Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

http://feltedloft.ru...pers/#more-1482
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2014 01 20, 14:19)
Laba diena. Labai gražūs jūsų visų darbai  4u.gif  Labai įdomu buvo pamatyti pirmuosius darbus. Neseniai ir aš pradėjau velti, esu nuvėlusi 2 tapkutes ir savimi labai didžiuojuosi, nes man vėlimas atrodė kažkas nerealaus, nesuvokiamo. Tiesiog pabandžiau ir užkabino. Norisi dar dar ir dar smile.gif
Noriu Jūsų paklausti, kaip yra su tapkučių forma? Kaip Jūs darot? Šioje temoje skaičiau, kad ne visos naudojat kurpalius. O tai kaip tada taip gražiai, lygiai, vienodai išformuojat tapkutes? Ir tos tapkutės tokios vienodos, lygios gaunasi? Man vietomis krašteliai gaunasi lyg šiek tiek plonesni, lyg storesni. O ir tapkučių forma tokia šleivoka atrodo  blush2.gif
Ar įmanoma padaryti štai tokias tapkutes be kurpaliaus?
http://www.etsy.com/...p_home_active_7
Ir kaip pasidaryti lekalus, jeigu neturi pedos formos, o turi pedos ilgi ir ploti?
Ačiū už atsakymus.

Nu žinokit, kad kurpaliai vis vien reikalingi gražiam išformavimui. Taigi 1 porą sau galit nusipirkti, nenorit pirkti išsinuomot gali. Dėl storumo tai reikia gražiai sudėti. Čia patirties reikalas.

Nu jau išsirinkote ponios Ingos tapkutes smile.gif Ji daug metų velia, tikra specė ir profė, taigi vargu ar iš pirmo sykio Jums pavyks kažką panašaus pagaminti. Bet ponia Inga tai tikrai kurpalius naudoja.

Praktikuokitės, sugadinsite kelis kg vilnos, nuvelsite keletą porų tapkų ir išmoksite. thumbup.gif
Atsakyti
Nei karto kurpaliaus nenaudojau blush2.gif Jausmas toks, kad veliant vilnele pati gulasi kaip noriu. Eisiu nupickinsiu siandienos tapukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 20, 16:40)
Sama dūra (ir aš nepiktai  4u.gif  friends.gif ) kam tu jas į skalbyklę kišai  biggrin.gif Kišk seną batą ir su plaktumu mėsai mušti daužyk formą  g.gif Karštu vandenių perliek ir daužyk tol, kol suguls, kaip tau reikia  smile.gif  Nešios amžinai, į geležį suvėlei  thumbup.gif
Mažai kuri su kurpaliais pradėjo- mokykis velt ant savčs, šeimos narių, formuok ant jų kojų, pagausi, kaip tai daroma, tada ir be kojos sugebėsi.

Įgūdžių reikalas  4u.gif

Viskas įmanoma, dirbi dirbi, sugadini vilnos kalną, arba moki pinigus už kursus ir suveli  4u.gif

Kursai, žinoma, visada gerai, tik kartais tas "aš galiu pati" valdo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 01 20, 17:46)
Nu žinokit, kad kurpaliai vis vien reikalingi gražiam išformavimui. Taigi 1 porą sau galit nusipirkti, nenorit pirkti išsinuomot gali. Dėl storumo tai reikia gražiai sudėti. Čia patirties reikalas.

Nu jau išsirinkote ponios Ingos tapkutes  smile.gif Ji daug metų velia, tikra specė ir profė, taigi vargu ar iš pirmo sykio Jums pavyks kažką panašaus pagaminti. Bet ponia Inga tai tikrai kurpalius naudoja.

Praktikuokitės, sugadinsite kelis kg vilnos, nuvelsite keletą porų tapkų ir išmoksite.  thumbup.gif

Va va, tos Ingos tapkutės ir pakerėjo biggrin.gif Ingos darbai tikrai užburiantys smile.gif Taip mokėti ir aš noriu biggrin.gif

Ir vėl aš apie tuos kurpalius, jeigu nori nuvelti tapkutes 35 dydžio, 40 ir dar kokio 45, ir nori, kad jie būtų kokybiški, tai reikia kiekvienai išmierai turėti ir kurpalius, ar ne g.gif

Ir ačiū visoms už patarimus ir padrąsinimus smile.gif
Atsakyti
Mano kukluciai doh.gif
user posted image
Atsakyti
o as dar su klausimu, kazkur rusaiciu pamokose buvau uzmacius pamokymus, kaip skirtingai tapkes prakirpt, skirtingi budai.. paziurejau, galvojau prisiminsiu, o dabar nerandu... gal kuri turi savo lobyne issisaugojus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2014 01 20, 17:59)
o as dar su klausimu, kazkur rusaiciu pamokose buvau uzmacius pamokymus, kaip skirtingai tapkes prakirpt, skirtingi budai.. paziurejau, galvojau prisiminsiu, o dabar nerandu... gal kuri turi savo lobyne issisaugojus?  4u.gif

O Jūs 1 temos psl apsilankykite, ten yra nuoroda, kaip kirpti skylę.
Atsakyti
Gal šita nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(Kutvela Shima @ 2014 01 20, 18:45)
Mano kukluciai  doh.gif
user posted image

Labai simpatiškos 4u.gif Ir čia be jokio kurpaliaus? Kol kas neįisivaizduoju, kaip taip įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2014 01 20, 17:24)
Kursai, žinoma, visada gerai, tik kartais tas "aš galiu pati" valdo  smile.gif
Papildyta:
Va va, tos Ingos tapkutės ir pakerėjo  biggrin.gif  Ingos darbai tikrai užburiantys smile.gif  Taip mokėti ir aš noriu  biggrin.gif

Ir vėl aš apie tuos kurpalius, jeigu nori nuvelti tapkutes 35 dydžio, 40 ir dar kokio 45, ir nori, kad jie būtų kokybiški, tai reikia kiekvienai išmierai turėti ir kurpalius, ar ne  g.gif

Ir ačiū visoms už patarimus ir padrąsinimus  smile.gif

Merginos sako, kad jos velia be kurpalių, o man kurpaliai reikalingi. Aišku pirmas porą porų ir aš nuvėliau be kurpalių (ant balerinų tapkas tempiau), dabar neįsivaizduoju vėlimo be kurpalių smile.gif Išsiformuoja tapkos visai kitaip. Jei gyvenat Vilniuje yra galimybė išsinuomuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vysnaite1: 20 sausio 2014 - 18:09
http://master-klass....com/354047.html
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2014 01 20, 19:08)
Merginos sako, kad jos velia be kurpalių, o man kurpaliai reikalingi. Aišku pirmas porą porų ir aš nuvėliau be kurpalių (ant balerinų tapkas tempiau), dabar neįsivaizduoju vėlimo be kurpalių smile.gif Išsiformuoja tapkos visai kitaip. Jei gyvenat Vilniuje yra galimybė išsinuomuoti.

O kas yra tie balerinų tapkai? Tiesa, tikrai kažkur internete mačiau, kad galima išsinuomoti kurpalius.
Ir ačiū už pagalbą smile.gif
Atsakyti