Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

QUOTE(MildukasK @ 2013 12 22, 23:06)
oho koks grozis!  bigsmile.gif

o as dar noriu paklausti, kur perkat lateksa ar ka ten padams patepti?

Aš tai wool.lt
Papildyta:
user posted image

Po eglute linkiu Jums rasti
Pačių brangiausių dovanų:
Jėgų pradėtus darbus tęsti,
Stiprybės, polėkių, svajų,
Sveikatos taurę pilnutėlę,
Naujų minčių, skambių dainų
Ir įkvėpimo kibirkštėlę,
Ir šypsenų - švelnių, šviesių...
Su artėjančiom šventėm !
Atsakyti
Dekoju Mole, su sventem Tave 4u.gif
Atsakyti
Nuosirdziai sveikinu su artejanciomis Didziosiomis sventemis.
Lai jos buna turtingos meile vieni kitiems, siluma ir gerumu sirdies, supratimu ir isiklausimu i kitu zmoniu jausmus ir mintis. Lai Naujieji metai apdovanoja Jus puikia sveikata, optimizmu ir kuo didziausia meile Gyvenimui.

user posted image
Atsakyti
Pasigirsiu savo pirmomis isispiriamomis slepetemis blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2014 01 08, 13:22)
Pasigirsiu savo pirmomis isispiriamomis slepetemis  blush2.gif user posted image

grazios! o tu iskirpai ta vilna, ar prakirpus ilenkei i vidu ir privelei?
Atsakyti
Labai gražios, tiesiog puikios. thumbup.gif

Aš jau gal metai laiko, kai mintyse veliu įsispiriamas, bet realybėje taip ir neišbandžiau dar.
O kaip jos nešiojasi - ar patogu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 sausio 2014 - 13:31
QUOTE(tiogra @ 2014 01 08, 13:22)
Pasigirsiu savo pirmomis isispiriamomis slepetemis  blush2.gif user posted image

Žiauriai, žiauriai gražios wub.gif
Atsakyti
tiogra, o aš norėčiau paklaust, ar patogus toks įsispyrimas be šonų? g.gif Neatkrenta kulnas vaikštant? Kai būna šone paliekamas bortelis, tada koja tvirčiau laikosi šlepetėje 4u.gif
user posted image
Atsakyti
mano veltinukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2014 01 08, 13:26)
grazios! o tu iskirpai ta vilna, ar prakirpus ilenkei i vidu ir privelei?

Aciu smile.gif Prakirpau, isverciau i kita puse, uzveliau dziurka ir tada jau rulone voliojau
QUOTE(Kerpena @ 2014 01 08, 13:30)
Labai gražios, tiesiog puikios.  thumbup.gif

Aš jau gal metai laiko, kai mintyse veliu įsispiriamas, bet realybėje taip ir neišbandžiau dar.
O kaip jos nešiojasi - ar patogu?

Labai dekoju smile.gif As irgi labai ilgai kaupiausi siam darbui, vis maniau neiveiksiu, o tada buciau nusivilus savim ilgam. Bet pasirodo kai nori, gali smile.gif

QUOTE(Molė @ 2014 01 08, 13:37)
Žiauriai, žiauriai gražios  wub.gif

ax.gif

QUOTE(žollia @ 2014 01 08, 17:01)
tiogra, o aš norėčiau paklaust, ar patogus toks įsispyrimas be šonų?  g.gif  Neatkrenta kulnas vaikštant? Kai būna šone paliekamas bortelis, tada koja  tvirčiau  laikosi šlepetėje  4u.gif 
user posted image

Na, sunku pasakyti, nes nesiosiu ne as, o dariau kaip prase. Man irgi graziau kai bortelis nueina i minimuma, bet tiek dar nepribrendau. Jauciu veliasi kaip ir su uzkulniu, tada tas iskarpymas prisivelia prie pado , tereikia padailinti borteli, teisingai mastau? Ar nusisnekejau blush2.gif ?

QUOTE(saulyte2 @ 2014 01 08, 19:54)
mano veltinukai
user posted image

Labai simpatiski. As irgi velsiu neuzilgo aulinukus, bet grubius vyriskus. Dar nezinau kaip atrodis, nes draugui reikia visai paprastuciu, o man norisi kad darbai butu su charakteriu g.gif

Aciu dar syki visom uz palaikima. Jus nuostabios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2014 01 08, 23:17)
Aciu  smile.gif Prakirpau, isverciau i kita puse, uzveliau dziurka ir tada jau rulone voliojau

o, nepagalvojau apie isvertima i kita puse! as veliau ispiriamas kaip tos pilkos, tai sunkiausia buvo lygai prakirpti...
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2014 01 08, 19:54)
mano veltinukai
user posted image

NEREALUS wub.gif
Atsakyti