Kurybine kryze....
Sakykit, kaip vadinasi ši technika , ar čia su aštriu peiliuku įpjaunama
QUOTE(saulyte2 @ 2014 03 20, 12:24)
Sakykit, kaip vadinasi ši technika , ar čia su aštriu peiliuku įpjaunama
Man irgi jos darbai labai patinka, gal autore pamatys ir pasakys?
man taip panasiai gavosi, kai norejau apatini sluoksni parodyti ir nezinojau, kad reikia su plevele sluoksnius atskirti tai as naudojau manikiurines zirklutes ir isplesinejau gabaliukais virsutini sluoksni kai pagalvoji, tai britva gal geriau butu o gal visgi visai kitaip daroma
merginos isduokite paslapti kaip jus apsaugote rankas, na neesu labai zinove veltinio, bet veliant kamuoliukus be proto suaizejo rankos na neesu jaunikle motera metuosa kaip sakant veliu savo malonumui; rutuliukus merkiu siltame vandenyje ir po to muilinu ukisku muilu, jatau neegi turesiu sito malonumo atsisakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 03 22, 15:41)
merginos isduokite paslapti kaip jus apsaugote rankas, rutuliukus merkiu siltame vandenyje ir po to muilinu ukisku muilu, jatau neegi turesiu sito malonumo atsisakyti
ūkiškas muilas labai veikia odą, pabandykit su vaikišku kokiu , arba alyvuogių aliejaus muilu. Jie, žinoma brangesni, bet rankoms sveikesni ; o po vėlimo ištrinkit drėgną odą natūraliu sviestmedžio aliejumi , ar kremu
Dar mačiau internete vilna vėlimui, kokia ten vilna? Ar veliasi? Nedažo?
Pasidalinkite kur perkat? Gali būti ir užsienis
[/quote]
Sveikos vėlėjėlės
Aš pastaruoju metu perku vilna vėlimui.
Vilna patiko, kokybiška ypač patiko natūralūs pluoštai. Sluoksna viena tai dažė kai gerai pavoliojau, bet šeip viskas gerai. Kainos beje irgi perkant didesnius kiekius neblogos.
Iš wool asortimento pirkt tiesiai neteko, tik per perpardavinėtojus. Bet vilnos kokybė irgi patiko, gal tik brangiau šiek tiek.
Žodžiu pačios pabandykit ir tada bus tiksliai aišku kur geriau
Sėkmės darbuose
Pasidalinkite kur perkat? Gali būti ir užsienis
[/quote]
Sveikos vėlėjėlės
Aš pastaruoju metu perku vilna vėlimui.
Vilna patiko, kokybiška ypač patiko natūralūs pluoštai. Sluoksna viena tai dažė kai gerai pavoliojau, bet šeip viskas gerai. Kainos beje irgi perkant didesnius kiekius neblogos.
Iš wool asortimento pirkt tiesiai neteko, tik per perpardavinėtojus. Bet vilnos kokybė irgi patiko, gal tik brangiau šiek tiek.
Žodžiu pačios pabandykit ir tada bus tiksliai aišku kur geriau
Sėkmės darbuose
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 01 20, 16:46)
Nu žinokit, kad kurpaliai vis vien reikalingi gražiam išformavimui. Taigi 1 porą sau galit nusipirkti, nenorit pirkti išsinuomot gali. Dėl storumo tai reikia gražiai sudėti. Čia patirties reikalas.
Nu jau išsirinkote ponios Ingos tapkutes Ji daug metų velia, tikra specė ir profė, taigi vargu ar iš pirmo sykio Jums pavyks kažką panašaus pagaminti. Bet ponia Inga tai tikrai kurpalius naudoja.
Praktikuokitės, sugadinsite kelis kg vilnos, nuvelsite keletą porų tapkų ir išmoksite.
Nu jau išsirinkote ponios Ingos tapkutes Ji daug metų velia, tikra specė ir profė, taigi vargu ar iš pirmo sykio Jums pavyks kažką panašaus pagaminti. Bet ponia Inga tai tikrai kurpalius naudoja.
Praktikuokitės, sugadinsite kelis kg vilnos, nuvelsite keletą porų tapkų ir išmoksite.
Na pirkt kurpaliukus brangoka. Nebent jau planuojam daug velt tapukų
Aš pasinaudojau šia nuoroda ir pasigaminau kurpaliukus pati: http://www.rasosvelt...rch?q=kurpaliai (Ačiū Rasai už idėją)
Manieji ne tokie gražūs bet pakankamai geri kad pasidaryčiau tapkutes. Paskui apavus savuosius kurpaliukus nuveltomis tapkutėmis įdėjau į skalbimo mašiną. Apsivėlė labai dailiai. "užtvirtinau" kaip sakoma
QUOTE(georgiana @ 2014 03 22, 16:41)
merginos isduokite paslapti kaip jus apsaugote rankas, na neesu labai zinove veltinio, bet veliant kamuoliukus be proto suaizejo rankos na neesu jaunikle motera metuosa kaip sakant veliu savo malonumui; rutuliukus merkiu siltame vandenyje ir po to muilinu ukisku muilu, jatau neegi turesiu sito malonumo atsisakyti
Pirštinės 5 kamuoliukus susuksi " nepatogiai" ir priprasi, o rankos tikrai padėkos
dekui zollia ir selma uz patarimus o piretines tos tokios gumines vadinamos ar medicinines
QUOTE(georgiana @ 2014 03 23, 10:47)
dekui zollia ir selma uz patarimus o piretines tos tokios gumines vadinamos ar medicinines
aš perku mėlinos spalvos, pas mus yra maisto parduotuveje, svarbu reikiamo dydžio, kad būtų prigludusios
QUOTE(georgiana @ 2014 03 23, 10:47)
nesvarbu, man labiau patinka tos storos, ūkinės, ne taip plyšta.
adr karta dekui mergaites