Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2009m.

Negi auklyte taip fiziskai aukleti galejo unsure.gif unsure.gif Pastarosiomis dienomis girdejau kaip kitur auklyte vaikui neleido per pietu valgi eiti pasysioti..Sako myzk i kelnes blink.gif Kitiems kita kakoti neleisdavo..nu siaubas aisku..
Ilga istorija,vakar pas Guste grupej darbavausi,su 18 vaiku doh.gif Sunkus darbas,einana..Musasi,stumdosi,spardosi,kadziojasi... wacko.gif Mergyte naujoke isikibusi visa laika praverke.. Negaleciau aukletoja but jokiu budu... schmoll.gif
Guste padykus kokia,musasi su bernais irgi cool.gif Pati kimba.

Sveikinimai pedagogems musu esancioms user posted image user posted image
Atsakyti
Labas rytas

Aš daržely auklėtojos paklausčiau, kas atsitiko, kad ant ausytės kraujosrūvos.... būtinai parodyčiau, kad viską matau ir pastebiu... o ką sako pats vaikas? jie gi jau papasakoja daug ką, nors ir sunkiai formuluoja, bent manoji.
Atsakyti
QUOTE(antoniene @ 2013 10 03, 09:23)
Gryzom su maziuke namo, ir pastebejau, kad jai nutempta ausis, kraujosruvos susidare.
Išsiaiškink su auklėtoja ir būtinai 4u.gif
Mažutė dar, kai tėvams papasakoti dar negali, tai visko gali būti. Daug visko nutinka tuose darželiuose, tik kiek nepaviešinta lieka sad.gif

QUOTE(*Gina @ 2013 10 04, 06:01)
... kitur auklyte vaikui neleido per pietu valgi eiti pasysioti..Sako myzk i kelnes blink.gif Kitiems kita kakoti neleisdavo..nu siaubas aisku..
Na čia jau viršūnė blink.gif

QUOTE(Fėja* @ 2013 10 04, 06:42)
Aš daržely auklėtojos paklausčiau, kas atsitiko, kad ant ausytės kraujosrūvos.... būtinai parodyčiau, kad viską matau ir pastebiu... o ką sako pats vaikas? jie gi jau papasakoja daug ką, nors ir sunkiai formuluoja, bent manoji.

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku su išsakyta nuomone. Išsiaiškinti būtina.
Maniškė tai dar pafantazuot mėgėja. Kartais namie kai perpasakoja kažką, o realiai viskas ne taip buvo ar ne taip pasakyta buvo. Tiesiog kaip supranta, taip papasakoja.
Atsakyti
Labukas,

Ateinu toliau pasipasakot verysad.gif
Mano maziuke, vakar matyt apsinuodijo skrandi, arba gal greiciausiai sustojo skrandis., veme du kartus, darzelio maista visa doh.gif verysad.gif gryzus namo po 12 val namie jau nelabai, ka net valge, tik duoniukus ir actimeli gere..
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 10 04, 06:01)
Negi auklyte taip fiziskai aukleti galejo unsure.gif  unsure.gif Pastarosiomis dienomis girdejau kaip kitur auklyte vaikui neleido per pietu valgi eiti pasysioti..Sako myzk i kelnes blink.gif Kitiems kita kakoti neleisdavo..nu siaubas aisku..

Ilga istorija,vakar pas Guste grupej darbavausi,su 18 vaiku doh.gif

blink.gif
Visa diena cool.gif ? O kur tikrosios aukletojos tuo metu ? Pasakok mirksiukas.gif

QUOTE(antoniene @ 2013 10 04, 10:40)
Labukas,
Ateinu toliau pasipasakot verysad.gif
Mano maziuke, vakar matyt apsinuodijo skrandi, arba gal greiciausiai sustojo skrandis.,  veme du kartus, darzelio maista visa doh.gif  verysad.gif gryzus namo po 12 val namie jau nelabai, ka net valge, tik duoniukus ir actimeli gere..

Butinai paklausciau ir kur pas vaika ausis nutempta doh.gif
O negalejo dar plius nuo streso vemti, tikrai buna tokiu atveju.

Mano pasakorius tai papasakoja, nezinau, kiek tame dar plius fantazijos biggrin.gif , bet visa istorija ispasakoja.

Su tuo kampu kaip buvo. Po susirinkimo pasilikau paklausti kokia ten istorija buvo su tuo stovejimu. Kaip ir tikejausi, sake, kad nestate. Gi tikrai nesakys - oi, taip taip staciau biggrin.gif Sake, nestate, pagalvojo dar taip - ne, T, tikrai nera stovejes. Tai gali suprasti, kad kiti tai stovejo biggrin.gif
Man tik keistas poziuris kai kuriu tevu atrodo. Kai aukletojos siulo ir praso pasakyti, kas nepatinka, netinka, tevu atsakymas buvo - ai, geriau nesakysim, paskui uzsisesit ant vaiku doh.gif doh.gif

