Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

gražios raudonos tapkes, noriu paklausti, kaip gaunasi jeigu vidui karšinys o viršus merino sluoksna, ar normaliai traukiasi vienodai, nesu taip maišiusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2014 02 16, 07:17)
gražios raudonos tapkes, noriu paklausti, kaip gaunasi jeigu vidui karšinys o viršus merino sluoksna, ar normaliai traukiasi vienodai, nesu taip maišiusi  g.gif

drinks_cheers.gif
nea, vienodai nesitraukia (bent jau man) "susibangavo" viduje rolleyes.gif
Atsakyti
as esu darius avirksciai, kai viduj merino sluoksna, isorej karsinys, tai kazkaip nepastebejau bangavimosi smile.gif gal del to, kad viduj?

dariau dabar mamai tapukus pagal anksciau daryta sablona, bet gavosi gerokai per dideles.. irodymas, kad skirtinga vilna skirtingai traukiasi.. reiks adar matyt drastisku veiksmu imtis - musimo mesos plaktuku ir skalbimo skalbenkej? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2014 02 17, 02:04)
as esu darius avirksciai, kai viduj merino sluoksna, isorej karsinys, tai kazkaip nepastebejau bangavimosi smile.gif gal del to, kad viduj?

dariau dabar mamai tapukus pagal anksciau daryta sablona, bet gavosi gerokai per dideles.. irodymas, kad skirtinga vilna skirtingai traukiasi.. reiks adar matyt drastisku veiksmu imtis - musimo mesos plaktuku ir skalbimo skalbenkej?  doh.gif

Man kazkada cia buvo atsakyta, kad sluoksna ir karsinys - 2 dydzio skirtumas. Man principe taip ir iseina. Jei sluoksna viduje, problemu nebuna.
Atsakyti
Aš kursuose vėliau viduj karšinys, sluoksna iš viršaus, tai mano galva viskas gavosi.
user posted image

Aš dar su klausimu dėl klumpių modelio ax.gif
Nuotrauka iš Eglės blogo
user posted image
Ir noriu klausti, kaip nusprendžiat/paskaičiuojat kur kirpti? Nes aš žiūriu, kaip klumpes mažoji nešioja, ir galvoju, kad tos priekinės dalies norėtųsi ilgesnės. Tai logiškai mąstant aš turėčiau kirpti arčiau kulno g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 18 vasario 2014 - 11:50
Laba diena,
noriu paklausti, kiek gramų vilnos perkate moteriškoms (38 dydis) ir vyriškoms (42 dydis) šlepetėms velti?
Ir ką geriau pirkti karšinį ar sluoksną?
Ačiū
Atsakyti
Žydraake, matai kur "auselės". ten i kirpk smile.gif Labai arti kulno negerai, smukčios.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 02 18, 15:54)
Žydraake, matai kur "auselės". ten i kirpk smile.gif Labai arti kulno negerai, smukčios.

Tada kitaip paklausiu, o kaip nusprendi, kur tas auseles daryti? Na tarkim šabloną darai 3-4 cm didesnį nei yra apvesta pėda, o kur tos auselės tada? Aš tai tiesiog paišiau iš nuojautos ax.gif Ir žinok, kai apdėjau visus vilnos sluoksnius ir apvėliau, nelabai ir besimatė man tos auselės blush2.gif Kiba per mažas padariau g.gif
Atsakyti
[quote=Žydraakė,2014 02 18, 12:49]
Aš kursuose vėliau viduj karšinys, sluoksna iš viršaus, tai mano galva viskas gavosi.
aš galvoju pabandysiu, nes karšinys kurį turi gan traukiasi, vienom tapkėm dėjau viduj o išorę kita karšinį, tai viršutinis mažiau traukėsi, matėsi.
Atsakyti
Karsinys karsiniui nelygus, sluoksna sluoksnai o velimas velimui, todel kas kart vis kitaip, kaip ir dvi seimininkes vienodu blynu neiskeps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 02 18, 15:59)
Tada kitaip paklausiu, o kaip nusprendi, kur tas auseles daryti? Na tarkim šabloną darai 3-4 cm didesnį nei yra apvesta pėda, o kur tos auselės tada? Aš tai tiesiog paišiau iš nuojautos ax.gif Ir žinok, kai apdėjau visus vilnos sluoksnius ir apvėliau, nelabai ir besimatė man tos auselės blush2.gif Kiba per mažas padariau g.gif

Praplat4jimas skirtas platesniai kojos vietai- kelčiai. Ausytės maždaug ten, kur keltis prasideda, kur batraištį kedo rišam smile.gif

Sunku rašyt kaire ranka, dešinėj uždegimas, artritas ir da vakar išvaržą rieše išpjovė. prisivėliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2014 02 18, 14:47)
Laba diena,
noriu paklausti, kiek gramų vilnos perkate moteriškoms (38 dydis) ir vyriškoms (42 dydis) šlepetėms velti?
Ir ką geriau pirkti karšinį ar sluoksną?
Ačiū

Labas. Mazesnems mazdaug 250 gr, o didesnems apie 300 deciau. Maciau klausei apie lateksa, tai viena karta uztenka, kaip mergaites sake. Tepti ant dregnu. As esu tepus du sluoksnius, tai po skalbimo gaunasi kaip dulkiu surinkejas, viskas limpa bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2014 02 18, 21:42)

Sunku rašyt kaire ranka, dešinėj uždegimas, artritas ir da vakar išvaržą rieše išpjovė. prisivėliau  biggrin.gif

Oi, Selma, sveik. O man nutirpe kaires rankos trys pirstai. Ne tik nutirpe, bet atrodo, kad su siulu butu uzverzti. Tai siuncia pas chirurga. Ko gero anka kazkokie ten kanalai ir spaudzia nervus. doh.gif As tai nedaug veliu. Saviem, kaip sakoma, bet taip noretusi ir daugiau padaryt. Nivelnia nesigauna. Ne tas, tai kitas prisikabina blink.gif
Atsakyti