Bent jau aš tik straipsniuose išskaičiau, kad kai kurių (ypač mažai sveriančių) siuntimas išaugs iki 30 kartų, nes keičiasi pačios korespondencinės siuntos sąvoka. Jei dėžutė/vokas bus aukštesnis nei 2 cm (yra ir ilgio/pločio reikalavimai), tai jau siuntinys! O čia jau visai kiti tarifai..
QUOTE(tiogra @ 2013 10 20, 22:33)
Gal zinot kokie ikainiai bus? Niekur nerandu
Kainas ziurekite siuntiniu ir bus aisku. Paprasciausiai, kur skaitesi laiskai ir korespondecija, jei neatitinka ismatavimu, bus imama kaip uz siuntini. Cia galioja ir LT ir i uzsieni. Taip paaiskino paste. Tikiuosi, neapmelavau Galite pasiziureti. http://www.post.lt/l...i...&amount=500
Isdykavau
tiogra, super spalvų derinys
QUOTE(*Miurielė* @ 2013 10 27, 16:19)
tiogra, super spalvų derinys
Aciu Tik veliau pagalvojau.Reikejo vidu vienspalvi daryti
Tiogra, gražus išdykavimas
Aciu Mole Tesiant tema
QUOTE(Vysnaite1 @ 2013 11 10, 17:42)
Merginos, ar kuri veliat iš lietuviško karšinio? Aš, kai pabandžiau lietuvišką vilną, nenoriu kt. Tik va mano atsargos iš kaimo baigiasi.
Gal žinot, kur nusipirkti gerai besiveliančio lietuviško karšinio?
Gal žinot, kur nusipirkti gerai besiveliančio lietuviško karšinio?
Wool.lt
QUOTE(karosimi @ 2013 11 11, 19:30)
Wool.lt
Nenoriu su adatom, šiukšlėm ir kt. biesais. Mielai pirkčiau iš kokio ūkininko
QUOTE(Vysnaite1 @ 2013 11 12, 19:31)
Nenoriu su adatom, šiukšlėm ir kt. biesais. Mielai pirkčiau iš kokio ūkininko
Ukininkai parduoda ko gero nukirptas, nekarstas vilnas. skelbima paduokit ir atsiras kas parduoda
sveikos
vernitas turi vilnukės.
kaip tik nusipirkau kelis pokiukus, reikia atlikti paskaitai meninį darbą. esu šiaip mezgėja ir visiškai "žalia" vėlime, bet nutariau pabandyt kažką naujo. šiaip veltinis net nepatinka išskyrus tapukus...kas žino gal ir "susirgsiu" veltinio manija
vernitas turi vilnukės.
kaip tik nusipirkau kelis pokiukus, reikia atlikti paskaitai meninį darbą. esu šiaip mezgėja ir visiškai "žalia" vėlime, bet nutariau pabandyt kažką naujo. šiaip veltinis net nepatinka išskyrus tapukus...kas žino gal ir "susirgsiu" veltinio manija