Vaivos juosta, su svente clap_1.gif umn.gif smartass.gif
Atsakyti
Antoniene-nebutinai gal darzelio maistas kaltas? g.gif Guste viena sestadieni is pacio ryto irgi praveme,bet nekaltinu darzo maisto..Maza ka,virusas koks ir viskas..
Gitulia-fb dar neturi? bigsmile.gif Papliotkinciau ten.. rolleyes.gif SM jau tapo viesas..ypac senbuvem,sekeju manau daug turi biggrin.gif mirksiukas.gif Aukletoja susirgo,seimininkutei skundas,tiu tiu is darbo cool.gif
Del tu bet kada sysiojimu tai rimtai darze bedos iskyla..Va aukletojos vaikas turi bedu su inkstukais(operuotas),tai vaikui per pietu valgi(ar pietu meta,nepamenu) neleido eiti i tuoleta ir nakti vaikui bedos diziules vyko,ligonine,proceduros ir tt... Tas sovietinis rezimas dar karaliauja turbut unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 10 06, 09:04)
Gitulia-fb dar neturi? bigsmile.gif Papliotkinciau ten.. rolleyes.gif SM jau tapo viesas..ypac senbuvem,sekeju manau daug turi biggrin.gif  mirksiukas.gif Aukletoja susirgo,seimininkutei skundas,tiu tiu is darbo cool.gif

Neturiu FB schmoll.gif ir nesiruosiu biggrin.gif
Bet tu drasi 4u.gif , as nepasiimciau tokios atsakomybes uz visa pulka vaiku cool.gif

Vakar vaziavom pasivazineti su traukiniu iki Kretingos, o T ispudziu iki kaklo, sedejo prikibes prie lango biggrin.gif Vyrs juokesi, sako liko neisbandytas tik lektuvas biggrin.gif
Atsakyti
Su 18 padykeliu baisiausia buvo lauke,vis skaiciavau ir skaiciavau,kad neprapultu koks doh.gif Paskui apsiraminau,ziurejau i vartu puse,galvojau nu vistiek svarbu,kad tik is teritorijos saugios neisbegtu biggrin.gif
O,su traukinuku ir mes norim pralekt thumbup.gif Bet kur lekt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 07 spalio 2013 - 07:13
Labas rytas 4u.gif

Pas mus daržely yra tokia kaip ir bausmė- pasodina ant kėdutės kažkur nuošaly. Bet sakė, kad kai kuriems visiškai vienodai-nueina atsistoję. Kaip suprantu, aiškina, kad negalima eiti, kol auklėtoja nedavė leidimo. Aš tai pateisinu, nes bent pas mus, yra tokių padykėlių, kad.... nežinau... Ir kiti vaikai mato, kaip nereikia elgtis, kad neatsisėstum į kėdutę. Nžn, aš pati namuose labiausiai naudoju panašią bausmę, jei abi susipeša, barasi. Kai išgirstu, visų pirma liepiu vienai eit į vieną kambarį, kitai į kitą. Ir negalima niekur eit be leidimo, nebent į tūliką.

Kas man nelabai patinka, tai pakeltas tonas.... bet suprasti irgi galima, nes pasakyti kažką, kad išgirstų, misija neįmanoma beveik. Aš pati į teatrą su jais važiavau aną savaitę, na tai ir pati lyg pakeltu tonu kalbėjau doh.gif Nes nemoka eiti po du vorele... Auklėtoja prieky, šeimininkutė gale, aš per vidurį ir doh.gif doh.gif doh.gif pamatė varną- į varnos pusę, kiti du pamatė kitoj pusėj kažką-į kitą pusę nuėjo, treti pvz eina greičiau ir viskas-lenkia doh.gif Ir aiškini, kad mes kaip ,kareivukai -vienas paskui kitą eikim, bet vistiek buvo LABAI SUNKU.
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2013 10 07, 07:27)
Ir aiškini, kad mes kaip ,kareivukai -vienas paskui kitą eikim, bet vistiek buvo LABAI SUNKU.

jiems vienodai zydi sodai doh.gif kantrybes dirbantiems.
bet taip jau yra, namie as pasukauju ir kaip reikant kartais, o vat kas ant mano vaiko rekautu, tai pulciau kaip liute ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva0004: 07 spalio 2013 - 12:10
As bandziau irgi isivaizduoti jei isgirsciau,kad tiesiogiai ant mano vaiko barasi grubiai..ne pyragai butu tam rolleyes.gif
Uz pasedejimus "ramybes kampelyje" esu uz.Pati va kai su jais buvau,tai pradzioj visi angeliukai,o po geros valandos.. unsure.gif Berniukai 2 taip pradejo drakintis,kad siaubas blink.gif Lauke vienas kita talzyt,ant zemes pargriove ir davai kojom spardyt,trypt i bet kur blink.gif blink.gif Pribegau keturiom,isskyriau,pasakiau,kad pasakyta bus teveliams unsure.gif Apsiverke maziukai.. Naturalus dar tie keturmeciai labai..Jei pyksta tai nuo dusios(greiciausiai prisiziureje seimoje ar kur filmuose,nezinau unsure.gif ),jei liudi-tai graudziai.. Darzelyje ju elgesys atsispindi kaip veidrodyje visa seima zinokit.. Zinau daug maz vaiku tevus,tai grynai vaikuose jie atsispindi.. Ir vaikai "parnesa" aukletoju,seimininkuciu,vadoviu budus,manieras,kalbesena i namus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 07 spalio 2013 - 14:56
QUOTE(*Gina @ 2013 10 07, 08:11)
O,su traukinuku ir mes norim pralekt thumbup.gif Bet kur lekt? g.gif

Iki gretimos stotelės aplink jūsų miestą mirksiukas.gif

QUOTE(Fėja* @ 2013 10 07, 08:27)
Pas mus daržely yra tokia kaip ir bausmė- pasodina ant kėdutės kažkur nuošaly.

Pas mus taip pat, bet sodina ne kažkur nuošaly, o prie staliukų.
Atsakyti