Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

Gal turit išsisaugoję rusių pamokėlę kaip velti šlepetes su ausytėmis? Kaip ten tą šabloną pasidaro, kiek cm uždeda?
Kažkur turėjau, dabar nerandu.
Būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 01 24, 11:40)
Gal turit išsisaugoję rusių pamokėlę kaip velti šlepetes su ausytėmis? Kaip ten tą šabloną pasidaro, kiek cm uždeda?
Kažkur turėjau, dabar nerandu.
Būčiau dėkinga  4u.gif

Čia mūsų Raselės biggrin.gif ( gal nesupyks)
http://www.rasosvelt...mpes-clogs.html
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 01 22, 19:33)
Gal žinot iš kur šitie Padai??? Noriu nusipirkti kažką panašaus.

Gal jūs šitų padų savininkės paklauskit, juk rašo, kad vilnietė biggrin.gif
Papildyta:
Šiaip geruliai padai, visą iki sausio vidurio trukusį šlapią rudenį atnešiojau batus su gumanosiais padais. Jau atsidžiaugiau jais, galiu pasidalint, jei kas nori - į až. Ale dabar išsitraukiau nešiot storesnio veltinio ant kulnų. Guminės nosys neleidžia daryti labai storo veltinio, negražiai įsispaudžia. Paskutiniai aukštakulniai daryti mamai man pačiausi dabar:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 24 sausio 2014 - 16:20
QUOTE(raganele @ 2014 01 24, 16:20)
Gal jūs šitų padų savininkės paklauskit, juk rašo, kad vilnietė  biggrin.gif
Papildyta:
Šiaip geruliai padai, visą iki sausio vidurio trukusį šlapią rudenį atnešiojau batus su gumanosiais padais. Jau atsidžiaugiau jais, galiu pasidalint, jei kas nori - į až. Ale dabar išsitraukiau nešiot storesnio veltinio ant kulnų. Guminės nosys neleidžia daryti labai storo veltinio, negražiai įsispaudžia. Paskutiniai aukštakulniai daryti mamai man pačiausi dabar:
user posted image

Čia Jūsų padai, tai tada klausiu Jūsų ar galėčiau iš Jūsų įsigyti tų padų?
Batai fantastiški, Jūs šaunuolė smile.gif
Atsakyti
Tai va, išleidau vyrą pirtin, o pati ėmiausi raudonų klumpių damušimo proceso biggrin.gif Virtuvė visa aptaškyta, jau ir per pirštus užsivožiau su mėsos plaktuku doh.gif Forma randasi, bet žinot, kas man neduoda ramybės... Per plati man pati tapkė rodosi, kokiam 30 vaikiškam dydžiui mano akimis ji per plati... Ar įmanoma šiam formavimo etape kažką padaryti? g.gif Klumpė tikrai jau nesusitrauks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 01 24, 19:37)
... Per plati man pati tapkė rodosi, kokiam 30 vaikiškam dydžiui mano akimis ji per plati... Ar įmanoma šiam formavimo etape kažką padaryti? g.gif Klumpė tikrai jau nesusitrauks schmoll.gif

Prakirpk trikampiuką ties kelties vidusiu ir susiūk, arba virvutę įverk , alia sportbatukai bus 4u.gif
Atsakyti
Merginos, man vel pasistojo klausimas- ar yra Lietuvoje zurnalu velejoms? As nekalbu apie dirbiniu ivairove+ truputi apie velima. Klausimas yra apie butent veltiniui skirtus zurnalus 4u.gif
Atsakyti
[quote=raganele,2014 01 24, 17:20]
Gal jūs šitų padų savininkės paklauskit, juk rašo, kad vilnietė biggrin.gif
Papildyta:

Labai grazus batai. O kiek vilneles gramu dedat kai veliat plonesnius ir kiek kai storesnius. i apatine dali?
Atsakyti
[quote=karosimi,2014 01 25, 18:26]
[quote=raganele,2014 01 24, 17:20]
...
Labai grazus batai. O kiek vilneles gramu dedat kai veliat plonesnius ir kiek kai storesnius. i apatine dali?
[/quote]

nuo dydžio priklauso ir nuo naudojamos vilnos. Jei nemaišytas karšinys, tai plonesniam 38d 215g, storesniam 225-230g. čia tiek dėti, jei veli batams t.y. labai kietai. Jei maišoma su plonesne sluoksna - daugiau gramų, šiaip "atkalt" reikia tai, nuo visokių veiksnių priklauso.
Atsakyti
Žodž, vėliau vėliau, kažkas gavosi, ale iš to džiaugsmo, kai tepiau lateksu, užvarvinau jo ne ant pado doh.gif Ar įmanoma kažkaip jį išimti unsure.gif Staigiai valiau su popieriniu rankšliuosčiu, bet dalis vis tiek įsigėrė...
Atsakyti
Gal galėtumėt pasidalinti iš savo patirties, kiek maždaug reikėtų gramų merino sluoksnos veliant riešines ir pirštines? Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2014 01 26, 22:59)
Ar įmanoma kažkaip jį išimti unsure.gif Staigiai valiau su popieriniu rankšliuosčiu, bet dalis vis tiek įsigėrė...

Ne. Džiaukis, kad ne ant džinsų, mano kone visos naminės kelnės lateksu pašventintos doh.gif
Atsakyti