QUOTE(Šelma @ 2014 02 18, 21:42)
Praplat4jimas skirtas platesniai kojos vietai- kelčiai. Ausytės maždaug ten, kur keltis prasideda, kur batraištį kedo rišam
Sunku rašyt kaire ranka, dešinėj uždegimas, artritas ir da vakar išvaržą rieše išpjovė. prisivėliau
Sunku rašyt kaire ranka, dešinėj uždegimas, artritas ir da vakar išvaržą rieše išpjovė. prisivėliau
Užjaučiu, šelmute Facebooke tik šį rytą paskaičiau. Nežinau kaip su išvarža būna, bet dėl artrito tai
Papildyta:
QUOTE(kisiuka @ 2014 02 19, 00:43)
Labas. Mazesnems mazdaug 250 gr, o didesnems apie 300 deciau. Maciau klausei apie lateksa, tai viena karta uztenka, kaip mergaites sake. Tepti ant dregnu. As esu tepus du sluoksnius, tai po skalbimo gaunasi kaip dulkiu surinkejas, viskas limpa
Papildyta:
Oi, Selma, sveik. O man nutirpe kaires rankos trys pirstai. Ne tik nutirpe, bet atrodo, kad su siulu butu uzverzti. Tai siuncia pas chirurga. Ko gero anka kazkokie ten kanalai ir spaudzia nervus. As tai nedaug veliu. Saviem, kaip sakoma, bet taip noretusi ir daugiau padaryt. Nivelnia nesigauna. Ne tas, tai kitas prisikabina
Papildyta:
Oi, Selma, sveik. O man nutirpe kaires rankos trys pirstai. Ne tik nutirpe, bet atrodo, kad su siulu butu uzverzti. Tai siuncia pas chirurga. Ko gero anka kazkokie ten kanalai ir spaudzia nervus. As tai nedaug veliu. Saviem, kaip sakoma, bet taip noretusi ir daugiau padaryt. Nivelnia nesigauna. Ne tas, tai kitas prisikabina
Oi , kas čia darosi? Sveikit greičiau.
Aš daugiausia tepu du kartus, bet po plovimo man nelimpa Gal kokia priemones naudoji ar ant karšto džiovini?