Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

Laba vakarą vėlėjėlės 4u.gif

Norėčiau paklausti gal kartais žinot kur pigiau rasti natūralių spalvų vilnos (merinoso)? Didesniam kiekiui? Iš kur pačios perkat, siunčiatės ar iš parduotuvių smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2014 02 07, 19:31)
Laba vakarą vėlėjėlės  4u.gif

Norėčiau paklausti gal kartais žinot kur pigiau rasti natūralių spalvų vilnos (merinoso)? Didesniam kiekiui? Iš kur pačios perkat, siunčiatės ar iš parduotuvių smile.gif?

Negi taip sunku paskaityti temą ir atsiversti porą puslapių atgal? g.gif Buvo diskutuota apie parduotuves ir vilnos kainas rolleyes.gif
čia ir dar
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 02 05, 16:43)
Anoks čia mokslas, tepat lateksą teptuku, dantų šepėtėliu ar dar kuo ir viskas, kad stipriai įsigertų.

Siokio tokio mokslo reikia...sausas tepant kas ten ysigers??
Kai perki tapkes gi negalvoji ,,jos tokios brangios,nes velejai skauda nugara ir reikes ranku kremo,oi dar kurpaliu uz 100 lt ,,

Bent as kai pirmas pirkau tai visiskai nesupratau kodel tokia kaina.na kad smagu nesiot tai laabai 4u.gif pradejau velt ir tik tada supratai visus kodel 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal turit schemą, kaip nuvelti katinui gultą, tokią būdą? Sugalvojau, kad mažam šuniukui būtų neblogas daiktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 02 11, 22:29)
Sveiki,

gal turit schemą, kaip nuvelti katinui gultą, tokią būdą? Sugalvojau, kad mažam šuniukui būtų neblogas daiktas g.gif

kokia schema, lovkost ruk i nikakovo obmana bigsmile.gif
1. veli apvalų blyną ant šablono, kaip beretei, iškerpi šoną ir suformuoji.
2. veli ant kokio kamuolio, baliono (man taip sunkiau būtų).
i psio mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
Atėjau prisiduoti su damuštom vaikiškom klumpėm. Dėkui visoms, kas nepagailėjo ir atrado laiko parašyti man patarimų, tikrai pagelbėjo. Nors, tiesa sakant, vis dar nesuprantu, kokio bieso aš su mėsos plaktuku tuos veltinukus daužiau lotuliukas.gif ale gavosi smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Didelesnių storis man labiau patinka, nes mažosios tokios storulkos gavosi, bet niekaip jau jos nesitraukė ir nesuplonėjo doh.gif Kai kur, nors nuotraukoje tai nelabai matosi, kažkaip veltinis moka būt gražus foto biggrin.gif susimetė "raukšlės". Kad ir kiek mėginau jas dar visaip kaip kočioti, mušti, bet liko... Įtariu, čia jau pačioj pradžioj jos kažkaip pasidarė g.gif
Mažoji jau sėkmingai vieną porą nešioja, tai per tris dienas susiburbuliavo jos doh.gif O gi ir 2 kartus skalbyklės jos prasuktos, tiek veltos... Na bet su burbuliatorium praėjau ir dabar liuks, į darželį vežiojasi net biggrin.gif Tai va man klausimas, o kaip su tuo burbuliavimusi?... Padovanoji/parduoti šlepkes ir susiburbuliuoja blink.gif
Ai, dar gi lateksas man buvo užbėgęs ant šlepkių viršaus, tai va, kažkaip išgramdžiau, su manikiūrinėm žirklutėm iškarpinėjau tuos latekso burbuliukus, paskui su adata vėliau tas vietas, tada dar šlapiai užglosčiau - beveik nesimato ax.gif
Ir iš tikrųjų klumpės buvo pradėtos velti prieš metus, kai į darželį reikėjo nykštukų batų. Nesuprantu, kodėl tada man nesigavo klumpių forma doh.gif Tai va dabar gavosi širdelių klumpės, mažajai labia gerai, ne spagal sagutes skiria, kur kuri kojytė biggrin.gif
Per daug jau čia rašliavos mano pirmam klumpių blynui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 14 vasario 2014 - 10:25
labai grazios valentinines tapkutes
Atsakyti
Tikrai grazios tapkutes smile.gif ir sagutes super! Kur tokias radot??
Dar klausimas, kiek cia sluoksniu vilnos? Nes as va 8 dejau ir vistiek plonesnes atrodo.. matyt plonai delioju..
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2014 02 14, 12:05)
Tikrai grazios tapkutes smile.gif ir sagutes super! Kur tokias radot??
Dar klausimas, kiek cia sluoksniu vilnos? Nes as va 8 dejau ir vistiek plonesnes atrodo.. matyt plonai delioju..

Sagutes pirkau kasiūluose.
Sluoksniai gal kokie 4 dėti, bet pritariu, kad sluoknis sluoksniui nelygu, vienos storiau deda, kitos ploniau. Abi poras klumpių vienodai sluoksnių dėjau, bet maniškės savo storiu irgi skiriasi, taip kad nežinau, nuo ko tai priklauso...
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 02 14, 11:19)
ale gavosi

Tai va man klausimas, o kaip su tuo burbuliavimusi?... Padovanoji/parduoti šlepkes ir susiburbuliuoja

Šaunuolė tu clap.gif: Gražios <3

Natūralus tas burbuliavimas, juk megztukas vilnonis irgi burbuliuojasi, taip turi būti. Nupešioji ir vėl, kaip naujos biggrin.gif
Atsakyti
tikrai gražios tapcės thumbup.gif
Atsakyti
Žydraake, nugi gražuma gavosi 4u.gif
Schima, tavo šlepetukai irgi gražiai nuglostyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 15 vasario 2014 - 08:09