Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(meskute231 @ 2013 11 13, 23:14)
sveikos

vernitas turi vilnukės.
kaip tik nusipirkau kelis pokiukus, reikia atlikti paskaitai meninį darbą. esu šiaip mezgėja ir visiškai "žalia" vėlime, bet nutariau pabandyt kažką naujo. šiaip veltinis net nepatinka išskyrus tapukus...kas žino gal ir "susirgsiu" veltinio manija

Negaliu atsakyti už visas mirksiukas.gif bet aš asmeniškai sakiau jog veltinis tikrai ne man ir aš tuo neužsiimsiu (nors įvairiais rankdarbiais užsiimu nuo mažumės), o paskutiniu metu daugiausiai veliu thumbup.gif Galiu drąsiai teigi - susirgau veltinio manija ir tuo esu labai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2013 11 12, 19:31)
Nenoriu su adatom, šiukšlėm ir kt. biesais. Mielai pirkčiau iš kokio ūkininko smile.gif

Katik veliau is lietuviskos siuksevilniu aviu vilnos. jokiu siuksliu,adatu. o veliasi puikiai thumbup.gif .
Atsakyti
Nusipirkau is ABC karsinio, o ten pilna adateliu. O pirkau kad kilima nusivelti is burbulu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2013 11 18, 14:09)
Nusipirkau is ABC karsinio, o ten pilna adateliu. O pirkau kad kilima nusivelti is burbulu  blink.gif

Tai adatos nuo karštuvo. Šiaip karšyklos galėtų pasistatyt magnetines gaudykles. Nes velti iš vilnos su adatom doh.gif aš turėjau tokią vilną, tai išmečiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2013 11 16, 19:48)
Katik veliau is lietuviskos siuksevilniu aviu vilnos. jokiu siuksliu,adatu. o veliasi puikiai thumbup.gif .

Karosimi, o kaip su plaukavimusi? Ar labai tie ilgi plaukai islenda? Kazkada bandziau imaisyt namines kazkokios pilkos is wool, tai atrodo, kad visi namines vilnos plaukai nori pabegti bigsmile.gif O ruda labai gerai velesi, tiesa, neplauta pirkau irgi is wool. Nezinau, gal jie turi ir dabar tos neplautos, reiks pasizvanyt.
Atsakyti
QUOTE(kisiuka @ 2013 11 18, 16:42)
Karosimi, o kaip su plaukavimusi? Ar labai tie ilgi plaukai islenda? Kazkada bandziau imaisyt namines kazkokios pilkos is wool, tai atrodo, kad visi namines vilnos plaukai nori pabegti  bigsmile.gif O ruda labai gerai velesi, tiesa, neplauta pirkau irgi is wool. Nezinau, gal jie turi ir dabar tos neplautos, reiks pasizvanyt.

Siek tiek vienas kitas islindes. Bet seip tai neapsipukavusios. Man patiko. velesi super. pirma karta lietuviska bandziau ir nenusivyliau. o neplautos tai turi,bet kaina ta pati kaip ir plautos, ko gero tada geriau svaria rinktis.
Atsakyti
Merginos, padekit biggrin.gif
Pasidalinkit patirtim, paslaptim ar nuorodom, kaip velti slepetes be uzkulnio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2013 11 19, 12:04)
Merginos, padekit  biggrin.gif
Pasidalinkit patirtim, paslaptim ar nuorodom, kaip velti slepetes be uzkulnio?  ax.gif

Tiogra, manau kad veliasi taip kaip ir su uzkulniu, tik kirpimas kitoks. O kokiu tu nori? Imesk koki paveiksliuka.
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2013 11 19, 05:04)
Merginos, padekit  biggrin.gif
Pasidalinkit patirtim, paslaptim ar nuorodom, kaip velti slepetes be uzkulnio?  ax.gif

cia viena is galimybiu
http://www.trozo.ru/archives/42977 (antras video nuo virsaus, pats procesas 6:10 min parodytas) as tik niekada nenuimu vidinio vilnos sluoksnio, o kartais net pridedu, gaunasi, kaip aukstesnis kulnas
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2013 11 19, 19:02)
cia viena is galimybiu
http://www.trozo.ru/archives/42977  (antras video nuo virsaus, pats procesas 6:10 min parodytas) as tik niekada nenuimu vidinio vilnos sluoksnio, o kartais net pridedu, gaunasi, kaip aukstesnis kulnas

Aciu. Kaip tik rosiuosi velti MB isispiremas slepetes. 47 ismera doh.gif kazin kaip forma laikysis
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2013 11 19, 18:02)
cia viena is galimybiu
http://www.trozo.ru/archives/42977  (antras video nuo virsaus, pats procesas 6:10 min parodytas) as tik niekada nenuimu vidinio vilnos sluoksnio, o kartais net pridedu, gaunasi, kaip aukstesnis kulnas

Didelis didelis aciu 4u.gif ! Kazin kaip su sluoksna gausis? Nepropaguoju karsinio g.gif
O cia paskutiniai zaidimai ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiogra: 20 lapkričio 2013 - 13:07
QUOTE(tiogra @ 2013 11 20, 07:05)
Didelis didelis aciu 4u.gif  ! Kazin kaip su sluoksna gausis? Nepropaguoju karsinio  g.gif
O cia paskutiniai zaidimai  ax.gif

o koks skirtumas sluoksna ar karsinys?
saunuole, tik foto kokybe pagerink, isnesk i lauka naturalioje sviesoje, daug geriau bus. Ar jos ne placios? man kazkaip platokos artrodo g.gif
Atsakyti