Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(Kutvela Shima @ 2014 01 13, 18:20)
Kovo 1 d , Šelma. Pora darbeliu ir as turiu, ziurek, gal ir surinksim kraiteli  biggrin.gif

Tada jungiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 13, 19:55)
Tada jungiuosi  thumbup.gif

Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2014 01 13, 15:14)
Ačiū. Kažkur esu mačiusi, kad laikraščius kiša į vidų, kad forma pasidarytų, ar reikia?

Aš nieko nekimšdavau į vidų, kol kurpalių neturėjau. Ant kojos apglostau ir atsargiai išmovus, kad forma nepabėgtų , džiūt padėdavau. Galima kokio audinio prikimšti, kad drėgmę sugertų, bet reikia pakeisti į sausą po kelių valandų, nes tas prisigėręs drėgmės viduj paskui ilgai neišdžiūna. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
Baigusi velti, uzsidedu ant rankos celofanini maiseli ir delnu aptalzau kad igautu reikalinga forma, tada atsargiai nuimu ir palieku dziuti. Laikosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutvela Shima @ 2014 01 14, 00:30)

O kur kreiptis pasakysi?
Atsakyti
Teks biggrin.gif
Kazkaip apsisoviau,- sumaisiau su kazkuo, pasirode kad jau klausei ax.gif
Atsakyti
Dar klausimėlis : baigusi dėti vilną, palyginau šlepetes ir pamačiau, kad viena truputį didesnė už kitą... Ar išdžiuvusios jos suslygins? Ar kažkaip reikia jas sulyginti? (Tai mano pirmosios šlepetės... smile.gif ). Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2014 01 16, 10:22)
Dar klausimėlis : baigusi dėti vilną, palyginau šlepetes ir pamačiau, kad viena truputį didesnė už kitą... Ar išdžiuvusios jos suslygins? Ar kažkaip reikia jas sulyginti? (Tai mano pirmosios šlepetės... smile.gif ). Ačiū

Pamatėt vos suklojus vilną ar jau nuvėlus tapkes?
Jei jau tapkutės nuveltos ( gatavos), pamačius, kad nevienodos, tai didesnę tapkutę reikia pamažint dar paveliant. Netgi maunant nuveltas ant kurpaliaus, jos turi vienodai apsitraukti ant jo
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 01 16, 12:07)
Pamatėt vos suklojus vilną ar jau nuvėlus tapkes?
Jei jau tapkutės nuveltos ( gatavos), pamačius, kad nevienodos, tai didesnę tapkutę reikia pamažint dar paveliant.  Netgi maunant nuveltas ant kurpaliaus, jos turi vienodai apsitraukti ant jo

Veliant pamačiau, jau sudėjau visą vilną, bet palikau dar šlapias plėvelėje, ir nžn ką daryti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2014 01 16, 11:24)
Veliant pamačiau, jau sudėjau visą vilną, bet palikau dar šlapias plėvelėje, ir nžn ką daryti... smile.gif

Velkit toliau, o lekalai vienodo dydžio buvo? Ta kur didesnė, pavelsit daugiau, turėtų susilyginti
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 01 16, 12:54)
Velkit toliau, o lekalai vienodo dydžio buvo? Ta kur didesnė, pavelsit daugiau, turėtų susilyginti

Lekalus pasidariau pati vienodus, sudėjus vieną ant kito palyginau... smile.gif. Ačiū už patarimus. Bandysiu.
Ir dar man kažkaip dar pasirodė, paėmus į rankas, kad viena storesnė, bet gal čia todėl, kad didesnė gavosi...
Atsakyti