Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2009m.

Manoji bus raganele, kai visos kitos snieguoles ar princeses. Aukletoja sake, kad paklause kas nori but, tai tik maniske vienintele smile.gif, jau turim apranga, tai laukia nesulaukia.

Prie to paties -gal zinote kur triko arba ploba body gauti pirkti> Nes ta raganos suknia su nuoga nugara, neisi gi ziema taip smile.gif
Atsakyti
Lietuvaitee, nuosirdus sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Muse @ 2013 12 09, 10:33)
Manoji bus raganele, kai visos kitos snieguoles ar princeses. Aukletoja sake, kad paklause kas nori but, tai tik maniske vienintele smile.gif, jau turim apranga, tai laukia nesulaukia.

Prie to paties -gal zinote kur triko arba ploba body gauti pirkti> Nes ta raganos suknia su nuoga nugara, neisi gi ziema taip smile.gif

Utenos trikotazo parduotuvej visada rasi arba ju internetinej parduotuvej. Taciau triko turi nemazus iskirpimus.
Atsakyti
Labukas,

Lietuvaite, nuosirdus sveikinimai wub.gif nestuke.gif

Tila, sveikateles Tavo vaikuciams 4u.gif

Maniskes irgi sirgo dvi savaites namie praleidom, dar vyrui angina buvo prisikabinus, tai su 39 temp, pragulejo lovoij, praslaugiau namie ligonius visus blush2.gif , o ryt jau startuosim i darzeli, vyras i darba.

Maniske didcke bus lape, o maziuke galiu rengt kuo noriu, tai mazei nupirkau pelytes kepuryte., o didckei lapes kepure, uodega paemiau ir liemene tokia kailine, tai reikes pasiuti per sias dienas, nes karnavalas abiems 17 diena bus.

Trumpai apie save, suejo jau man 38 sav nestuke.gif , neuzilgo jau supuosim broliuka wub.gif
Atsakyti
Antoniene, as net nezinojau, sveikinimai dideliausi wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Domantas bus meskiukas darzelyje. Nupirku ausis, o apranga kombinuosiu kazka g.gif
Atsakyti
QUOTE(antoniene @ 2013 12 10, 16:57)
Tila, sveikateles Tavo vaikuciams 4u.gif .

Trumpai apie save, suejo jau man 38 sav  nestuke.gif , neuzilgo jau supuosim broliuka wub.gif

Dėkojam 4u.gif Jūsų šeimynai taip pat sveikatos 4u.gif

Smagu wub.gif Rimtas pretendentas būti Kalėdine dovana visai šeimynai wub.gif
Kaip jautiesi?

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Pas mus kažkaip šiemet paprastai, mergaitės lėlės, o berniukai lyg nykštukai. Tai kaip ir galvos sukti kaip aprengti nėra.

Dėl miego tai miega ir namie ir darželyje. Darželyje migdyt nereik, o namuose reik visad pagulėt šalia, kol užmigs. Namuose ar pas senelius migdau pietų miegelio tada kai matau, kad to reiktų, jei būna anksti atsikėlus ar nuvargus ar pati labai noooriu pamiegot (ieva dar vis vyturiukas, keliasi iki 7 val, tai man mirtis pastoviai keltis taip anksti). O iš darželio grįžus vis pasiskundžia, kad ją šeimininkutė prižadino ir neleido miegot ilgai biggrin.gif

Sveikatos sergantiems 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

QUOTE(Lietuvaitee @ 2013 12 10, 21:09)
Antoniene, as net nezinojau, sveikinimai dideliausi  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciukas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Tila @ 2013 12 10, 21:15)
Dėkojam  4u.gif Jūsų šeimynai taip pat sveikatos  4u.gif

Smagu  wub.gif Rimtas pretendentas būti Kalėdine dovana visai šeimynai  wub.gif
Kaip jautiesi?

As jauciuosi kaip ir gerai, tik va siandien kazkoks kaip sinusitas kabinasi, eisiu siandien dar TA pas gine, pirmadieni i echo.
Siandien namie tvarkausi, kudikelio drabuzius ruosiu, kruva didele liko islyginti doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Šardonė @ 2013 12 10, 23:03)
Dėl miego tai miega ir namie ir darželyje.

Pas mus tas pats, miega ir namie ir darzelyje thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Lietuvaitee, kuo lengvesnio laukimo 4u.gif wub.gif nestuke.gif

Antoniene, linkiu ir aš Kalėdinės dovanėlės wub.gif ir lengvo finišo 4u.gif

Pietų maniškė o ir sesė penkiametė dar miega, savaitgaliais namie kartais pasimuliuoja, bet dažniausia miega ax.gif

Darželyje pernai buvo pelyte, šiemet bus nykštuke smile.gif eilėraščių ne vieną mokosi 4u.gif

Čia gruodžio pradžioj iškilo klausimas kaip ten seneliui laišką parašyt, tai liepiau nupiešt ko nori. Luknei su piešimu laaaaaabai sunku..... piešia tik saulę ir gėlytes biggrin.gif galvojo galvojo, padėjo ant lapo ranką, apvedžiojo, nuspalvino, sako - bus gerai ir pirštinės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O dabar su sesės pagalba nupiešė ir iš senelio užsiprašė suknelės ir lūpdažio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2013 12 11, 17:20)
O dabar su sesės pagalba nupiešė ir iš senelio užsiprašė suknelės ir lūpdažio  biggrin.gif

man įdomūs tokie mergaičių norai smile.gif prisižiūrėjo matyt į mamą biggrin.gif maniškė vis klausia, o kada aš tokius batus gražius turėsiu, o kada aš taip akytes galėsiu dažyt, tai žino, kad kai užaugs, tai matyt net "nedašunta" kalėdų senelio prašyt tokių dovanų smile.gif Ieva irgi rašė kalėdų seneliui laišką, ant atvirlaiškio nupiešė mergytė ir medį ir parašė vardus kuriuos moka rašyt ir sako "aš parašiau, kad Lego friends noriu" lotuliukas.gif

O kokie norai kitų rugpjūtinukų? smile.gif
Atsakyti
B mokyklelej bus feja. Kitu variantu nei nesvarste biggrin.gif
O dovanu uzsiprase barbes undineles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dream...: 11 gruodžio 2013 - 22:28
QUOTE(Agnė*** @ 2013 12 11, 19:20)
  galvojo galvojo, padėjo ant lapo ranką, apvedžiojo, nuspalvino, sako - bus gerai ir pirštinės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Šardonė @ 2013 12 11, 23:52)
ant atvirlaiškio nupiešė mergytė ir medį ir parašė vardus kuriuos moka rašyt ir sako "aš parašiau, kad Lego friends noriu"  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

Manoji kazkaip nesureiksminusi tos sventes,gal reiktu daugiau kazka kalbet man su ja apie tai g.gif Nesuka galvos ji nei del dovanos,nei del aprangos,nei ten pasiruosimui kazkokiam g.gif Darze ruosiasi dainas,eileirascius..

Pietu miega visad,visur puikiai.

Antoniene-
nuostabaus susitikimo jums wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šardonė @ 2013 12 11, 21:52)

O kokie norai kitų rugpjūtinukų?  smile.gif

Nori visko, ka rodo per rytines reklamas biggrin.gif

Atsakyti