Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

Mole, mano temutėj yra sparnuočiai smile.gif Arba FB ax.gif
Labai gerai, kad laikosi kulnas , Tiogra thumbup.gif
Na, man irgi tas pats dėl vėlimo - svarbu buvo, kad daugmaž pavyko pirmos, t.y. sukibo, forma šiokia tokia gavosi ir gan tvirtai susivėlė. Jei nebūtų pirmos pavykusios, tai ko gero nebūčiau vėlus biggrin.gif Juk net karšinio nuo sluoksnos neskyriau cool.gif Kai gali pamatyt kokią realią pamoką , tada kitaip viskas matosi. O dabar jau liga - kurį laiką nevėlus (kaip pernai , kai epikondilitas surietė) lomkės prasideda biggrin.gif
Va, mano pirmos
user posted image
Mole, privelta viskas Kai skirtingų spalvų dedassi, tada gal tie sluoksniai matosi, o vienspalvėms labai gerai prisivelia. Be to, karšinys su tokiu kulnu velt man labiau patinka, negu sluoksna. 4u.gif
Atsakyti
Mano zaliosios is sluoksnos, kaip ir visos kitos, bet kad kulnas tvitresnis bei kietesnis butu, maisiau su karsiniu. Tuoj pasikuisiu kur mano pirmas dabelis buvo biggrin.gif
Ogi va user posted image
Kazkada sedevru atrode, dabar kabo virs sunelio lovytes, tokios mielos, bet tokios netobulos smile.gif Ir tokios jau mazos biggrin.gif
O siaip pirmas darbelis buvo veltas meskutis. Dabar juokas ima umn.gif
Atsakyti
nu va, ikisau nosi...ir pataikiau ant jusu pirmuju darbu foto- sakyciau visai neblogai!!! o gal jau turejote daugiau is ko mokintis, daugiau info? g.gif

suradau ir as savo PIRMASIAS smile.gif oiiii juokinga kaip lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Tiogra, Juperi - liuksiškos pirmosios smile.gif Svarbu, kad stimulą davė toliau suktis tarp vilnų 4u.gif
Atsakyti
Valio 4u.gif Oficialiai- Kutvela Shima thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kutvela Shima: 11 sausio 2014 - 12:26
Sveikos mergaites, ziuriu vel ramuma cia, uzsivelet? biggrin.gif
Atejau su tokiu reikalu. Gavau pasilima dalyvauti Airijos Kaziuko mugeje, taciau neturiu galimybiu, kadangi sunus visai mazas, ir darbu neturiu rezerve. Sakau paklausiu, gal atsirastu norinciu? Duosiu Airijos lietuviu bendruomenes nares kontaktus, visos norincios galesit susisiekti asmeniskai.
Atsakyti
Laba diena,
noriu paklausti, kaip jūs džiovinate batukus? Aš žinau, kad yra kurpaliai, ant kurių uždedi šlepetes. O jei neturi to kurpaliaus, tai kaip tada daryti? Ačiū
Atsakyti
duodu nuvarveti ir tuomet leidziu dziuti kambario temperaturoje. Kurpaliu apskritai nenaudoju,
Mergaites, kas del Airijos, ar yra norinciu? Sake be konkurencijos cool.gif
Atsakyti

Ačiū. Kažkur esu mačiusi, kad laikraščius kiša į vidų, kad forma pasidarytų, ar reikia?
Atsakyti
QUOTE(Kutvela Shima @ 2014 01 13, 15:45)
duodu nuvarveti ir tuomet leidziu dziuti kambario temperaturoje. Kurpaliu apskritai nenauju,
Mergaites, kas del Airijos, ar yra norinciu? Sake be konkurencijos cool.gif

Kada Airijon? Teturiu kelis laisvus žaislus, ale, jei nedega vieną kitą tapcių suvelčiau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kovo 1 d , Šelma. Pora darbeliu ir as turiu, ziurek, gal ir surinksim kraiteli biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal turit laisvų kurpalių, ir perleistumėte man.
Ieškau 40 dydžio (25,6 cm); 41 dydžio (26,3 cm). 42 dydžio (27 cm) ir vaikiškų.

Ačiū, prašau į a.ž.
Atsakyti