Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(Šelma @ 2014 02 18, 21:42)
Praplat4jimas skirtas platesniai kojos vietai- kelčiai. Ausytės maždaug ten, kur keltis prasideda, kur batraištį kedo rišam  smile.gif

Sunku rašyt kaire ranka, dešinėj uždegimas, artritas ir da vakar išvaržą rieše išpjovė. prisivėliau  biggrin.gif

Užjaučiu, šelmute console.gif Facebooke tik šį rytą paskaičiau. Nežinau kaip su išvarža būna, bet dėl artrito tai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kisiuka @ 2014 02 19, 00:43)
Labas. Mazesnems mazdaug 250 gr, o didesnems apie 300 deciau. Maciau klausei apie lateksa, tai viena karta uztenka, kaip mergaites sake. Tepti ant dregnu. As esu tepus du sluoksnius, tai po skalbimo gaunasi kaip dulkiu surinkejas, viskas limpa  bigsmile.gif
Papildyta:

Oi, Selma, sveik. O man nutirpe kaires rankos trys pirstai. Ne tik nutirpe, bet atrodo, kad su siulu butu uzverzti. Tai siuncia pas chirurga. Ko gero anka kazkokie ten kanalai ir spaudzia nervus.  doh.gif  As tai nedaug veliu. Saviem, kaip sakoma, bet taip noretusi ir daugiau padaryt. Nivelnia nesigauna. Ne tas, tai kitas prisikabina  blink.gif

Oi , kas čia darosi? Sveikit greičiau.
Aš daugiausia tepu du kartus, bet po plovimo man nelimpa g.gif Gal kokia priemones naudoji ar ant karšto džiovini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 02 18, 21:42)
Praplat4jimas skirtas platesniai kojos vietai- kelčiai. Ausytės maždaug ten, kur keltis prasideda, kur batraištį kedo rišam  smile.gif

Sunku rašyt kaire ranka, dešinėj uždegimas, artritas ir da vakar išvaržą rieše išpjovė. prisivėliau  biggrin.gif

Sveik 4u.gif
Na kažką supratau, dėkui smile.gif

QUOTE(Molė @ 2014 02 19, 09:31)
Aš daugiausia tepu du kartus, bet po plovimo man nelimpa g.gif Gal kokia priemones naudoji ar ant karšto džiovini? g.gif

Aš irgi tepu du kartus, įskaitant, kad pirmas kartas būna ant drėgnų tapkių. Bet ant šlapių netepu, nes vieną kartą taip tepiau, tai per daug lateksas man susigėrė į padą, nepatiko taip schmoll.gif
Atsakyti
o kodel ant slapiu tepat? as viena sluoksni ant sausu ir kol kas ok nesojasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2014 02 19, 11:55)
o kodel ant slapiu tepat? as viena sluoksni ant sausu ir kol kas ok nesojasi... g.gif

Kiek aš esu girdėjusi, tai ant drėgnų tepant giliau susigeria lateksas, o todėl nešiojant jis ilgiau laikosi.
Daugiau veliančios gal mane ir pataisys ax.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus smile.gif.
Atsakyti
Labas velejeles 4u.gif
Seniai jus stebiu, jusu darbeliai fantastiski, bet jau noriu pati ka nors nuveikti...Siand. ieskau kursu Vilniuje ir tie skelbimai man kazkokie neaiskus, kad "neuzsirauti" ant bet ko prasau jusu rekomendaciju ax.gif Zinoma noreciau pas Raganele, bet nemaciau pas ja, kad galima mokytis...o gal as ieskoti nemoku doh.gif ne ta diena tongue.gif lauksiu ats ir jei negalima rekomenduot viesai tai i az.
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2014 02 19, 13:39)
Labas velejeles 4u.gif
Seniai jus stebiu, jusu darbeliai fantastiski, bet jau noriu pati ka nors nuveikti...Siand. ieskau kursu Vilniuje ir tie skelbimai man kazkokie neaiskus, kad "neuzsirauti" ant bet ko prasau jusu rekomendaciju  ax.gif Zinoma noreciau pas Raganele, bet nemaciau pas ja, kad galima mokytis...o gal as ieskoti nemoku  doh.gif ne ta diena tongue.gif lauksiu ats ir jei negalima rekomenduot viesai tai i az.

Artotekoje vyksta vėlimo kursai.
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2014 02 19, 10:55)

Lateksas yra lakus, gaves dregmes persigeria giliau i sluoksnius. Sausai tepant isigeria tik i pavirsiu, tai itakoja ilgaamziskumui. Tiek is mano asmeniniu eksperimentu ir pastebejimu
Atsakyti
QUOTE(kisiuka @ 2014 02 19, 00:43)
O man nutirpe kaires rankos trys pirstai. Ne tik nutirpe, bet atrodo, kad su siulu butu uzverzti. Tai siuncia pas chirurga.

Tik neužleisk 4u.gif Aš du mėnesius su skausmu vėliau ir dėmesio nekreipiau, dabar be vienos rankos vaikštau gydydama doh.gif

QUOTE(Molė @ 2014 02 19, 09:31)
Nežinau kaip su išvarža būna, bet dėl artrito tai 

Nevaldau alkūnės, kaip medinė ji, išvarža nuo uždegimo, kad nenustojau jo metu velt. Tikiuosi nebeišlys ir tik randelis ją primins smile.gif Niekis, aš kieta- išsikapstysiu biggrin.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2014 02 19, 11:57)
Kiek aš esu girdėjusi, tai ant drėgnų tepant giliau susigeria lateksas, o todėl nešiojant jis ilgiau laikosi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2014 02 19, 11:39)
Labas velejeles 4u.gif
Seniai jus stebiu, jusu darbeliai fantastiski, bet jau noriu pati ka nors nuveikti...Siand. ieskau kursu Vilniuje ir tie skelbimai man kazkokie neaiskus, kad "neuzsirauti" ant bet ko prasau jusu rekomendaciju  ax.gif

Na, čia tikrai „neužsirausit" veltinio gildija
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, o is cia niekas neuzsakinejot?
http://www.worldofwool.co.uk/
Atsakyti