Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(ziit @ 2013 11 20, 20:16)
o koks skirtumas sluoksna ar karsinys?
saunuole, tik foto kokybe pagerink, isnesk i lauka naturalioje sviesoje, daug geriau bus. Ar jos ne placios? man kazkaip platokos artrodo g.gif

Pas mane darbu stilius toks susiformavo, man patinka laisvai jaustis, tai ir kitus verciu biggrin.gif Rudi mano MB, irgi maniau kad placios, bet labai gerai koja isipaiso. Dekoju uz pastebejimus, foto kokybe tikrai prastoka, sutinku, bet nevisuomet galiu i lauka islysti sesijai, kaimynai nesupras biggrin.gif O jeigu rimtai, mazasis nevisuomet leidzia, sitos isvis padarytos pries issiunciant, tik rudos namie liko smile.gif
O kodel sluoksna...sunku atsakyti. Man ji mielesne, svelnesne, labai malonu su ja dirbti. Turbut ant smegenu uzkrito kazkas, nemegstu karsinio, nors tenka ir su juo padraugauti. Man karsinukas atrodo labiau tinkantis sausam velimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiogra: 21 lapkričio 2013 - 10:25
QUOTE(karosimi @ 2013 11 19, 21:49)
Aciu. Kaip tik rosiuosi velti MB isispiremas slepetes.  47 ismera  doh.gif kazin kaip forma laikysis

Jeigu gerai suvelsi, tai laikysis thumbup.gif Pernai Kalėdoms vėliau švogeriui, tai dukra pamačiusi suklotas ir apveltas klausė, ar čia šlepetės milžinui lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit pasakyt kokio dydzio man slepetems lkekalapasidaryt(tarkim koja apsipiesiu ir kiek is sonu padidint?)
Atsakyti
QUOTE(Zamba @ 2013 11 21, 18:29)
Jeigu gerai suvelsi, tai laikysis  thumbup.gif Pernai Kalėdoms vėliau švogeriui, tai dukra pamačiusi  suklotas ir apveltas klausė, ar čia šlepetės milžinui  lotuliukas.gif

Jo reiks lekala isdidinti smarkiai ,kad susitraukimui ivalias vietos butu tuo paciu ir kietesnes pataps
Atsakyti
Pameginau is karsinio sunui tapkutes nuvelti...nepykit, nerodysiu biggrin.gif lotuliukas.gif
O MB veliau, tai irgi galvojo kad dviese nesiosim kojas isikise, bet kai susivele tai vos koja ikisa, bet prasinesios truputi, bus super smile.gif

O karsinio ilgai i rankas sakiau neimsiu. Bent pora dienu tikrai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2013 11 21, 23:10)
Pameginau is karsinio sunui tapkutes nuvelti...nepykit, nerodysiu  biggrin.gif  lotuliukas.gif
O MB veliau, tai irgi galvojo kad dviese nesiosim kojas isikise, bet kai susivele tai vos koja ikisa, bet prasinesios truputi, bus super smile.gif

O karsinio ilgai i rankas sakiau neimsiu. Bent pora dienu tikrai  blush2.gif

Taigi galetum ir pasirodyti bigsmile.gif mirksiukas.gif

Tiogra, jei ne paslaptis, is kokios sluoksnos veli? Is merino 21? Kur perki? Imesk nuoroda, jei internetu. Labai brangu gaunas, jei is merino... ax.gif
Atsakyti
Ilgai svarsciau, ir apsistojau ties ORNAMENTU, esu labai patenkinta, kol kas neteko gailetis.
http://www.ornamenta...sluoksna-24-mic

Nera kol kas ka rodyti, nes net pirmos nedaveliau, sukrito nelygiai, gal isdelioti nemoku, vietomis perdaug, vietomis permazai, su sluoksna man tokiu bedu nekyla g.gif Jeigu pribresiu davelti, pasidalinsiu, turbut dar paliginimui imesiu salia sluoksnos tapkytes smile.gif

Tiesa, neapsiriboju 24 mikronu, buna iveliu ir 18, megstu eksperimentuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiogra: 22 lapkričio 2013 - 09:47
Merginos, gal kuri bandėt iš čia pirkti http://www.vilnaveli...a...y&id_lang=2 ? Įdomu kaip nešiojasi, ar tikrai nedažo, kaip jie sklebiasi g.gif O man karšinys patinka, aš veliu iš latviško ir niekuomet nenusivyliau mirksiukas.gif
Čia paskutinės mano veltos blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zamba: 22 lapkričio 2013 - 10:32
Na jau vaikiškų veltų ir apmegztų koks grožis tapkyčių thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Zamba, as uzsakinejau, tik plona, man patiko 4u.gif Kazkuri spalvyte daze, nepamenu kuri, bet nebaisiai, gulesi gerai, velesi taip pat gerai, del storesnes nieko tiksliai pasakyti negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiogra: 22 lapkričio 2013 - 15:11
aš pirkus karšinį tirolio.tai labai patiko.sluoksna 18 mikronų buvau pirkus irgi patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zamba @ 2013 11 22, 10:21)
  O man karšinys patinka, aš veliu iš latviško ir niekuomet nenusivyliau  mirksiukas.gif 

Zamba, labai žaismingos vaikiškos.

O kur galima to latviško karšinio nusipirkt? Anksčiau pirkdavau Siūlų oazėj, bet po pertraukos vėlime, kažkada užėjau, tai ten nebėra.
Atsakyti