Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

vidus karšinys australijos tirolio o išorė 21mk sluoksna, vidus labiau traukesi negu sluoksną g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2014 02 24, 09:50)
vidus karšinys australijos tirolio o išorė 21mk sluoksna, vidus labiau traukesi negu sluoksną  g.gif

Sluoksna sluoksnai nelygu smile.gif Kiek mikronų ir iš kur? O Tirolio karšinys traukiasi gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 24 vasario 2014 - 21:53
QUOTE(žollia @ 2014 02 24, 22:52)
Sluoksna sluoksnai nelygu  smile.gif  Kiek mikronų ir iš kur?  O Tirolio karšinys traukiasi gerai  smile.gif

Tirolio karšinys tikrai daug traukiasi, sluoksna iš mazaseriukas lt.
Atsakyti
Sveikos, pasirodysiu ir as,aisku zinau kad truksta dar idirbio,bet cia pirmieji mano tapciorikai pagaminti.netobuli nieko bet pirmieji,iki jusiskiu darbeliu tai ojojoj kiek dar reikia dirbti na bet manau pradzia gal gan nebloga blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, ar taip veliat aulinius? unsure.gif
http://www.youtube.c...h?v=lwfQdOz--_Y
Atsakyti
ir dar man toks klausimas, jei netycia prakirpus ne ta puse tapces, padarius dvi kaires doh.gif ar iseitu isformuot kad butu normalios ir ar nesijaustu nesiojant? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2014 03 07, 10:11)
ir dar man toks klausimas, jei netycia prakirpus ne ta puse tapces, padarius dvi kaires  doh.gif  ar iseitu isformuot kad butu normalios ir ar nesijaustu nesiojant?  blush2.gif

Veliant nėra kairės/dešinės, nebent dekoras šonuose. Kaip nori, taip formuoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 03 07, 17:56)
Veliant nėra kairės/dešinės, nebent dekoras šonuose. Kaip nori, taip formuoji  4u.gif

g.gif
O aš sukloju dešinę ir kairę smile.gif Ir stengiuos nesumaišyti. ax.gif Nes kažkaip viso vėlimo metu formuoju . Toks mano pričiundalas rolleyes.gif Esu buvus sumaišius viršų su apačia, tai nebetinkama man pora buvo, nes padą storesnį buvau suklojusi. Ir gavosi viena šlepetė su plona iškirpte, o kita - su stora biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2014 03 07, 21:41)
Esu buvus sumaišius    viršų su apačia, tai  nebetinkama man pora buvo, nes padą storesnį buvau suklojusi. Ir gavosi viena šlepetė su plona iškirpte, o kita - su stora  biggrin.gif

Va čia jau bėda drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane visuomet yra kairiukas ir desiniukas, ir suvelus tai labai aiskiai matosi, tikrai nesumaisysi 4u.gif
Atsakyti
Tai suvėlus. Bet juk skylę prakirpus tokie pat?
Atsakyti
O aš užsidedu ženklus thumbup.gif
Ant kairės šlepetės iš kitokios spalvos vilnos uždedu sruogelę, ant dešinės susuku ratelį.
Tai va, kaip aiškiai viskas gaunasi doh.gif
Taip man patogu, nes paduką irgi šiek tiek pastorinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksena7: 09 kovo 2014 - 19:27