Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2009m.

QUOTE(Tila @ 2013 10 25, 14:05)
Gina, šaunu, kad radai laiko ir sau  4u.gif O be to, neoficialiai, dar ir darželyje "savanoriauji"  4u.gif
Ai, žaislus, kepures narplioju smile.gif Vaikams išdalinu, išdovanoju. Kai papildysiu siūlų atsargas, kepurės ir snood'ai eilėje laukia smile.gif

Vaikinas tai auga kaip ant mielių. Ūgį ir svorį galėsiu pasakyt kitą savaitę, kai keliausim į TA. Bet svoris tikrai ne mažiau 6,5kg, ūgis ir kokie 64-65cm (reiks pamatuot kai atsikels). Nemažas gimė, bet dabar irgi auga puikiai.

Stiprus, smalsus, aktyvus vaikas. Moka šypsotis, guguoti, nuo pilvo ant nugaros nugriūti, galvytę jau visai neblogai nulaiko. Ir aišku vadovauti puikiai sugeba, dažniausiai pakeltu tonu  biggrin.gif
Uch, rimtai skamba.
Bet kai tokios rimtos diagnozės, tai aš esu linkusi ir kitą nuomonę išgirsti...

O slankstelį šalinti reikia kokiu pagrindu?

Jau buvau pas du geriausius klaipedos neurochirurgus. Esme ta, kad vienas sako gali prasisukti su gera ir ilga reabilitacija, o kitas tokiu vilciu nesuteikia. Bet as darysiu viska, kad tik nereiktu operacijos.
O salinti slanksteli ir deti implanta pataria del to, kad to pazeisto slankstelio pakitusi struktura. Kazkas tokio. Dabar pasidariau dar viena tyrima, tai sake jis parodys aiskaiu situacija. Tik mane nervina, kad dar neaisku iki galo, o jau nuteikia implantui. Bet turiu nuostabu kinezioterapeuta kuris man padeda ne tik sustipreti fiziskai, bet ir palaiko gera nuotaika ir neleidzia prarasti vilties thumbup.gif
Atsakyti
Gavau siuntima is reabilitologes (kur lankau reabilitacija) pas seimos gydytoja del tolesnes reabilitacijos. Talonas pas seimos gyd tik uz 2 sav. Sulaukiau, nuejau ir gavau siuntima pas kita reabilitologa. Vel laukiau 2 sav, tada sulaukiau ir tas duoda reabilitacija bet vel gaunu siuntima pas seimos gydytoja, kad ji uzpildytu reabilitacija. Ir vel reiks laukti 2 sav. O kas toliau? Zodziu, vat taip ir svaistomi zmoniu pinigai... Kad gauti reabilitacija turejau praeiti: seimos gyd, neurologas, seimos gyd, neurochirurgas, reabilitologas, seimos gyd, reabilitologas, seimos gyd ir nezinau ar pagaliau gausiu... doh.gif ir kas toks protingas sugalvojo? Jau kaip siandien susinervinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva0004 @ 2013 10 23, 10:17)
o kaip siaip mamukai ir vaikuciai gyvena? darbas, namai, vaikai? ar dar ka idomaus nuveikiate

Taip taip: darbas, namai, vaikai ir vėl viskas iš naujo....juoda rutina smile.gif

Dream, sveikatos tau 4u.gif ir stiprybės minant mūsų medicinos įstaigų slenksčius. Mane tai tokie dalykai baisiai nervina irgi. O šiaip, reikia tau pažįstamo gydytojo ieškotis, nes ,jaučiu, užsivaikščiosi tu taip per kabinetus.
Atsakyti
Dream laikykis 4u.gif Man po mastito buvo kazkokie atsirade sirdies permusimai, tai nuejus pas kardiologe liepos men. gavau talona "minti dvirati" tyrimui tik lapkricio men. Dziaugiuos tik, kad viskas lyg ir gerai, sirdis sveika, tik daugiau polisio sake reikia. Bet pagalvojus, o jeigu butu buve kas rimciau ir tiek laiko butu reikeje pralaukti..
O as jau i darba ruosiuosi sugrizti. Dirbti tai jau noriu, bet nenoriu grizti i sena darba.. Deja teks, nes nieko kito neradau, o pinigeliu reikia. Tai nuotaikos siaip sau. Mano vaikis vis dar su pampiu, tikejausi, kad iki darziuko atpras, bet jam niekaip kaip mes sakom "radiatoriai nedasyla" doh.gif Tikiuosi, kad darzeli ten pavyks kolketyviai ismokti su puoduku draugauti. Isviso kai vedziau Migle i darziuka, tai ji man tokia didele atrode palyginus su Dainium. Ji ir kalbejo puikiausiai ir seniai jau be pampio buvo.
Atsakyti
QUOTE(Odna @ 2013 11 11, 09:27)
O as jau i darba ruosiuosi sugrizti. Dirbti tai jau noriu, bet nenoriu grizti i sena darba.. Deja teks, nes nieko kito neradau, o pinigeliu reikia. Tai nuotaikos siaip sau. Mano vaikis vis dar su pampiu, tikejausi, kad iki darziuko atpras, bet jam niekaip kaip mes sakom "radiatoriai nedasyla" doh.gif  Tikiuosi, kad darzeli ten pavyks kolketyviai ismokti su puoduku draugauti. Isviso kai vedziau Migle i darziuka, tai ji man tokia didele atrode palyginus su Dainium. Ji ir kalbejo puikiausiai ir seniai jau be pampio buvo.

