Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(Kutvela Shima @ 2014 05 27, 14:22)
Mokausi is geriausiu smile.gif
...

jau koks grozis,pasaka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 27 gegužės 2014 - 21:15
Kutvela Shima, labai gražu, kaip klojai vilna spalvu?
Atsakyti
Uz pagrinda klojau svelnia melsva, tarp jos pora eiliu tamsiai zalios ir tamsios melynos, isoreje plonai tarpais baltos pameciau. Jeigu teisingai klausima supratau biggrin.gif blush2.gif O vat viduje ryskesne zydra paklojau ir pasigailejau, manau gadina bendra vaizda.
Aciu merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niuuu! Tiek nesijungiau, o cia taip tylu, uzsivelet, mergaites? smile.gif Kilstelim tema 4u.gif user posted image
Atsakyti
Ir dar viena poryte user posted image
Atsakyti
nu super paveiksliukai thumbup.gif man su piestukais taip nesigautu, o cia su vilna bigsmile.gif
Atsakyti
Koks tikroviškas katinas thumbup.gif
Ar su adatėlėm priveli, ar iš karto pavyksta taip tobulai išdėlioti?
Atsakyti
Dekui mergaites 4u.gif
Kerpena, cia adatom zaista, kol delioju tai tik apytiksli kontura, toliau sausai. Katuko snukelis iskyles, tik nesigauna graziai sonu nufotografuoti, labai jau piktas atrodo smile.gif
Sandia, viskas gautusi, ir piestukais ir adata, tik laiko daug atima, man paveiksliukas per pora dienu velesi, aisku ne nuolat sedint prie jo, o kai turiu laiko nuo vaiku ir kitu darbu. smile.gif
Atsakyti
mergaites, as toki blondiniska klausima, gal nepravysit blush2.gif kai veliat ne sau ir reik kokios pvz 40dydzio, kaip sablona darot, aplink savo koja apibrezta padidinat atitinkamai pagal ilgi iki 25,5cm ir dar +vilnos susitraukimas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2014 07 04, 10:11)
mergaites, as toki blondiniska klausima, gal nepravysit blush2.gif  kai veliat ne sau ir reik kokios pvz 40dydzio, kaip sablona darot, aplink savo koja apibrezta padidinat atitinkamai pagal ilgi iki 25,5cm ir dar +vilnos susitraukimas?  4u.gif

galima ir taip, bet ... visa problema vilnoje, su tuo paciu sablonu, bet skirtinga vilna gali gauti ir 40 ir 36 lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, sakykit ar galima į vilną įvelti sintetiką, ar tik natūralų pluoštą? Velsiu šlepetes.. nesinori sugadint o informacijos apie tai nerandu 4u.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Elig @ 2014 07 14, 21:50)
Sveikos mergaitės, sakykit ar galima į vilną įvelti sintetiką, ar tik natūralų pluoštą? Velsiu šlepetes.. nesinori sugadint  o informacijos apie tai nerandu 4u.gif Ačiū.

galima sintetika, tik nevisi įsivelia gerai, aš vėliau gifiura, tai gerai įsivėlė, buvo kad man ir šilkas nat. neprisivėlė į karšinį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 15 liepos 2014 - 15:02