Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(saulyte2 @ 2014 01 08, 20:54)
mano veltinukai
user posted image

Saulyte, puikūs thumbup.gif
Kai atrasiu laiko sau tokius nusivelt, pulsiu pas tave dėl meistro blush2.gif Neradau dar tokio. Su keliais kalbėjus esu, tai neapsiima g.gif
Atsakyti
grazus tapukai visu 4u.gif

noriu paklausti latexui kokios temperaturos nekenkia (siunciantis minusine temperatura nepakeis savybiu?)
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2014 01 09, 10:56)
grazus tapukai visu  4u.gif

noriu paklausti latexui kokios temperaturos nekenkia (siunciantis minusine temperatura nepakeis savybiu?)

Dabar nėra tokių šalčių, kad kenktų g.gif Kai siunčiaus žiemą, tai jis buvo suvyiotas į burbulinę ir į popierių - viskas tvarkoje buvo.
Atsakyti
Laba diena, noriu paklausti, kokį muilą naudojate vėlimui? Aš pradėjau velti šlepetes su litwool skystu muilu su balzamu, tai kažkaip man nesusivelia labai gerai. Ačiū už atsakymą.

Labai gražūs visų darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2014 01 09, 14:17)
Laba diena, noriu paklausti, kokį muilą naudojate vėlimui? Aš pradėjau velti šlepetes su litwool skystu muilu su balzamu, tai kažkaip man nesusivelia labai gerai. Ačiū už atsakymą.

Labai gražūs visų darbeliai 4u.gif

As naudoju paprasta ukiska muila, kartais paeksperimentuoju sampunais arba fairy blush2.gif
Atsakyti

Saulyte, grandiozinį darbą dirbai - šaunūs thumbup.gif
QUOTE(tiogra @ 2014 01 08, 22:17)

Na, sunku pasakyti, nes nesiosiu ne as, o dariau kaip prase. Man irgi graziau kai bortelis nueina i minimuma, bet tiek dar nepribrendau. Jauciu veliasi kaip ir su uzkulniu, tada tas iskarpymas prisivelia prie pado , tereikia padailinti borteli, teisingai mastau? Ar nusisnekejau  ?

Teisingai galvoji, tiogra. Aš kol išmokau privelt, tai kitaip darydavau. Veldavau batelius, o jau prieš pabaigą nulygindavau kraštus ir kulno dalį žemiau nukirpdavau. Ir bortelis likdavo, ir patogu. 4u.gif
Atsakyti
Dekoju žollia 4u.gif
O man dar vienas klausimas pasistojo. Kiek is cia esanciu turit kvalifikacija? Klausiu nes esu savamoksle, galima sakyti zalia, o noretusi kazkaip save paaukstinti pareigose. Tik va nezinau kaip biggrin.gif g.gif
Aplamai papasakokit kaip susirgot velimu. Neisizeiskit, bet kitaip sio uzsiemimo neturiu kaip pavadinti, cia toks realiausias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2014 01 09, 22:27)
Dekoju žollia 4u.gif
, o noretusi kazkaip save paaukstinti pareigose. Tik va nezinau kaip biggrin.gif  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Geras jumoro jausmas pas tave smile.gif
Aš savamokslė. Internetinė biggrin.gif Kaip tik pataikius buvau į pradedančių nemažą kompaniją čia SM, tad dalindavomės savo pastebėjimais, prašydavom patyrusių vėlėjų patarimų ir stūmėmės į priekį, kol jau galėjom ir kokioj parodoj sudalyvaut. smile.gif .
Šiaip tai yra tautodailininkai, tradicinių amatų meistrai, bet tuos „laipsnius" „duoda" kai jau būni dalyvavęs kažkokiose parodose, surengęs savo darbų parodų. Nors gal ir amatų meistrai gali kokius mokymų sertifikatus išrašyt - šito nežinau.
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2014 01 08, 17:01)
tiogra, o aš norėčiau paklaust, ar patogus toks įsispyrimas be šonų?  g.gif  Neatkrenta kulnas vaikštant? Kai būna šone paliekamas bortelis, tada koja  tvirčiau  laikosi šlepetėje  4u.gif 

O vat kulnas visdelto neatkrenta thumbup.gif As irgi bijojau kad bus nepatogu, o pasirodo laaabai liux . Gal del to kad adatom apzaista del tvirtumo g.gif
O Tavo darbai nerealus, ypac sparnuociai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2014 01 10, 10:33)
O vat kulnas visdelto neatkrenta  thumbup.gif  As irgi bijojau kad bus nepatogu, o pasirodo laaabai liux . Gal del to kad adatom apzaista del tvirtumo  g.gif
O Tavo darbai nerealus, ypac sparnuociai patiko  wub.gif

Sparnuočiai, kur sparnuočiai, kokie sparnuočiai? lotuliukas.gif Likau nemačius g.gif
Žolia, išduok paslaptį, kaip tos pilkos veltos, kad nesimato įlenkimo? Ar čia taip gerai privėlei, kad nesimato?
Aš irgi savamokslė, internetinė. Labai norėjau savo rankom veltinukus anūkams padaryt, iš pirmo karto pavyko ( turiu omeny, kad sukibo biggrin.gif ), o toliau pašli-poechali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Neišsigydau. Laiko nėra - velt norisi, taip ir kovoju, tai su vėlimu, tai su miegu, tai su dar kokiu noru biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Molė @ 2014 01 10, 13:08)
Sparnuočiai, kur sparnuočiai, kokie sparnuočiai? lotuliukas.gif Likau nemačius g.gif
Žolia, išduok paslaptį, kaip tos pilkos veltos, kad nesimato įlenkimo? Ar čia taip gerai privėlei, kad nesimato?
Aš irgi savamokslė, internetinė. Labai norėjau savo rankom veltinukus anūkams padaryt, iš pirmo karto pavyko ( turiu omeny, kad sukibo biggrin.gif ), o toliau pašli-poechali lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Neišsigydau. Laiko nėra - velt norisi, taip ir kovoju, tai su vėlimu, tai su miegu, tai su dar kokiu noru biggrin.gif

Ups, sparnuocius pas Žolia maciau ax.gif biggrin.gif Nu nieko, visiems buna, ne visiems praeina. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2014 01 10, 14:42)
Ups, sparnuocius pas Žolia maciau  ax.gif  biggrin.gif  Nu nieko, visiems buna, ne visiems praeina. blink.gif

Jau mačiau mirksiukas.gif Gražūs wub.gif
Atsakyti