man zinok mano antras irgi mazesnis atrodo, nei tuo metu dickis atrodo esas, gal jau pamirsom tiesiog, arba kai salia lyginant sitie maziukai ir yra.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
100 metu cia nebuvau smile.gif kaip laikotes visos/visi rugpjutinukai?
Domantas jau nuo rugsejo lanko darzeli, pietu nemiega, tad nuo pietu pasiimam, kadangi turim tokia galimybe blush2.gif namie miega puikiausiai, o va darzeli ne blink.gif ar jus dar miegate pietu visi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2013 12 08, 10:54)
Sveikos  4u.gif 
100 metu cia nebuvau  smile.gif  kaip laikotes visos/visi rugpjutinukai?
Domantas jau nuo rugsejo lanko darzeli, pietu nemiega, tad nuo pietu pasiimam, kadangi turim tokia galimybe  blush2.gif  namie miega puikiausiai, o va darzeli ne  blink.gif  ar jus dar miegate pietu visi?  g.gif

Lietuvaite, sveikinu su smagiomis naujienomis (iš parašo) wub.gif Kaip jautiesi? Ką turėsit?

Mano abu vaikai serga sad.gif Sunku doh.gif
Atsakyti
Lietuvaite, vau, sveikinimai!!!

Manoji darze miega puikiai, uz tainamie pietu miego - niekada.
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2013 12 08, 12:47)
Lietuvaite, sveikinu su smagiomis naujienomis (iš parašo)  wub.gif Kaip jautiesi? Ką turėsit?

Mano abu vaikai serga sad.gif Sunku  doh.gif

QUOTE(Muse @ 2013 12 08, 17:34)
Lietuvaite, vau, sveikinimai!!!

Aciu merginos smile.gif anksti dar sveikint dar reikia isnesiot svarbiausia ax.gif sunkokas sis nestumas man, nera ko ir lygint su pirmuoju ax.gif o jei gine neklysta lyg sese mato, bet zinot kaip buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2013 12 08, 10:54)
Domantas jau nuo rugsejo lanko darzeli, pietu nemiega, tad nuo pietu pasiimam, kadangi turim tokia galimybe  blush2.gif  namie miega puikiausiai, o va darzeli ne  blink.gif  ar jus dar miegate pietu visi?  g.gif

musu jau treti metai darziuky. Miega ir darze ir namie.

QUOTE(Tila @ 2013 12 08, 11:47)
Lietuvaite, sveikinu su smagiomis naujienomis (iš parašo)  wub.gif Kaip jautiesi? Ką turėsit?

Mano abu vaikai serga sad.gif Sunku  doh.gif

ziauriai sunku, kai abu vaikai serga, laikykis. o tai maziukui kas?
Atsakyti
Lietuvaite-sveikinimai,saunuoliai smile.gif
Tila- 4u.gif
Guste nesirgo dar siais darzo metais..Is vis neatsimenu kada normaliai sirgo.. Vejaraupiu karantinas siaucia,tai kazi ar prasmuksim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2013 12 08, 16:34)

Identiskai drinks_cheers.gif Namie is viso jokios taisykles negalioja smile.gif

Lietuvaitee - sveikinu ir as wub.gif Kaip tavo didysis brolis reaguoja i tai, kad tures broli/sese?

Arteja sventes darzeliuose. Kuo vaikai bus? Manoji bus snaige. (pradzioj planavo buti snaige princese, dabar apsigalvojo ir sako: zinai, mamuk, as busiu karaliene lotuliukas.gif )
Atsakyti