Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(weena @ 2014 03 07, 00:55)
Sveikos, pasirodysiu ir as,aisku zinau kad truksta dar idirbio,bet cia pirmieji mano tapciorikai pagaminti.netobuli nieko bet pirmieji,iki jusiskiu darbeliu tai ojojoj kiek dar reikia dirbti na bet manau pradzia gal gan nebloga  blush2.gif

user posted image

Labai mielos spalvytes 4u.gif . Ir kaip pirmos, visai nieko mirksiukas.gif . Bet jei kokybiskiau daryt, tai jas reiktu labiau suvelti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kisiuka @ 2014 03 10, 20:01)
Labai mielos spalvytes  4u.gif  . Ir kaip pirmos, visai nieko  mirksiukas.gif . Bet jei kokybiskiau daryt, tai jas reiktu labiau suvelti  cool.gif

tai tikiu kad reikia daugiau suvelt,bet turbut kantrybes pritrukau blush2.gif o sakykit pvz 21 mikrono sluoksna dedant kiek jus sluoksniuojat vienai pusei?o gal paduka daugiau sluoksniu dedat?
Atsakyti
QUOTE(weena @ 2014 03 11, 00:28)
tai tikiu kad reikia daugiau suvelt,bet turbut kantrybes pritrukau  blush2.gif  o sakykit pvz 21 mikrono sluoksna dedant kiek jus sluoksniuojat vienai pusei?o gal paduka daugiau sluoksniu dedat?

As tik is karsinio esu darius. Paduka darau daug storesni. mirksiukas.gif
Atsakyti
reiks gal pabandyt vien is karsinio daryt tada,nes dariau viside sluoksna ir viruss karsinys tai nelabai norejo kartu susivelt,tai dariau vien is sluoksnos tai va gavosi kazkas,dabar reiks vien is karsinio bandyt smile.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos wub.gif
Tokiu groziu cia pas jus prisiziuriu,net alpstu doh.gif

Velime esu dar naujoke,bet noro turiu geriau su vilna susidraugauti.Labai noriu nuvelti tapukus bet vis nedrasu dar man.

Sekmes darbuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(weena @ 2014 03 11, 00:28)
tai tikiu kad reikia daugiau suvelt,bet turbut kantrybes pritrukau  blush2.gif  o sakykit pvz 21 mikrono sluoksna dedant kiek jus sluoksniuojat vienai pusei?o gal paduka daugiau sluoksniu dedat?

čia priklauso, kokiu storiu plėšai g.gif . Padus storinu
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2014 03 12, 16:18)
Sveikos wub.gif
Tokiu groziu cia pas jus prisiziuriu,net alpstu doh.gif

Velime esu dar naujoke,bet noro turiu geriau su vilna susidraugauti.Labai noriu nuvelti tapukus bet vis nedrasu dar man.

Sekmes darbuose wub.gif

man ir nedrasu buvo,bet va vienus is vis sugadinau nieko neisejo bet klaidas kita kart pataisiau,paskui kitus vel vel kazka pamatai ka blogai padarai,na va treti visai neblogi,tik gal kiek kantrybes truko davelt gerai smile.gif gerai cia viena pasake kai kilograa sugadinsiu turbut ir ismoksiu velt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na pasiguosiu blush2.gif
Isbandziau ir as tapuku velima, na kaskas gavosi panasaus bet vaizdelis labai nedziugina.
Turbut ne viena kg reikes sugadinti kol kaskas grazaus gausis.
Darau is karsinio ir dejau 3 sluoksnius, o jei is sluoksnos kiek reiketu sluoksniu?
Bandyti reikes dar karta, noriu tetos leliukui nuvelti tapukus.Laiko dar yra ir eksperimentu dar bus wink.gif
Atsakyti
mano pirmosios irgi gavosi sleivos kreivos, ne vienodo storio ir gerokai per mazos.. antras dariau is kitos vilnos, tai ir velesi kitaip. Dydis jau ok, bet formos dar aisku nelabai.. su skyles prakirpimu sunku, kad lygiai ir vietoj.. Nu ir marginimas be rysio biggrin.gif o po to gerai pasikausciau internetine medziaga ir jau gavosi visai liux tapkes biggrin.gif tada dar vienos, dar vienos ir visai grazu jau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kam reikia pigiau latviskos vilnos (karsinio) velimui - 41 uz kg. Geriausia tinka tapkutems. Ruloneliai ne visi pilni, ivairiu spalvu. Pasversiu pagal kg svori.
As nebevelsiu, todel vilna nebereikalinga.

geriausia parasykite sms 868660628, Lazdynai, Vilnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veorita: 19 kovo 2014 - 08:45
QUOTE(MildukasK @ 2014 03 18, 20:56)
mano pirmosios irgi gavosi sleivos kreivos, ne vienodo storio ir gerokai per mazos.. antras dariau is kitos vilnos, tai ir velesi kitaip. Dydis jau ok, bet formos dar aisku nelabai.. su skyles prakirpimu sunku, kad lygiai ir vietoj.. Nu ir marginimas be rysio biggrin.gif o po to gerai pasikausciau internetine medziaga ir jau gavosi visai liux tapkes biggrin.gif tada dar vienos, dar vienos ir visai grazu jau  thumbup.gif

Jo internetas geras dalykas tik reikia nemazai laiko skaitymam.Dabar ruosiuosi antram kartui, turbut labai daug kas priklauso ir nuo vilnos, bandau sunaudoti tokia nekokia geros akys pirkta.Tai turbut ir nelabai gaunasi, pasipraktikuosiu ant nekokios, o paskui kursiu sedevrus lotuliukas.gif

Gal kas galit patarti kur jieskoti schemos tapukams ?
Gal yra kokiu breziniu?
Kaupiuosi dovanai tetos busimam leliukui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2014 03 19, 11:50)
Jo internetas geras dalykas tik reikia nemazai laiko skaitymam.Dabar ruosiuosi antram kartui, turbut labai daug kas priklauso ir nuo vilnos, bandau sunaudoti tokia nekokia geros akys pirkta.Tai turbut ir nelabai gaunasi, pasipraktikuosiu ant nekokios, o paskui kursiu sedevrus lotuliukas.gif

Gal kas galit patarti kur jieskoti schemos tapukams ?
Gal yra kokiu breziniu?
Kaupiuosi dovanai tetos busimam leliukui smile.gif

as bandziau tapukam U raidele ta naudot kaip cia smile.gif
Atsakyti