Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(Juratelele @ 2014 01 21, 15:58)
Mmm, žodžiu visai paprastai smile.gif

O gal gali dar kas pasakyti, kodėl nuveltos tapkutės bando pūkuotis, darosi tokie burbuliukai. O nešiojamos jos labai neilgai, kokias 3 dienas. Čia kažkas ne taip suvelta?

mano dukros irgi burbuliuojasi... manau del vilnos tu plaukeliu.. tai nupesioju nupesioju vis..
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2014 01 21, 12:54)
Mole,  Shima ( ta kutvela kažkaip  nelimpa) - gražiai darbuojatės  4u.gif 
Man dabar priverstinės atostogos nuo vėlimo - nusirėžiau nykščio pilvelį su labai aštria tarka  verysad.gif  Tad, kol neužgis -liūdnuma  verysad.gif

Ačiū biggrin.gif Oi kaip užjaučiu, gydyk kuo greičiau
Papildyta:
QUOTE(Kutvela Shima @ 2014 01 21, 13:08)
Aciu  4u.gif  O man ta Kutvela turi kazka tokio savo, artimo.
Pastebejau kad pora dienu be velimo dar nieko, bet jeigu savaite neturiu galimybes pavelti, tai uzspaudzia kazkoki nerva  g.gif Paskaiciau ir juokas paeme, bet yra kaip yra  biggrin.gif
Sveik greiciau, ir i darbus kol vilnos deficitas neprasidejo

Kutvela ir man nesiverčia pavadinti lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, viskas, merginos, DIIIIIIDELIS ačiū visoms už patarimus 4u.gif Einu fantazuoti ir darbuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2014 01 21, 16:20)
Na, viskas, merginos, DIIIIIIDELIS ačiū visoms už patarimus  4u.gif  Einu fantazuoti ir darbuotis  smile.gif

Lauksim pasirodymo su darbais mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal žinot iš kur šitie Padai??? Noriu nusipirkti kažką panašaus.
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 01 22, 19:33)

Kazkur maciau po 32 lt, ar tik ne veltinis.lt g.gif
Atsakyti
Merginos, prireike ir man pagalbos. Mazus aulinukus veliant, kaip teisingai ideti liezuveli? Pora kartu bandziau, ir vis man pasislenka, nusikreivina. O gal kas nuorodu turi savo lobyne? Nu neberandu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 01 22, 20:33)

Wool.lt gal patiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutvela Shima @ 2014 01 23, 14:57)
Merginos, prireike ir man pagalbos. Mazus aulinukus veliant, kaip teisingai ideti liezuveli? Pora kartu bandziau, ir vis man pasislenka, nusikreivina. O gal kas nuorodu  turi savo lobyne? Nu neberandu  blink.gif

Gal patiks taip? http://www.livemaste...m-kedam?msec=14?

Arba kirpti pati aula.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisiuka: 23 sausio 2014 - 18:11
QUOTE(kisiuka @ 2014 01 23, 18:04)

Tiek gaunasi, bet klumpaitem, - tik ne ant aulinukam schmoll.gif Na, pora kg vilnos sugadinsiu, ismoksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Shima, o kaip tu darai?
As tai is paties aulo kerpu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisiuka: 23 sausio 2014 - 18:16
QUOTE(kisiuka @ 2014 01 23, 18:12)
Shima, o kaip tu darai?
As tai is paties aulo kerpu.

As veliu atskira dali, palieku viena krastuka nesuvelta, tuomet dedu ant lekalo, paslepiu po burbuline plevele kad mattusi tas nedaveltas kantas, kloju vilna sluoksniais. Suvelus kerpu prieki ir valio- liezuvelis pasislinkes thumbup.gif schmoll.gif
Reikia gal sukabunti su lekalu, sitaip dar nedariau, bet turbut busiu priversta...
O kerpant is vientiso nesirauksleja itempus liezuvi? Kazkada irgi bandziau, bet nepatiko, todel reikia ranka atkalti. Uzsispyrusi as. Einu i kampa g.gif
Atsakyti