Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2009m.

Labukas,

Na ka pasirodo pas mazaja su vemimu buvo virusas, sianakt jau Vilte veme, ir dar ryte verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Laba smile.gif

Sveikatos sergantiems 4u.gif

Mes parduzgem is gydytojos su antibiotikais unsure.gif Butu jau isleidus i darzeli, bet Gabe uzsikosejo, tai gydytoja net akis issprogdino. Buvau as jai sakius 5dieni, kad negraziai koseja, paprasiau pakoset tada Gabes, jai pasirode labai geras kosulys, tipo greit atsikosti, o va siandien jau negeras... g.gif
Atsakyti
QUOTE(antoniene @ 2013 10 08, 11:21)
Labukas,

Na ka pasirodo pas mazaja su vemimu buvo virusas, sianakt jau Vilte veme, ir dar ryte verysad.gif  verysad.gif

4u.gif užuojauta 4u.gif

nežinau, ar paguosiu, bet jei taip išsisuksite- be ligoninių, lašalinių, tai jums pasisekė...

o kaip mažoji, ar atsigavus, ar nevemia?
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2013 10 08, 12:46)
4u.gif užuojauta 4u.gif

nežinau, ar paguosiu, bet jei taip išsisuksite- be ligoninių, lašalinių, tai jums pasisekė...

o kaip mažoji, ar atsigavus, ar nevemia?

mes su mazaja, jau ana savaite pasveikom, o va sia savaite jau Vilte su vyru. Vakar ryte tik nusiveme karta ir daugiau nieko, valgo tik vos vos, ir tai ka pati nori, per prievarta nieko nekisu. Ir vis skundziasi, kad pilvuka skauda dar. Temperaturos neturi. Stebesiu kas bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(antoniene @ 2013 10 09, 09:04)
mes su mazaja, jau ana savaite pasveikom, o va sia savaite jau Vilte su vyru. Vakar ryte tik nusiveme karta ir daugiau nieko, valgo tik vos vos, ir tai ka pati nori, per prievarta nieko nekisu. Ir vis skundziasi, kad pilvuka skauda dar. Temperaturos neturi. Stebesiu kas bus toliau.

Laba dienelė 4u.gif

Na, tikėkimės, kad ir mergytė su tėčiu išsisuks patyrę tik tiek. Aišku, gaila, kad susirgot, bet....

Valgyti patartina makaroniukus, bananus, keptą obuoliuką. Džiūvėsiuką... nevalgyt pieno produktų, neapkraut skranduko... manau, viską ir patys žinot 4u.gif

Turbūt, kad sunkiausia jau praeityje. Sako, jog taip prasirgus įgyjamas imunitetas keliems metams. Nors esu girdėjus, kai po pusmečio vėl susergama va taip panašiai... Labai nemaloni, sekinanti liga...Sveikatos jums visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2013 10 09, 09:54)
Laba dienelė  4u.gif

Na, tikėkimės, kad ir mergytė su tėčiu išsisuks patyrę tik tiek. Aišku, gaila, kad susirgot, bet....

Valgyti patartina makaroniukus, bananus, keptą obuoliuką. Džiūvėsiuką... nevalgyt pieno produktų, neapkraut skranduko... manau, viską ir patys žinot 4u.gif

Turbūt, kad sunkiausia jau praeityje. Sako, jog taip prasirgus įgyjamas imunitetas keliems metams. Nors esu girdėjus, kai po pusmečio vėl susergama va taip panašiai... Labai nemaloni, sekinanti liga...Sveikatos jums visiems 4u.gif

aciukas, uz palinkejimus 4u.gif
pas mus mieste dabar daug kam sis virusas pasirodo siaucia.
Atsakyti
Laba naktis,
Sirgaliukams 4u.gif 4u.gif

Mes tai siandien vel smagia isvyka apturejom, po pilis keliavom thumbup.gif Pabuvojom Raudondvario, Raudones ir Panemunes, grazu ir smagu thumbup.gif Dargi per Vaivos juostos apylinkes pralekem mirksiukas.gif
Sujuokino mano snekorius, vaikstom po Raudondvario parka, o ten jaunavedziu nemazai, pamate pacia pirma nuotaka tooookia pusta balta suknia ir sako - negaliu patiketi, prinsece biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2013 10 13, 01:10)
- negaliu patiketi, prinsece  biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2013 10 13, 00:10)
Laba naktis,
Sirgaliukams  4u.gif  4u.gif

Mes tai siandien vel smagia isvyka apturejom, po pilis keliavom  thumbup.gif Pabuvojom Raudondvario, Raudones ir Panemunes, grazu ir smagu  thumbup.gif  Dargi per Vaivos juostos apylinkes pralekem  mirksiukas.gif
Sujuokino mano snekorius, vaikstom po Raudondvario parka, o ten jaunavedziu nemazai, pamate pacia pirma nuotaka tooookia pusta balta suknia ir sako - negaliu patiketi, prinsece  biggrin.gif

Labai fainą kelionę susiorganizavot thumbup.gif O gamta dabar tokia graži, oras puikus - smagumėlis wub.gif

Geras pastebėjimas dėl princesių biggrin.gif Mano damai tai dabar princesių amžius, tai nuotakos būtų labai gražios ir būtų pareiškusi, kad ir ji nori tokios suknelės doh.gif
Atsakyti
Truputi imetu kelis vaizdelius 4u.gif

Keliauninkas biggrin.gif
user posted image

Kitas keliauninkas biggrin.gif Suniukas ne musu, seses seimynos mirksiukas.gif
user posted image

Raudondvaris.
user posted image

Raudones pilis.
user posted image

Panemunes pilies vienas is bokstu. Sita vieta tai isimylejau wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2013 10 12, 23:10)

Mes tai siandien vel smagia isvyka apturejom, po pilis keliavom  thumbup.gif Pabuvojom Raudondvario, Raudones ir Panemunes, grazu ir smagu  thumbup.gif  Dargi per Vaivos juostos apylinkes pralekem  mirksiukas.gif
Sujuokino mano snekorius, vaikstom po Raudondvario parka, o ten jaunavedziu nemazai, pamate pacia pirma nuotaka tooookia pusta balta suknia ir sako - negaliu patiketi, prinsece  biggrin.gif

saunuoliai kokie, mes vis ruosiames ruosiames irgi po pilis pavazinet, bet vis atidedam, kita vasara mazius bus dickis, tai tiksliai vaziuosim kur nors.
o jau sumanumas "snektos" thumbup.gif . man ptinka, kaip tie musu gudruciai ka nors ismasto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2013 10 12, 23:10)
\

Sujuokino mano snekorius, vaikstom po Raudondvario parka, o ten jaunavedziu nemazai, pamate pacia pirma nuotaka tooookia pusta balta suknia ir sako - negaliu patiketi, prinsece 

Gitulia, mano tevai is Jurbarko, ir pati augusi ten, tai vaziuojant pro tas pilis panemune man tooookia nostalgija..didziuojuosi, kad gimiau Jurbarke ir dabar vis vaziuojant i kaimuka matau tas visas pilis...o ypac rudeni...ten toookie vaizdai..medziai auksniai, gamta nuostabi:)
Atsakyti