Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(cikata @ 2014 02 05, 20:42)
Sveikos, mergaitės,
planuoju įsigyti veltas šlepetes. Jos pakankamai brangios būna...kokios nuomonės, kur geriausia pirkti, kiek laiko galima tikėtis nešioti? Bučiau dėkinga už patarimus smile.gif

Veltų šlepečių kainos įvairios. Pradėjau velti, bet tik sau ir vaikams, dar kreivos šleivos mano šepetės, taigi iki tobulumo reikia prigyventi, galiu papasakoti apie kainas
1)gera ir kokybiška vilna - brangi - jeigu nešiojate kokį 37-38 dydį vilna kainuoja apie 30 Lt (vienai porai);
2)vanduo, burbulinė plėvelė, muilas, kurpaliai (1pora 100 Lt), vandens šildymas, lateksas, vėlimo įranga, natūralus šilkas, pluoštai dekoravimui na sakykim kokie - 5 Lt (vienai porai); bet pradinės investicijos doh.gif kol viską susiperki.
3)nuvelti 1 porą šlepečių trunka 5-6 h (sunkus fizinis darbas); jeigu siuvinėjimai, papuošimai, gėlytės + 2 h (mažiausiai). Taigi viso vienai porai pagaminti reikia 8 h (vidutiniškai);
4)Jeigu Jūsų šlepetės kainuoja 100 Lt - 35Lt (savikaina) - 5Lt (mokesčiai valstybei)=60 Lt
60Lt žmogui, kuris dirba 8 h. Taigi jis per valandą uždirba 7,5 Lt biggrin.gif

Rankų kremo, vaistų nugarai į šlepečių kainą neįskaičiavau biggrin.gif Veliant gadinami nagai, rankų oda (pamirkykit muiluotam vandeny rankas), skauda riešus, nugarą...
Taip, kad pabandžius velti ta kaina nebe atrodo tokia didelė.
Šlepečių pardavimui pati negaminu. Nes žinau, koks vėlimas kruvinas darbas.

Pirkti geriausia iš profesionalų, kurie gamina šlepetes, velia ne 1 metus. Siūlau nesusigundyti tais, kurie suvėlė 3 poras šlepečių, o 4 nori parduoti pigiau mirksiukas.gif
Nešiojimas tai čia priklauso nuo pačio žmogaus ir šlepečių, jei suveltos gerai, kokybiškai tarnaus ilgiau. Galit nešioti 6 mėn, galit 1 metus ar 2 metus, o gali būti, kad susinešios per 1 mėn, jei pliuškes nusipirksite.
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 02 05, 22:38)
Veltų šlepečių kainos įvairios. Pradėjau velti, bet tik sau ir vaikams, dar kreivos šleivos mano šepetės, taigi iki tobulumo reikia prigyventi, galiu papasakoti apie kainas
1)gera ir kokybiška vilna - brangi - jeigu nešiojate kokį 37-38 dydį vilna kainuoja apie 30 Lt (vienai porai);
2)vanduo, burbulinė plėvelė, muilas, kurpaliai (1pora 100 Lt), vandens šildymas, lateksas, vėlimo įranga, natūralus šilkas, pluoštai dekoravimui na sakykim kokie - 5 Lt (vienai porai); bet pradinės investicijos  doh.gif kol viską susiperki.
3)nuvelti 1 porą šlepečių trunka 5-6 h (sunkus fizinis darbas); jeigu siuvinėjimai, papuošimai, gėlytės + 2 h (mažiausiai). Taigi viso vienai porai pagaminti reikia 8 h (vidutiniškai);
4)Jeigu Jūsų šlepetės kainuoja 100 Lt - 35Lt (savikaina) - 5Lt (mokesčiai valstybei)=60 Lt
60Lt žmogui, kuris dirba 8 h. Taigi jis per valandą uždirba 7,5 Lt  biggrin.gif

Rankų kremo, vaistų nugarai į šlepečių kainą neįskaičiavau  biggrin.gif Veliant gadinami nagai, rankų oda (pamirkykit muiluotam vandeny rankas), skauda riešus, nugarą...
Taip, kad pabandžius velti ta kaina nebe atrodo tokia didelė.
Šlepečių pardavimui pati negaminu. Nes žinau, koks vėlimas kruvinas darbas.

Pirkti geriausia iš profesionalų, kurie gamina šlepetes, velia ne 1 metus. Siūlau nesusigundyti tais, kurie suvėlė 3 poras šlepečių, o 4 nori parduoti pigiau  mirksiukas.gif
Nešiojimas tai čia priklauso nuo pačio žmogaus ir šlepečių, jei suveltos gerai, kokybiškai tarnaus ilgiau. Galit nešioti 6 mėn, galit 1 metus ar 2 metus, o gali būti, kad susinešios per 1 mėn, jei pliuškes nusipirksite.

