Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 01 20, 19:05)
O Jūs 1 temos psl apsilankykite, ten yra nuoroda, kaip kirpti skylę.

nesugalvojau paziureti doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Kerpena @ 2014 01 20, 19:07)

taip taip, sita! Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2014 01 20, 20:59)
O kas yra tie balerinų tapkai? Tiesa, tikrai kažkur internete mačiau, kad galima išsinuomoti kurpalius.
Ir ačiū už pagalbą  smile.gif

Balerinos - mano odiniai batai (laiveliai) blush2.gif tai ant jų tapkas buvau užtempus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 01 21, 08:29)
Balerinos - mano odiniai batai (laiveliai)  blush2.gif tai ant jų tapkas buvau užtempus smile.gif

Aišku smile.gif Ir dar turiu klausimą, o kaip paskui tuos vilnonius tapukus reikia prižiūrėti? Kai susitepa, ar galima juos skalbti, ar kažkaip kitaip reikėtų valyti?
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2014 01 21, 09:13)
Aišku  smile.gif  Ir dar turiu klausimą, o kaip paskui tuos vilnonius tapukus reikia prižiūrėti? Kai susitepa, ar galima juos skalbti, ar kažkaip kitaip reikėtų valyti?

Užmeskit akį į google visagalį biggrin.gif
Atsakyti
Shima, gražūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 21 sausio 2014 - 10:03
Aciu, Mole, nieko ipatingo, paprasti kukluciai klumpiukai smile.gif
Juratele, taip, velti be jokiu kurpaliu 4u.gif
Atsakyti
Mole, Shima ( ta kutvela kažkaip nelimpa) - gražiai darbuojatės 4u.gif
Man dabar priverstinės atostogos nuo vėlimo - nusirėžiau nykščio pilvelį su labai aštria tarka verysad.gif Tad, kol neužgis -liūdnuma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2014 01 21, 11:54)
Mole,  Shima ( ta kutvela kažkaip  nelimpa) - gražiai darbuojatės  4u.gif 
Man dabar priverstinės atostogos nuo vėlimo - nusirėžiau nykščio pilvelį su labai aštria tarka  verysad.gif  Tad, kol neužgis -liūdnuma  verysad.gif

Aciu 4u.gif O man ta Kutvela turi kazka tokio savo, artimo.
Pastebejau kad pora dienu be velimo dar nieko, bet jeigu savaite neturiu galimybes pavelti, tai uzspaudzia kazkoki nerva g.gif Paskaiciau ir juokas paeme, bet yra kaip yra biggrin.gif
Sveik greiciau, ir i darbus kol vilnos deficitas neprasidejo
Atsakyti
QUOTE(Kutvela Shima @ 2014 01 20, 18:45)
Mano kukluciai  doh.gif

Shima, grazus. O cia is karsinio, ar merino sluoksnos?
Atsakyti
QUOTE(kisiuka @ 2014 01 21, 12:51)
Shima, grazus. O cia is karsinio, ar merino sluoksnos?

Labai dekinga smile.gif Cia sluoksna. viduje 18 mikronu, toliau maisyta 18 ir 21 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2014 01 21, 09:13)
Aišku  smile.gif  Ir dar turiu klausimą, o kaip paskui tuos vilnonius tapukus reikia prižiūrėti? Kai susitepa, ar galima juos skalbti, ar kažkaip kitaip reikėtų valyti?

As imetu i skalbenka ir ji kuo puikiausei isplauna. aisku nekarstai tiktai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 01 21, 14:17)
As imetu i skalbenka ir ji kuo puikiausei isplauna. aisku nekarstai tiktai  thumbup.gif

Mmm, žodžiu visai paprastai smile.gif

O gal gali dar kas pasakyti, kodėl nuveltos tapkutės bando pūkuotis, darosi tokie burbuliukai. O nešiojamos jos labai neilgai, kokias 3 dienas. Čia kažkas ne taip suvelta?
Atsakyti