Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(Šelma @ 2013 09 25, 14:43)
Man šitos labai  wub.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif nu tikrai, kad "issidukai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kisiuka @ 2013 09 25, 12:13)
Reikes pabandyt ir man tada is merino padaryt. Tiogra, o tu dazei jau nuveltas? Aplamai, ar pati dazai vilna ir kokiu budu? Turiu baltos. Kaip nudazyt?

Ne, as nedazau, perku jau dazyta , paskutini karta uzsakinejau is eriuko. Zinau kad svogunu lukstais graziai gaunasi ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal kas nors turite kurpalių perteklių ir norėtumėt perparduoti?

Dėkoju
Atsakyti
Kurpadas turi biggrin.gif Bet jei rasi, kas turi perteklių pigiau ir man reikia rolleyes.gif Mažiukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 10 10, 13:48)
Kurpadas turi  biggrin.gif  Bet jei rasi, kas turi perteklių pigiau ir man reikia  rolleyes.gif  Mažiukų  wub.gif

Žinau, kad kurpadas turi, bet aš niekad Kaune nebūnu smile.gif tai va didžioji problema. O jie siųsti neapsiimtų ko gero smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, ieskau vyrisku slepeciu 43-44dydzio, reiktu spalio 22dienai, gaila, kad taip velai sumastem, kad ju reikia, nuvelti per si laikotarpi turbut neimanoma? Gal turetumet jau padarytu slepeciu ant kuriu tik uzrasa butu galima isvelti, jeigu taip imanoma?? Labai laukciau pasiulymu, geriau butu Kaune, nes greitesnis atsiemimas 4u.gif
Atsakyti
Siūskitės viska ka galit iki lapkričio 1d.Po to keičiasi smarkokai pašto ikainiai , tai gali būti kad pašto išlaidos bus labai didelės.Nebent siunčiami dalykai bus ne Lietuvos Paštu.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2013 10 16, 14:39)
Siūskitės viska ka galit iki lapkričio 1d.Po to keičiasi smarkokai pašto ikainiai , tai gali būti kad pašto išlaidos bus labai didelės.Nebent siunčiami dalykai bus ne Lietuvos Paštu.

Ijoo tas 'smarkokai' toks didelis, kad galvoju ar išvis beapsimoka velt:(
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2013 10 10, 14:05)
Žinau, kad kurpadas turi, bet aš niekad Kaune nebūnu  smile.gif tai va didžioji problema. O jie siųsti neapsiimtų ko gero  smile.gif

Siunčia, bet tokiu atveju reikia susimokėti PVM + siuntimo kaina.
Tai gaunasi brangūs tie kurpaliai doh.gif
Atsakyti
O kur jūs perkat padus veltiniams, labai reikia, padėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2013 10 20, 02:05)
O kur jūs perkat padus veltiniams, labai reikia, padėkit  4u.gif

tai kad wool'e ju pilna
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2013 10 16, 13:39)

Gal zinot kokie ikainiai bus? Niekur nerandu g.gif
Atsakyti