Viskas lyg ir teisingai, tik jau 5 litai 2 punkte tai jau tikrai mažai, juk reikia įskaičiuot viską - vandenį, muilą. elektrą, burbulinę, bambukinius kilimėlius, medžiagas dekorui, visų įrankių ir priemonių( o jų reikia daugggggg)
nusidėvėjimą biggrin.gif
Ir dar , jei dekoruoji atskirai veltom gėlėm , tai tų 2 val irgi neužtenka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 06 vasario 2014 - 08:55
QUOTE(Molė @ 2014 02 06, 08:53)
Viskas lyg ir teisingai, tik jau 5 litai 2 punkte tai jau tikrai mažai, juk reikia įskaičiuot viską - vandenį, muilą. elektrą, burbulinę, bambukinius kilimėlius, medžiagas dekorui, visų įrankių ir priemonių( o jų reikia daugggggg)
nusidėvėjimą biggrin.gif
Ir dar , jei dekoruoji atskirai veltom gėlėm , tai tų 2 val irgi neužtenka biggrin.gif

Na tie 5 Lt tokia simbolinė suma smile.gif , nes tikrąją bijau skaičiuoti blush2.gif
Taip, o jei norisi nėrinių - rankų darbo, arba kažko sudėtingesnio tikrai neužteks 2 h. Taigi vėlėjai liks dar mažesnė suma
Atsakyti
O kiek sluoksnių reikia tepti latekso ant padų? Ir ar reikia palaukti, kol vienas sluoksnis išdžiūna prieš tepant kitą?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 01 30, 19:22)
O kaip ivelet medziaga kaip paskutinese tapkytese g.gif . kad paveikslelis taip matosi aiskiai. kazkur pas rusaites maciau visa tapke apgaubta medziaga toks vaizdas kad aptraukta lygiai lygiai. nu nemoku paaiskint ka noriu pasakyti  doh.gif

Tiesiog šilką dedu ant vilnos ir apkloju šiek tiek vilna,ir taip man gavosi,na spalvą dar parinkau tinkama šilko ir vilnos.smile.gif
Papildyta:
vibrošlifuoklį naudoju,ir jis tikrai palengvina darbą.Kam kankintis ir vėlimas užima tikrai ne 5 val.3- max4 val. 4u.gif
Atsakyti
Vo dejo Vysnaite thumbup.gif Bet visiskai teisingai. O zmones mano kad labai brangu veltos slepetes. Na, is kurios puses paziuresi. Mazai kas ziuri is veleju puses
O as atbegau atsikvepti, antra diena kociuoju seimynines. Kava rankoje, strenos lyg zemyn slenka bet taskausi ir kaifuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2014 01 29, 14:32)

Marinčik, kada dėti audinį, veliant šlepetes, ar klojant vilną, ar ją jau šiek tiek pavėlus ir tuomet dėti audinį. Pasidalinkite patirtimi - rengiuosi bandyti įvelti ką nors iš audinio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutvela Shima @ 2014 02 06, 16:10)
Vo dejo Vysnaite  thumbup.gif  Bet visiskai teisingai. O zmones mano kad labai brangu veltos slepetes. Na, is kurios puses paziuresi. Mazai kas ziuri is veleju puses
O as atbegau atsikvepti, antra diena kociuoju seimynines. Kava rankoje, strenos lyg zemyn slenka bet taskausi ir kaifuoju smile.gif

Bet ar neteisybė? Mane tai iš tiesų nervina, kai žmonės nori kokybiško daikto pigiai, arba derasi. Netinka kaina eik pati velti.
Aš gi kirpykloje, kai dažausi plaukus ir kerpuosi, dėl kainos derybų nevedu rolleyes.gif

Aš tai prieš savaitę vėliau, bet rankų oda, dar ir šiandien lupasi nuo muilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 02 06, 16:28)
Bet ar neteisybė? Mane tai iš tiesų nervina, kai žmonės nori kokybiško daikto pigiai, arba derasi. Netinka kaina eik pati velti.
Aš gi kirpykloje, kai dažausi plaukus ir kerpuosi, dėl kainos derybų nevedu  rolleyes.gif

Aš tai prieš savaitę vėliau, bet rankų oda, dar ir šiandien lupasi nuo muilo  biggrin.gif

Mano oda dar vietoje, nors pirstiniu per pora metu nei karto nesidejau, cia ne darbas kai nejauciu ka darau. Del kainu sutinku, kai pomidorai brangus, arba neperki, arba moki kiek reiia. Slepeciu yra norfoje po 5.99 ...
Bet taip sausai man niekad nejo paskaiciuoti, primetu kad pats velimas man teikia malonuma, tai jau savanaudiskas as, mano, man, neikainojamas narkasius. Priemones taip pat dauguma tarnauja pakankamai ilgai, tas pradines investicijas reketu ismetyti kitaip. Bet jeigu paimti viska nuo pradziu, suma susidaro nemenka blush2.gif
Gerai, baigiu kava ir begu damusineti savo tapuku. Tikiuosi dar spesiu nupyckinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arunele @ 2014 02 06, 17:24)
Marinčik, kada dėti audinį, veliant šlepetes, ar klojant vilną, ar ją jau šiek tiek pavėlus ir tuomet dėti audinį. Pasidalinkite patirtimi - rengiuosi bandyti įvelti ką nors iš audinio blush2.gif

as dedu vilna,pavibruoju ir jau pries kociojant dedu silka,tada biski vilnos
uzdedu burbuline plevele.dar pavibruoju silka per ja tada jau i kilimeli ir kocioju ir vis patikrinu ar nenuvaziavo silkas
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2014 02 06, 20:25)
as dedu vilna,pavibruoju  ir jau pries kociojant dedu silka,tada biski vilnos
uzdedu burbuline plevele.dar pavibruoju silka per ja tada jau i kilimeli ir kocioju ir vis patikrinu ar nenuvaziavo silkas

Ačiukas wub.gif
Atsakyti

Stai ir mano seimynines
Tequilos blush2.gif
user posted image
Atsakyti