Dzukele, o kurpade neišeina pigiau pirkt? Ir dar pastebėjimas, tokius kurpalius pirko giminaitė, tai jie padidinti 1 -2 išm. Dzukele, ar visi jie didinti ar tik kokios rūšys?
Aš čia nepirkau ir man nereikia, tik norint greitai įsigyt, radau pasiūlymą. Ir Kurpade reikėdavo cm/mm nurodyt, nes pagal išmierą bileką padarydavo. Jie užsidarinėja, bet gal dar dirba. Faktas-reikia klaust cm
Aš čia nepirkau ir man nereikia, tik norint greitai įsigyt, radau pasiūlymą. Ir Kurpade reikėdavo cm/mm nurodyt, nes pagal išmierą bileką padarydavo. Jie užsidarinėja, bet gal dar dirba.
Faktas-reikia klaust cm
Sveikos, velėjos Turiu klausimą Ar veldamos iš TIROLIO vilnos ar iš kito kokio karšinio, naudojat tas pačias iškarpas? turiu omeny, ar visas karžinys procentaliai maždaug tiek pat traukiasi? Girdėjau, kad veliant iš tirolio karšinio reikia pasidaryti didesnes iškarpas, nes jis greičiau traukiasi, ar tai tiesa?
Sveikos, velėjos Turiu klausimą Ar veldamos iš TIROLIO vilnos ar iš kito kokio karšinio, naudojat tas pačias iškarpas? turiu omeny, ar visas karžinys procentaliai maždaug tiek pat traukiasi? Girdėjau, kad veliant iš tirolio karšinio reikia pasidaryti didesnes iškarpas, nes jis greičiau traukiasi, ar tai tiesa?
Labas rytas,pradejau velti antrasias savo gyvenime tapkutes ir iskilo problema-niekaip nesusivelia krastai,t.y.apatine dalis su virsutine per pakrascius beveik atsiskiria .Viska dariau kaip radau video pamokelej,pirmosios pavyko puikiai. Adatos neturiu,o jeigu tiesiog truputi susiuciau abi dalis,gal susiveltu? Nes veliu tik sau,kasdieniam nesiojimui,tai grozis ne taip jau ir svarbu,be to vilna pilka,nesimatytu. Patarkit,prasau Ir kokia klaida padariau?
Labas rytas,pradejau velti antrasias savo gyvenime tapkutes ir iskilo problema-niekaip nesusivelia krastai,t.y.apatine dalis su virsutine per pakrascius beveik atsiskiria .Viska dariau kaip radau video pamokelej,pirmosios pavyko puikiai.
Adatos neturiu,o jeigu tiesiog truputi susiuciau abi dalis,gal susiveltu? Nes veliu tik sau,kasdieniam nesiojimui,tai grozis ne taip jau ir svarbu,be to vilna pilka,nesimatytu.
Patarkit,prasau Ir kokia klaida padariau?
Labas rytas,pradejau velti antrasias savo gyvenime tapkutes ir iskilo problema-niekaip nesusivelia krastai,t.y.apatine dalis su virsutine per pakrascius beveik atsiskiria .Viska dariau kaip radau video pamokelej,pirmosios pavyko puikiai.
Adatos neturiu,o jeigu tiesiog truputi susiuciau abi dalis,gal susiveltu? Nes veliu tik sau,kasdieniam nesiojimui,tai grozis ne taip jau ir svarbu,be to vilna pilka,nesimatytu.
Patarkit,prasau Ir kokia klaida padariau?
Na,siaip taip suveliau,viena vistiek nelabai gerai sukibo,bet namie sunesiosiu.
Ir dar vienas klausimelis-kazkur radau,kad negalima tapkuciu dziovint saulej, o kodel nepaaiskinta?
Na,siaip taip suveliau,viena vistiek nelabai gerai sukibo,bet namie sunesiosiu.
Ir dar vienas klausimelis-kazkur radau,kad negalima tapkuciu dziovint saulej, o kodel nepaaiskinta?