Mole, mano temutėj yra sparnuočiai Arba FB
Labai gerai, kad laikosi kulnas , Tiogra
Na, man irgi tas pats dėl vėlimo - svarbu buvo, kad daugmaž pavyko pirmos, t.y. sukibo, forma šiokia tokia gavosi ir gan tvirtai susivėlė. Jei nebūtų pirmos pavykusios, tai ko gero nebūčiau vėlus Juk net karšinio nuo sluoksnos neskyriau Kai gali pamatyt kokią realią pamoką , tada kitaip viskas matosi. O dabar jau liga - kurį laiką nevėlus (kaip pernai , kai epikondilitas surietė) lomkės prasideda
Va, mano pirmos
Mole, privelta viskas Kai skirtingų spalvų dedassi, tada gal tie sluoksniai matosi, o vienspalvėms labai gerai prisivelia. Be to, karšinys su tokiu kulnu velt man labiau patinka, negu sluoksna.
Mano zaliosios is sluoksnos, kaip ir visos kitos, bet kad kulnas tvitresnis bei kietesnis butu, maisiau su karsiniu. Tuoj pasikuisiu kur mano pirmas dabelis buvo
Ogi va
Kazkada sedevru atrode, dabar kabo virs sunelio lovytes, tokios mielos, bet tokios netobulos Ir tokios jau mazos
O siaip pirmas darbelis buvo veltas meskutis. Dabar juokas ima
Ogi va
Kazkada sedevru atrode, dabar kabo virs sunelio lovytes, tokios mielos, bet tokios netobulos Ir tokios jau mazos
O siaip pirmas darbelis buvo veltas meskutis. Dabar juokas ima
Tiogra, Juperi - liuksiškos pirmosios Svarbu, kad stimulą davė toliau suktis tarp vilnų
Valio Oficialiai- Kutvela Shima
Sveikos mergaites, ziuriu vel ramuma cia, uzsivelet?
Atejau su tokiu reikalu. Gavau pasilima dalyvauti Airijos Kaziuko mugeje, taciau neturiu galimybiu, kadangi sunus visai mazas, ir darbu neturiu rezerve. Sakau paklausiu, gal atsirastu norinciu? Duosiu Airijos lietuviu bendruomenes nares kontaktus, visos norincios galesit susisiekti asmeniskai.
Atejau su tokiu reikalu. Gavau pasilima dalyvauti Airijos Kaziuko mugeje, taciau neturiu galimybiu, kadangi sunus visai mazas, ir darbu neturiu rezerve. Sakau paklausiu, gal atsirastu norinciu? Duosiu Airijos lietuviu bendruomenes nares kontaktus, visos norincios galesit susisiekti asmeniskai.
duodu nuvarveti ir tuomet leidziu dziuti kambario temperaturoje. Kurpaliu apskritai nenaudoju,
Mergaites, kas del Airijos, ar yra norinciu? Sake be konkurencijos
QUOTE(Kutvela Shima @ 2014 01 13, 15:45)
duodu nuvarveti ir tuomet leidziu dziuti kambario temperaturoje. Kurpaliu apskritai nenauju,
Kada Airijon? Teturiu kelis laisvus žaislus, ale, jei nedega vieną kitą tapcių suvelčiau
Kovo 1 d , Šelma. Pora darbeliu ir as turiu, ziurek, gal ir surinksim kraiteli