Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

Bent jau aš tik straipsniuose išskaičiau, kad kai kurių (ypač mažai sveriančių) siuntimas išaugs iki 30 kartų, nes keičiasi pačios korespondencinės siuntos sąvoka. Jei dėžutė/vokas bus aukštesnis nei 2 cm (yra ir ilgio/pločio reikalavimai), tai jau siuntinys! O čia jau visai kiti tarifai..
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2013 10 20, 22:33)
Gal zinot kokie ikainiai bus? Niekur nerandu g.gif

Kainas ziurekite siuntiniu ir bus aisku. Paprasciausiai, kur skaitesi laiskai ir korespondecija, jei neatitinka ismatavimu, bus imama kaip uz siuntini. Cia galioja ir LT ir i uzsieni. Taip paaiskino paste. Tikiuosi, neapmelavau smile.gif Galite pasiziureti. http://www.post.lt/l...i...&amount=500

Atsakyti
Isdykavau blush2.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti

tiogra, super thumbup.gif spalvų derinys wub.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Miurielė* @ 2013 10 27, 16:19)
tiogra, super  thumbup.gif  spalvų derinys  wub.gif  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Tik veliau pagalvojau.Reikejo vidu vienspalvi daryti g.gif
Atsakyti
Tiogra, gražus išdykavimas biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Mole smile.gif Tesiant tema
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiogra: 02 lapkričio 2013 - 15:32
Merginos, ar kuri veliat iš lietuviško karšinio? Aš, kai pabandžiau lietuvišką vilną, nenoriu kt. Tik va mano atsargos iš kaimo baigiasi.
Gal žinot, kur nusipirkti gerai besiveliančio lietuviško karšinio?
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2013 11 10, 17:42)
Merginos, ar kuri veliat iš lietuviško karšinio? Aš, kai pabandžiau lietuvišką vilną, nenoriu kt. Tik va mano atsargos iš kaimo baigiasi.
Gal žinot, kur nusipirkti gerai besiveliančio lietuviško karšinio?

Wool.lt
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2013 11 11, 19:30)

Nenoriu su adatom, šiukšlėm ir kt. biesais. Mielai pirkčiau iš kokio ūkininko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2013 11 12, 19:31)
Nenoriu su adatom, šiukšlėm ir kt. biesais. Mielai pirkčiau iš kokio ūkininko smile.gif

Ukininkai parduoda ko gero nukirptas, nekarstas vilnas. skelbima paduokit ir atsiras kas parduoda
Atsakyti
sveikos

vernitas turi vilnukės.
kaip tik nusipirkau kelis pokiukus, reikia atlikti paskaitai meninį darbą. esu šiaip mezgėja ir visiškai "žalia" vėlime, bet nutariau pabandyt kažką naujo. šiaip veltinis net nepatinka išskyrus tapukus...kas žino gal ir "susirgsiu" veltinio manija
Atsakyti