Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

IR DAR MAČIAU PER VELTINIS.LT būna ten parduoda
ir facebooke mačiau iš Latvijos užsako 4u.gif

o dėl litwool spalvų -taip ir yra sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Marincik, grazios tapkutes, ypac 1 foto patiko. O kur fb matei uzsakymus is Latvijos?
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 01 29, 13:22)
Noriu vilnos smile.gif geriausia natūralios ir nedažytos (ot, užsisvajojau).
Jei rimtai kur perkat vilną, pirkdavau ornamentuose ir nieko nesiskundžiau 18 mic. sluoksną, bet šiandien pažiūrėjau 100 g kainuoja 15,6 Lt. Labai pabrango, po paskutinio sykio  g.gif
Kur Jūs vilnas perkate?
Noriu natūralaus karšinio, bet, kad nesiplaukuotų, ir sluoksnos 18 mic. , bet, kad nedažytų rankų, stalų ir t.t.

Perku www.vilnavelimui.lt
Kiek esu išbandžiusi, dar nė kart nėra tekę nusivilti.
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 01 29, 14:10)

Dar mačiau internete vilna vėlimui, kokia ten vilna? Ar veliasi? Nedažo?

Pasidalinkite kur perkat? Gali būti ir užsienis  smile.gif

Dėl dažymo, tai nežinosi kaip bus : kartais jau žinoma vilna iš kitos partijos ima ir nudažo smile.gif Nors prieš tai ta spalva nedažė, pvz.
Užsienyje iš šitų dar perkam:
Vokietija
Bulgarija
Latvija
Atsakyti
Ačiū už pasiūlymus ir pasidalinimus. Gaila, kad neįmanoma išbandyt viso pasaulio vilnų biggrin.gif

Dėl dažymo, jei tik leidžia spalvą tai nieko tokio, bet, kai nudažo rankas ir 3 d. jos neatsiplauna, nudažo stalą, vonią, tai ačiū tokios vilnos man nereikia, net ir už mažą kainą smile.gif
Na, ornamentuose, kiek pirkau tai nesu nusipirkus dažančios, gal tik man taip pasisekė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutvela Shima @ 2014 01 29, 15:39)
Marincik, grazios tapkutes, ypac 1 foto patiko. O kur fb matei uzsakymus is Latvijos?

Nezinau ar galiu viesinti cia to zmogaus FB,I ASM parasysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(djurdjevak @ 2014 01 29, 15:52)
Perku www.vilnavelimui.lt
Kiek esu išbandžiusi, dar nė kart nėra tekę nusivilti.

aš dabar veliu tapkes iš sluoksnos 26-28mk iš "vilnavelimui", o siaube, kaip dažo doh.gif ir splava kažkiek nubluko g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2014 01 29, 20:39)
aš dabar veliu tapkes iš sluoksnos 26-28mk  iš "vilnavelimui", o siaube, kaip dažo  doh.gif  ir splava kažkiek nubluko  g.gif

Naudojat dažytą? Aš natūralias norėčiau išbandyt g.gif skaičiau neprastų atsiliepimų.
O va apie karšinį raudoną irgi internete skaičiau, kad spalvą leido g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2014 01 29, 14:32)
Pasirodysiu ir aš .Mano šlepetės iš paskutiniųjų 4u.gif

Pirmosios, koralinės spalvos, pieva dekoruotos bigsmile.gif Gražuolės 4u.gif

Aš nedaug vilnos perku. Esu pirkusi iš wool, tai raudona taip nudažė rankas, kad nagai kokią savaitę laikėsi doh.gif
Dar perku iš čia siūlų oazė Bet čia yra tik karšinys, iš viso tik vieno tipo vilnos pasirinkimas, bet spalvos man patinka, kiek bandžiau, tai nedažė, bet 100 proc. negaliu už tai garantuoti.
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 01 29, 21:50)
Naudojat dažytą? Aš natūralias norėčiau išbandyt  g.gif skaičiau neprastų atsiliepimų.
O va apie karšinį raudoną irgi internete skaičiau, kad spalvą leido  g.gif

taip dažyta, turiu karšinio naturalaus, dar neveliau iš jo, reikes išbandyti
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2014 01 29, 21:39)
aš dabar veliu tapkes iš sluoksnos 26-28mk  iš "vilnavelimui", o siaube, kaip dažo  doh.gif  ir splava kažkiek nubluko  g.gif

O katra raudona spalva čia taip dažo? Vėliau iš vienos jų raudonos sluoksnos, tai tik šiek tiek spalvą leido, vanduo, kilimėlis pasidarė rausvas, bet rankų tikrai nedažė.
Atsakyti
QUOTE(djurdjevak @ 2014 01 30, 15:14)
O katra raudona spalva čia taip dažo? Vėliau iš vienos jų raudonos sluoksnos, tai tik šiek tiek spalvą leido, vanduo, kilimėlis pasidarė rausvas, bet rankų tikrai nedažė.

turkio spalva, dar turiu viržių spalvos, nežinau ar dažo
Atsakyti