gražios raudonos tapkes, noriu paklausti, kaip gaunasi jeigu vidui karšinys o viršus merino sluoksna, ar normaliai traukiasi vienodai, nesu taip maišiusi
QUOTE(saulyte2 @ 2014 02 16, 07:17)
gražios raudonos tapkes, noriu paklausti, kaip gaunasi jeigu vidui karšinys o viršus merino sluoksna, ar normaliai traukiasi vienodai, nesu taip maišiusi
nea, vienodai nesitraukia (bent jau man) "susibangavo" viduje
as esu darius avirksciai, kai viduj merino sluoksna, isorej karsinys, tai kazkaip nepastebejau bangavimosi gal del to, kad viduj?
dariau dabar mamai tapukus pagal anksciau daryta sablona, bet gavosi gerokai per dideles.. irodymas, kad skirtinga vilna skirtingai traukiasi.. reiks adar matyt drastisku veiksmu imtis - musimo mesos plaktuku ir skalbimo skalbenkej?
dariau dabar mamai tapukus pagal anksciau daryta sablona, bet gavosi gerokai per dideles.. irodymas, kad skirtinga vilna skirtingai traukiasi.. reiks adar matyt drastisku veiksmu imtis - musimo mesos plaktuku ir skalbimo skalbenkej?
QUOTE(MildukasK @ 2014 02 17, 02:04)
as esu darius avirksciai, kai viduj merino sluoksna, isorej karsinys, tai kazkaip nepastebejau bangavimosi gal del to, kad viduj?
Man kazkada cia buvo atsakyta, kad sluoksna ir karsinys - 2 dydzio skirtumas. Man principe taip ir iseina. Jei sluoksna viduje, problemu nebuna.
Aš kursuose vėliau viduj karšinys, sluoksna iš viršaus, tai mano galva viskas gavosi.
Aš dar su klausimu dėl klumpių modelio
Nuotrauka iš Eglės blogo
Ir noriu klausti, kaip nusprendžiat/paskaičiuojat kur kirpti? Nes aš žiūriu, kaip klumpes mažoji nešioja, ir galvoju, kad tos priekinės dalies norėtųsi ilgesnės. Tai logiškai mąstant aš turėčiau kirpti arčiau kulno ...
Aš dar su klausimu dėl klumpių modelio
Nuotrauka iš Eglės blogo
Ir noriu klausti, kaip nusprendžiat/paskaičiuojat kur kirpti? Nes aš žiūriu, kaip klumpes mažoji nešioja, ir galvoju, kad tos priekinės dalies norėtųsi ilgesnės. Tai logiškai mąstant aš turėčiau kirpti arčiau kulno ...
Žydraake, matai kur "auselės". ten i kirpk Labai arti kulno negerai, smukčios.
QUOTE(Šelma @ 2014 02 18, 15:54)
Žydraake, matai kur "auselės". ten i kirpk Labai arti kulno negerai, smukčios.
Tada kitaip paklausiu, o kaip nusprendi, kur tas auseles daryti? Na tarkim šabloną darai 3-4 cm didesnį nei yra apvesta pėda, o kur tos auselės tada? Aš tai tiesiog paišiau iš nuojautos Ir žinok, kai apdėjau visus vilnos sluoksnius ir apvėliau, nelabai ir besimatė man tos auselės Kiba per mažas padariau
[quote=Žydraakė,2014 02 18, 12:49]
Aš kursuose vėliau viduj karšinys, sluoksna iš viršaus, tai mano galva viskas gavosi.
aš galvoju pabandysiu, nes karšinys kurį turi gan traukiasi, vienom tapkėm dėjau viduj o išorę kita karšinį, tai viršutinis mažiau traukėsi, matėsi.
aš galvoju pabandysiu, nes karšinys kurį turi gan traukiasi, vienom tapkėm dėjau viduj o išorę kita karšinį, tai viršutinis mažiau traukėsi, matėsi.
Karsinys karsiniui nelygus, sluoksna sluoksnai o velimas velimui, todel kas kart vis kitaip, kaip ir dvi seimininkes vienodu blynu neiskeps
QUOTE(Žydraakė @ 2014 02 18, 15:59)
Tada kitaip paklausiu, o kaip nusprendi, kur tas auseles daryti? Na tarkim šabloną darai 3-4 cm didesnį nei yra apvesta pėda, o kur tos auselės tada? Aš tai tiesiog paišiau iš nuojautos Ir žinok, kai apdėjau visus vilnos sluoksnius ir apvėliau, nelabai ir besimatė man tos auselės Kiba per mažas padariau
Praplat4jimas skirtas platesniai kojos vietai- kelčiai. Ausytės maždaug ten, kur keltis prasideda, kur batraištį kedo rišam
Sunku rašyt kaire ranka, dešinėj uždegimas, artritas ir da vakar išvaržą rieše išpjovė. prisivėliau
QUOTE(Dianele100 @ 2014 02 18, 14:47)
Laba diena,
noriu paklausti, kiek gramų vilnos perkate moteriškoms (38 dydis) ir vyriškoms (42 dydis) šlepetėms velti?
Ir ką geriau pirkti karšinį ar sluoksną?
Ačiū
noriu paklausti, kiek gramų vilnos perkate moteriškoms (38 dydis) ir vyriškoms (42 dydis) šlepetėms velti?
Ir ką geriau pirkti karšinį ar sluoksną?
Ačiū
Labas. Mazesnems mazdaug 250 gr, o didesnems apie 300 deciau. Maciau klausei apie lateksa, tai viena karta uztenka, kaip mergaites sake. Tepti ant dregnu. As esu tepus du sluoksnius, tai po skalbimo gaunasi kaip dulkiu surinkejas, viskas limpa
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2014 02 18, 21:42)
Sunku rašyt kaire ranka, dešinėj uždegimas, artritas ir da vakar išvaržą rieše išpjovė. prisivėliau
Oi, Selma, sveik. O man nutirpe kaires rankos trys pirstai. Ne tik nutirpe, bet atrodo, kad su siulu butu uzverzti. Tai siuncia pas chirurga. Ko gero anka kazkokie ten kanalai ir spaudzia nervus. As tai nedaug veliu. Saviem, kaip sakoma, bet taip noretusi ir daugiau padaryt. Nivelnia nesigauna. Ne tas, tai kitas prisikabina