai, man regis pasakojau kazkada. Laikykites!

Papietauti matyt sia savaite nebepavyks?
Atsakyti
MSZ, neprisišnekėt (triskart tfu tfu tfu), ieva išvis mažai serga, šiais metais nei karto (nuo rudens), buvo prisikabinus lyg sloga, bet savaitgalis namie ir viskas ssitvarko, grįžta po darželio vėl lyg sloga, bet kit dieną vėl ok. Tai padariau išvadą kad dėl nevėdintų patalpų galbūt arba kažkam alergiška. O grupėje yra ne vienas vaikas, kurie pastoviai serga, tai matyt čia nuo pačio vaiko organizmo priklauso. O jei Ro tiek antibų turėjus, tai organizmas nespėja atsistatyt ir vėl prikimba, tai sunkoooooka. Tikėkimės jūros oras nors kiek padės greičiau pasveikt. 4u.gif
Kas dėl visų ligų, tai dabar nebeinam į žaidimų kambarius, į prekybos centrus labai retai kada, nebent į kiną nulekiam ar su tėčiu į teatrą nueina.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2013 12 17, 22:37)
Nepergyvenk, nebus, Mano dvyniai taip sirgo nuo 2,5 iki 3 metu, o R jau didesne.  Adenoidu ir anginos operacija bent mums padejo labai stipriai, man regis pasakojau kazkada. Laikykites!

Papietauti matyt sia savaite nebepavyks?

Pavyktu, jei ryt per pietus gali arba pirmadieni wink.gif 4u.gif Parasysiu dar darbe ryte tau smile.gif
Del operacijos spresim kazkada artimiausiu metu. Nes be jos kol kas iseities nematau, o sirgti tokiu daznumu nenormalu.

QUOTE(Šardonė @ 2013 12 17, 22:48)

Kas dėl visų ligų, tai dabar nebeinam į žaidimų kambarius, į prekybos centrus labai retai kada, nebent į kiną nulekiam ar su tėčiu į teatrą nueina.

mes absoliuciai visad vengem bendru susiburimo vietu, kinu, teatru ir pan. virusu vietu visada. Tai tas mano vaikas ir taip nieko nemato... Pradedu galvot, kad milijonai zmoniu tokiose vietose lankose ir nieko tas lankymasis arba nesilankymas nelemia.

Papildyta:
ai, beje, gavau patarima paskiepyt vaika gripo + nuo kazkokio pneumokoko skiepais (du skirtingi). Neva tyrimais irodyta, kad toks misinys mazina susirgimu virusinem infekcijoms ir pan. Tai mastysiu ir sita versija... Gal pasiskiepije kazkas sitokiu misiniu?
Atsakyti
Mes aplamai per 4m mazai esam sirge..(Didziulis tpfu3 kartus)..
Vejaraupiais va prasirgom labai lengvai.. Ir mazius nieko neserga per daug(karteli tik nevedziau,del slogos).. Gydytoja vakar pasidziauge del musu ax.gif Kaimyne akis isputus klausia kaip imuniteta vaikams sukuriu? biggrin.gif O gi niekaip..Zuvu taukus pakramsnoja Guste kai nepamirsta,dar vitC vietoj saldainio.. Bet cia ne ju deka manau..Nezinau kas itakoja..
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 12 18, 09:41)
Mes aplamai per 4m mazai esam sirge..(Didziulis tpfu3 kartus)..
Vejaraupiais va prasirgom labai lengvai.. Ir mazius nieko neserga per daug(karteli tik nevedziau,del slogos).. Gydytoja vakar pasidziauge del musu ax.gif Kaimyne akis isputus klausia kaip imuniteta vaikams sukuriu? biggrin.gif O gi niekaip..Zuvu taukus pakramsnoja Guste kai nepamirsta,dar vitC vietoj saldainio.. Bet cia ne ju deka manau..Nezinau kas itakoja..

sveikutes 4u.gif

Cia turbut igimta g.gif vieni serga nuolat, kiti nelabai ir nesuprasi kas tai lemia g.gif vieno visur eina neserga, kiti saugosi neina niekur ir vistiek suserga doh.gif
Atsakyti
Labas. smile.gif
Pas mus 25 vaikai grupeje. Tikejausi ,kad sirgs labiau pradejusi lankyti darzeli, bet kol kas tik karta sirgo, gavo antibu. O siaip lyg ir viskas gerai, tik aukletojos per pirmus salcius pora dienu vaikus i lauka vede, tai puse vaiku be balso kelias dienas buvo.

Vakar buvo svente darzelyje. O kaip grazu, vaikai ir vaidino, ir dainavo, Kaledu senis toks siuolaikiskas buvo, mokino vaikus sokti. Po to balius buvo grupeje. Nu as labai patenkinta darzeliu , grupe ir aukletojom thumbup.gif
Atsakyti