Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 05 12, 13:00)
Aš turiu putplastinius, panašūs kaip Mažam Ėriuke, bet man baisu ant jų tapkes tempti, kad kurpalio nesulaužyčiau.
Man geresnių kurpalių už kurpado nėra  biggrin.gif

4u.gif o man visai nieko putplastiniai,neskauda kai užmaunu pirštai,o ant medinių skauda kai užmaunu.
Nesusigadina ,jau gan ilgai naudoju ir man patinka.
Atsakyti
Užsisakiau iš Kurpado, ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Idomu kuris iš jų tinkamas veltinams ir kiek kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
Labas, ateinu pasidalinti patirtimi/ispudziais apie velima su ranku darbu muilu. Zodziu ismokau daryti "nuo nulio" muila (sarmas, aliejai, sviestai,...) ir paskutines poras tapkiu veliau su juo. Skirtumas - kaip tarp dangaus ir zemes. Rankos, kaip po "spa treatment" , svelnios, minkstos, as juokiuosi, "kaip kudikio uzpakalis" lotuliukas.gif Zodziu, jei nenorit naudoti pirstiniu ar kg kremu, reikia naminio muilo.
Atsakyti
QUOTE(rarika @ 2014 05 19, 14:01)
Idomu kuris iš jų tinkamas veltinams ir kiek kainuoja? 4u.gif

Jeigu perki tiesiogiai iš jų tai 65 Lt.,jei ne tai +PVM ir+ siuntimas. O tinkami turbūt visi, žiūrint kokių reikia, vieni platesnėm nosytėm,kiti siauresnėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elig @ 2014 05 25, 17:41)
Jeigu perki tiesiogiai iš jų tai 65 Lt.,jei ne tai +PVM ir+ siuntimas. O tinkami turbūt visi, žiūrint kokių reikia, vieni platesnėm nosytėm,kiti siauresnėm  4u.gif

Siunčia į kt miestus kurpadas? Ar veža per vairuotoją ir reikia iš Trakų raj. pasiimti? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2014 05 25, 15:43)
Labas, ateinu pasidalinti patirtimi/ispudziais apie velima su ranku darbu muilu. Zodziu ismokau daryti "nuo nulio" muila (sarmas, aliejai, sviestai,...) ir paskutines poras tapkiu veliau su juo. Skirtumas - kaip tarp dangaus ir zemes. Rankos, kaip po "spa treatment" , svelnios, minkstos, as juokiuosi, "kaip kudikio uzpakalis"  lotuliukas.gif Zodziu, jei nenorit naudoti pirstiniu ar kg kremu, reikia naminio muilo.

Tikiu, kad naminis labai gerai, bet ilgai trunka, kai laiko ir taip trūksta smile.gif man ir su DALAN veliant rankos nelabai nukenčia
My Webpage

O kokia 100 gr savikaina gavosi?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2014 05 25, 16:02)
Tikiu, kad naminis labai gerai, bet ilgai  trunka, kai laiko ir taip trūksta  smile.gif  man ir su DALAN veliant rankos nelabai nukenčia
My Webpage

O kokia 100 gr savikaina gavosi?

nu laiko ten daug nereikia, sumaisai viska, supili i forma ir viskas. savikainos neskaiciavau, siaip buvo smagu zaisti, bet musu savikainos kainos vistiek butu labai skirtingos. youtube buvo video, kaip pasidaryti ranku darbo muila uz 1$, reiskia paprastas kainuos kazkur taip, o geresnis aisku bus daugiau (bet cia USA kainos)
Atsakyti
Dukra prieš kelis metus bandė gamint, „neskanus" gavosi ir nutrenkė biggrin.gif , tai liko medžiagų. Gal reik pabandyt sunaudot ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2014 05 26, 01:30)
Dukra prieš kelis metus bandė gamint, „neskanus" gavosi ir nutrenkė  biggrin.gif , tai liko medžiagų. Gal reik pabandyt sunaudot ? g.gif

svarbiausia tureti sarmo, o visa kita smulkmenos. visada namuose yra aliejai, taukai ar dar kas nors biggrin.gif bandyk bandyk, jei reikia smulkmenu , klausk i az, o tai mus cia is tapkiu ismes lotuliukas.gif
Atsakyti
Mokausi is geriausiu smile.gif
user posted image
user posted image

istikruju veliau sau, bet persistengiau nusodinti
Atsakyti
LABAI sauniai gavosi! 4u.gif
Atsakyti