Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(saulyte2 @ 2014 07 15, 17:00)
galima sintetika, tik nevisi įsivelia gerai, aš vėliau gifiura, tai gerai įsivėlė, buvo kad man ir šilkas nat. neprisivėlė į karšinį

Ačiū už atsakymą, jau išbandžiau, labai sunkiai vėlėsi, bandžiau net ištraukt netekus kantrybės smile.gif), vėliau į sluoksną ir daugiau to nedarysiu... .
Atsakyti
ne tame esme ar tai sintetika ar naturalus audinys,jei audinukas retas,plonytis,tai ir isivels gerai.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
aš su klausimu ir prašymu: gal kuri turit bulgariškos 26mic sluolsnos Цикламен, labai reikėtų 250g user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2014 07 30, 12:34)
Laba diena  4u.gif
aš su klausimu ir prašymu: gal kuri turit bulgariškos 26mic sluolsnos Цикламен, labai reikėtų 250g user posted image

aš turiu, žiurejau BG paletej ciklameno spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 30 liepos 2014 - 17:13
Ačiū, saulyte2, už pagalbą 4u.gif . Vilnelė jau pas mane.
Atsakyti
džiaugiuosi, kad jau gavote siūntini smile.gif
Atsakyti
sveikos,

* noriu paklausti is kokios vilnos (kiek mikronu) geriausia velt slepetes? 26, 21, 18?
*ar is plonesnes vilnos veltos slepetes greiciau susinesios?
* ar kazkuo skirsis jei ta pati vilnos kieki gramais uzdesi tik skirtinga sluoksniu skaiciu, (tarkim ant vvienos slepes 6sluoksniai, kitos 8)

aciu uz konsultacijas 4u.gif
Atsakyti
Sveika, Sandia 4u.gif
Šiaip tai iš visų šitų nurodytų vilnų galima velt šlepetes. Bet aš renkuosi 26 arba 21 mikrono. priežastys: 26 mikronų vilna pigesnė ir grubesnė, kas man patinka smile.gif 18 mikronų per prabangu šlepetėm smile.gif Be to, iš 18 mikronų nuveltos šlepetės man greit prakiuro, todėl pakako vieno karto, kad aš nebevelčiau iš jos šlepečių. Tik naujagimių batukus iš tokios veliu, nes ji labai švelni. 21 mikrono pati populiariausia, ko gero 4u.gif Bet 26 mikronų vilnos sluoksna kartais sunkiai veliasi - čia jau nuo rūšies priklauso (pvz, Pietų Amerikos vilna)
O sluoksnių kiekis turi įtakos susivėlimo kokybei. Kuo daugiau sluoksnių, tuo geriau vilnos plaukeliai susikabina tarpusavyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 09 rugsėjo 2014 - 09:58
O mano 18 mic. šlepetės puikiausiai nešiojasi, kokie antri metai ax.gif aišku 100 proc. iš sluoksnos, nu bet tikrai labai geros ir patvarios biggrin.gif
Atsakyti
ačiū žollia 4u.gif

Vysnaite1, o jusu slepyciu padai apsiuti ar lateksuoti?
Atsakyti
O šlepetės ilgiau nešiojasi nuveltos iš sluoksnos ar karšinio, ar nėra skirtumo?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2014 09 10, 06:54)
ačiū žollia  4u.gif
Vysnaite1, o jusu slepyciu padai apsiuti ar lateksuoti?

Paprasčiausias lateksas smile.gif
bet iš esmės žolia, Jums teisingai sako, kad 26 mic. vilna šlepetėms puikiausiai tinka. 18 mic. tinkamesnė vaikučiams
Atsakyti