QUOTE(Tila @ 2013 10 25, 14:05)
Gina, šaunu, kad radai laiko ir sau O be to, neoficialiai, dar ir darželyje "savanoriauji"
Ai, žaislus, kepures narplioju Vaikams išdalinu, išdovanoju. Kai papildysiu siūlų atsargas, kepurės ir snood'ai eilėje laukia
Vaikinas tai auga kaip ant mielių. Ūgį ir svorį galėsiu pasakyt kitą savaitę, kai keliausim į TA. Bet svoris tikrai ne mažiau 6,5kg, ūgis ir kokie 64-65cm (reiks pamatuot kai atsikels). Nemažas gimė, bet dabar irgi auga puikiai.
Stiprus, smalsus, aktyvus vaikas. Moka šypsotis, guguoti, nuo pilvo ant nugaros nugriūti, galvytę jau visai neblogai nulaiko. Ir aišku vadovauti puikiai sugeba, dažniausiai pakeltu tonu
Uch, rimtai skamba.
Bet kai tokios rimtos diagnozės, tai aš esu linkusi ir kitą nuomonę išgirsti...
O slankstelį šalinti reikia kokiu pagrindu?
Ai, žaislus, kepures narplioju Vaikams išdalinu, išdovanoju. Kai papildysiu siūlų atsargas, kepurės ir snood'ai eilėje laukia
Vaikinas tai auga kaip ant mielių. Ūgį ir svorį galėsiu pasakyt kitą savaitę, kai keliausim į TA. Bet svoris tikrai ne mažiau 6,5kg, ūgis ir kokie 64-65cm (reiks pamatuot kai atsikels). Nemažas gimė, bet dabar irgi auga puikiai.
Stiprus, smalsus, aktyvus vaikas. Moka šypsotis, guguoti, nuo pilvo ant nugaros nugriūti, galvytę jau visai neblogai nulaiko. Ir aišku vadovauti puikiai sugeba, dažniausiai pakeltu tonu
Uch, rimtai skamba.
Bet kai tokios rimtos diagnozės, tai aš esu linkusi ir kitą nuomonę išgirsti...
O slankstelį šalinti reikia kokiu pagrindu?
Jau buvau pas du geriausius klaipedos neurochirurgus. Esme ta, kad vienas sako gali prasisukti su gera ir ilga reabilitacija, o kitas tokiu vilciu nesuteikia. Bet as darysiu viska, kad tik nereiktu operacijos.
O salinti slanksteli ir deti implanta pataria del to, kad to pazeisto slankstelio pakitusi struktura. Kazkas tokio. Dabar pasidariau dar viena tyrima, tai sake jis parodys aiskaiu situacija. Tik mane nervina, kad dar neaisku iki galo, o jau nuteikia implantui. Bet turiu nuostabu kinezioterapeuta kuris man padeda ne tik sustipreti fiziskai, bet ir palaiko gera nuotaika ir neleidzia prarasti vilties