Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(žollia @ 2015 02 20, 14:52)
ziit, kaip tau sekasi? Ar veli ?

As vasara viska isveliau lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasirasau dalyvauti "senoviniu ranku darbu mugeje" (pas mus tai ir 19 amzius "senovinis" lotuliukas.gif ) tai man dar porai metu uzteks lotuliukas.gif spec uzsakymai tik labai geriems draugams biggrin.gif dabar tik kaifuoju ir negaliu atsidziaugti veltiniais, nes abi ziemos pastoviai - 20 ir daugiau, o valandas su sunim vaikscioti ir grizti namo siltom kojom, tai didelis malonumas biggrin.gif tarp kitko - siandien pas mus -24C (su veju -38C) aiskiai, kad globalini atsilima pas jus nupute lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2015 01 09, 14:47)

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

As taip pat papildau Jusu gretas smile.gif. Veliu slepetes tik trecias menuo smile.gif. Viskas prasidejo nuo to , kad mano seima megsta veltas slepetes tad teko man imtis sio amato. 4 slepetes suveliau be priekaistu , 2 slepetes veliau ir maisiau vilnos rusis, tad sudetingiau ir susivele. O dabar paskutinems dviejoms poroms slepeciu padariau uzkulnius tokius , kad smukcioja. Tai klausimas toks , kaip istaisyti klaida? Viena koja smukcioja, o kita ne. Gal reikia privelti? Gal turite pasiulymu ?
Atsakyti
QUOTE(Afnola @ 2015 04 12, 11:34)
Sveikos,

As taip pat papildau Jusu gretas smile.gif. Veliu slepetes tik trecias menuo smile.gif. Viskas prasidejo nuo to , kad mano seima megsta veltas slepetes tad  teko man imtis sio amato. 4 slepetes suveliau be priekaistu , 2 slepetes veliau ir maisiau vilnos rusis, tad sudetingiau ir susivele. O dabar paskutinems dviejoms poroms slepeciu padariau uzkulnius tokius , kad smukcioja. Tai klausimas toks , kaip istaisyti klaida? Viena koja smukcioja, o kita ne. Gal reikia privelti? Gal turite pasiulymu ?

aš taip taisau, pilu verdančio vandens ant tos vietos kur reikia sumažinti ir plaku, trinu, susitraukia smile.gif , muilo nebenaudoju.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2015 04 13, 12:59)
aš taip taisau, pilu verdančio vandens ant tos vietos kur reikia sumažinti ir plaku, trinu, susitraukia  smile.gif , muilo nebenaudoju.

Labai tau aciu, ryt bandysiu smile.gif.
Atsakyti
Laba diena, gal kas nors gali man atsakyti, kodėl, kai darom įspiriamas šlepetes, išvertus kulną apatinius du sluoksnius veltinio reikia atskirti ir nukirpti? Nepasidaro tada per plonas padas? g.gif
Atsakyti
Čia apie filmuką nuorodoje klausimas? Turbūt todėl, kad paskui tą kulno dalį įlenkė į vidų ir kad nebūtų per storas sluoksnis kulno srity.
Atsakyti
Taip, čia apie tą filmuką, bet man vis tiek matematika nesueina biggrin.gif
Ir ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą, ar galima kaip nors padidinti jau nuveltas šlepetes, nusiveliau, išdžiūvo ir pasirodo per daug susitraukė, nebelenda koja. Aciu
Atsakyti
Galima bandyt vėl sušlapint šlepetes ir drėgnas maut ant kurpaliaus arba didesnės kojos, negu pačios. Jei džiovinsit be kurpaliaus, jos vėl kažkiek pamažės.
Atsakyti
Sveikos, manau jau pribrendau pabandyti nusivelti sau tapkutes, tad ieskau sau nusipirkti 38 dydzio kurpaliaus, gal kas turi nenaudojama ?
Atsakyti
Jeigu nieks nepasiūlys....My Webpage
Atsakyti