Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(georgiana @ 2014 03 23, 18:07)
adr karta dekui mergaites 4u.gif

O aš su pirštinėm nemoku velti schmoll.gif , tai po vėlimo naudoju aliejukus ir veliu su alyvuogių muilu
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2014 03 20, 18:24)
Sakykit, kaip vadinasi ši technika  g.gif , ar čia su aštriu peiliuku įpjaunama
user posted image

Carwing smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2014 03 24, 09:48)
O aš su pirštinėm nemoku velti schmoll.gif , tai po vėlimo naudoju aliejukus ir veliu su alyvuogių muilu

Sutinku, sakykit jauna-durna, bet man su pirstinem ne darbas tongue.gif
Atsakyti
O as va nusipirkau alyvuogiu muila, tai sakyciau sunkiau veliasi su juo..
Atsakyti
Panos, kas bandet naturaliai dazyti vilnos sluoksna? ka dejot, kad spalva kibtu? As pabandziau su raudonu kopustu, norejau isgauti ta melyna spalva ir nieko nesigavo doh.gif is pradziu idejau druskos, o kai ipyliau acto, tai paraudonavo spalva, bet vistiek "prie" vilnos nekibo. Skaiciau, kad amoniako kazkas dejo, bet irgi nepadejo, tada pridejo alūno (nezinau, ka tai reiskia biggrin.gif bet radau, kur pirkti biggrin.gif ) reikes pabandyti. bet visgi, kal , kas galit ka nors patarti?
Ai ir dar. Man kazkaip ta sluoksna "apsivele", ne baisiai, bet kazkaip nesitikejau, nes tik gerai siltame vandenyje laikiau ir nejudinau as jos rolleyes.gif bandymas vyko su bulgariska grubia, balta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 01 balandžio 2014 - 05:53
Beje, saulyte- pjaustoma ne peiliuku, o astriomis zirklemis. Vilna specialiai sluoksniuoja skirtingu spalvu ar atspalviu, kad isgauti grazesni kontrasta. Kerpama sulenkus isvelto gamini reikiama krastuka
Atsakyti
QUOTE(Kutvela Shima @ 2014 04 04, 23:34)
Beje, saulyte- pjaustoma ne peiliuku, o astriomis zirklemis. Vilna specialiai sluoksniuoja skirtingu spalvu ar atspalviu, kad isgauti grazesni kontrasta. Kerpama sulenkus isvelto gamini reikiama krastuka

tai išeina kad sulenkus neprakerpi o kažkiek iškerpi g.gif
Atsakyti
sveikos, kaip gražiai priklijuoti mikroporos paduką prie tapkių ir klijus tepti kaip? g.gif
dar nesu darysiu su paduku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 06 balandžio 2014 - 12:25
QUOTE(saulyte2 @ 2014 04 05, 13:15)
tai išeina kad sulenkus neprakerpi o kažkiek iškerpi  g.gif

Taip, priklausomai nuo storio, gali iskirpti nuo poros mm iki...svarbu neisirtu 4u.gif paskui apveli svelniai kraastelius
Atsakyti
4u.gif gal kas nors turi parduoti kurpalius, gal kam nebereikia 39-40 dydžio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elig @ 2014 05 07, 14:41)
4u.gif  gal kas nors turi parduoti kurpalius, gal kam nebereikia 39-40 dydžio? smile.gif

Kurpalių yra wool
Mažas ėriukas
Kurpadas
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 05 09, 15:47)

Ačiū,
Gal kas bandė kurpalius iš putoplasto? Kažkaip labai abejoju jų kokybe, ar nebus vienkartiniam naudojimui?
Atsakyti
QUOTE(Elig @ 2014 05 12, 07:58)
Ačiū,
Gal kas bandė kurpalius iš putoplasto? Kažkaip labai abejoju jų kokybe, ar nebus vienkartiniam naudojimui?

Aš turiu putplastinius, panašūs kaip Mažam Ėriuke, bet man baisu ant jų tapkes tempti, kad kurpalio nesulaužyčiau.
Man geresnių kurpalių už kurpado nėra biggrin.gif
Atsakyti