Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

Vėlėjėlės, noriu paklaust, jei nespėjat iš karto nuvelti ir paliekat rytdienai, tai kaip laikot? Užmerkiat jas, ar sausas paliekat, ar leikia prieš paliekant išplauti?
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2014 11 27, 12:19)
Vėlėjėlės, noriu paklaust, jei nespėjat iš karto nuvelti ir paliekat rytdienai, tai kaip laikot? Užmerkiat jas, ar sausas paliekat, ar leikia prieš paliekant išplauti?

Aš paskutinius tapukus suvėliau per kokius 3 vakarus blush2.gif Palikdavau šlapius, bet išgręžtus bliūde ir tiek.
Atsakyti
Temai paįvairinti smile.gif
Dukrytei veltos klumpės.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 03 gruodžio 2014 - 11:03
QUOTE(Žydraakė @ 2014 12 03, 12:02)
Temai paįvairinti smile.gif
Dukrytei veltos klumpės.

user posted image

Labai grazios. Tema numirus. Nieks cia nebesilanko.
Atsakyti
Visos išsijuosusios dirba:)

Mano dvi poros klumpių dar. Vaikai buvo kiškiai kalėdinėse šventėse, tai tokį apavą sugalvojau:)

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 25 gruodžio 2014 - 17:08
I FB ikelt foto ir pasirodyt darbeliais paprasciau, nei i SM.. gal del to cia taip ramu.
Atsakyti
Mano FB draugų targetas, matyt, ne tas, kuriam galėčiau pasidžiaugti savo veltom šlepetėm laugh.gif
Atsakyti
Klausykit, gal kuri pagelbėsit ax.gif Nuvėliau tris poras klumpių vaikams. Čia pagal tą maketą dariau, kur šonuose būna ausytės. Ir mano akimis, kulno dalis per plati. Vaikai namie nešioja, nuo kojų nekrenta, bet norėtųsi šiek tiek kulno dalies siauresnės. Maketą dariau taip? apipiešiau vaiko pėdą, tuomet į plotį po 3 cm pridėjau, į ilgį po 4 cm, šonuose ausytes pripaišiau ir vėliau.
Maketas mano štai toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 12 27, 15:31)
Klausykit, gal kuri pagelbėsit ax.gif Nuvėliau tris poras klumpių vaikams. Čia pagal tą maketą dariau, kur šonuose būna ausytės. Ir mano akimis, kulno dalis per plati. Vaikai namie nešioja, nuo kojų nekrenta, bet norėtųsi šiek tiek kulno dalies siauresnės. Maketą dariau taip? apipiešiau vaiko pėdą, tuomet į plotį po 3 cm pridėjau, į ilgį po 4 cm, šonuose ausytes pripaišiau ir vėliau.
Maketas mano štai toks:
user posted image

Gal kas jau atsakė g.gif , bet aš į apačią darau lekalą siaurėjantį, pas jus beveik kaip viršuje, norit kulno dalies siauresnės, tai ir lekalą siauresnį darykit
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2014 12 25, 23:17)
I FB ikelt foto ir pasirodyt darbeliais paprasciau, nei i SM.. gal del to cia taip ramu.

O gal fb yra kokia bendra grupe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 06 sausio 2015 - 19:43
Sveiki, o nesiojant veltinukus kazkiek issitampo. arne?. jei nuvelus remiasi pirstai siektiek, prasitampys, ar prasinesios pirstai greiciau ir viskas? sad.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Noriu paklausti, kodėl mano veltų šlepečių per porą savaičių pradyla vieta prie pirštų? Ar aš neteisingai vilną išdėlioju, ar jos pradyla todėl, kad padų nelateksuoju?

Žydraake, labai simpatiškos tapkutės 4u.gif O Jūs vaikiškas taip gražiai rankomis išformuojat ar naudojat vaikiško dydžio kurpalius?
Atsakyti