Įkraunama...
Įkraunama...

Šlepetės, batukai, pirštinaitės

Mano mamukas 18 mic. merino sluoksnos tapukus avi kokius 3 metus. Aš nešiojau gal 1,5 metų, bet kasdien žiemą/vasarą, dar ir nesaugodama laiptinėje ar lauke avėdavau. Atsisveikinau, ne dėl pradilimo, o dėl išpuikimo - atsibodo biggrin.gif
Manau viskas priklauso ir nuo vilnos, ir nuo suvėlimo g.gif
Atsakyti
aciu uz pasidalinima patirtim thumbup.gif
o kaip nesiojasi pirstines? patogu?
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2013 12 01, 22:29)
ten kalba buvo, kad tapukai is merino vilnos turbut susinesiotu greiciau, nei is kitos tusies vilnos.. nes ji tokia minkstesne, svelnesne..
siaip nieko pries merino vilna neturiu smile.gif

Tai kalbeti daug galima, nesuprantu kam zmones tai daro jeigu nezino. Isgirdo kazkur? Tai gali patikrinti informacija ir neklaidinti. Nezinau kaip kiti, as uz merina, ir dar uz sluoksna blush2.gif
QUOTE(bulaukiux @ 2013 12 02, 11:09)
Gotlandas labai šeriasi suveltas, "meta kailį".

Didelis didelis aciu. Is ko tadu man velti dideli plaukuota kilima? g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2013 12 03, 11:18)
T Is ko tadu man velti dideli plaukuota kilima?

http://prozerpina-s....al.com/725.html
http://www.livemaste...t-shubu?msec=14

dėčiau garbanėles, ieškočiau nukirptos nekarštos vilnos.
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 12 02, 18:18)
drinks_cheers.gif

Mole, akinius isitaisei ? thumbup.gif

Aha, įsitaisiau lotuliukas.gif Bet šiandien pasitikrinau akis - išrašė stipresnius, vėl keisiu biggrin.gif
Papildyta:
[quote=tiogra,2013 12 03, 11:18]
Tai kalbeti daug galima, nesuprantu kam zmones tai daro jeigu nezino. Isgirdo kazkur? Tai gali patikrinti informacija ir neklaidinti. Nezinau kaip kiti, as uz merina, ir dar uz sluoksna blush2.gif

Didelis didelis aciu. Is ko tadu man velti dideli plaukuota kilima? g.gif
Oho, daėjai iki kilimo thumbup.gif Net neįsivaizduoju g.gif Kažkur forume buvau mačiusi kilimą iš nuveltų kamuoliukų - bet kiek darbo įdedama
Atsakyti
Tiogra, mano viena avis, jei metus nekirpta, ant savęs susivelia taip stipriai, kad kirpti vienas vargas. Bet nuėmus vilną, pamuilinus tą pusę, kur prie kūno buvo, stipriausias kailis susivelia. Kaip tavo fotkėj, tip top. Ale pastebėjom per vėlai, mažais ploteliais kirpom doh.gif Kitais metais ištisą gabalą kirpsim, va ir kilimas biggrin.gif Pasigyriau, o kur tokią gaut- nežinau biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Molė,2013 12 03, 15:27]
Aha, įsitaisiau lotuliukas.gif Bet šiandien pasitikrinau akis - išrašė stipresnius, vėl keisiu biggrin.gif
Papildyta:
[quote=tiogra,2013 12 03, 11:18]

Didelis didelis aciu. Is ko tadu man velti dideli plaukuota kilima? g.gif
Oho, daėjai iki kilimo thumbup.gif Net neįsivaizduoju g.gif Kažkur forume buvau mačiusi kilimą iš nuveltų kamuoliukų - bet kiek darbo įdedama
[/quote]

Iki kilimo jau seniai daejau, bet dar suku burbuliukus, turbut be vasaros neprisuksiu blush2.gif O dar noriu plaukuoto kilimo. Siaubas, jeigu galeciau visus norus surasyti blink.gif biggrin.gif
[quote=Šelma,2013 12 03, 15:58]
Tiogra, mano viena avis, jei metus nekirpta, ant savęs susivelia taip stipriai, kad kirpti vienas vargas. Bet nuėmus vilną, pamuilinus tą pusę, kur prie kūno buvo, stipriausias kailis susivelia. Kaip tavo fotkėj, tip top. Ale pastebėjom per vėlai, mažais ploteliais kirpom doh.gif Kitais metais ištisą gabalą kirpsim, va ir kilimas biggrin.gif Pasigyriau, o kur tokią gaut- nežinau biggrin.gif
[/quote]
Kur Tavo avyte galima pakirpti niekam nematant? biggrin.gif
Papildyta:
Cia forumui kazkas ar as postint nemoku? schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(bulaukiux @ 2013 12 03, 14:02)
http://prozerpina-s....al.com/725.html
http://www.livemaste...t-shubu?msec=14

dėčiau garbanėles, ieškočiau nukirptos nekarštos vilnos.

O, dekoju uz nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiogra @ 2013 12 03, 23:46)

Kur Tavo avyte galima pakirpti niekam nematant? 

Ne, nes aš ne Molė, mano akiniai reikiamo stiprumo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 03, 22:51)

kai nesiseka tai nesiseka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 03, 23:51)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ką noriu ir aš matau, tik kai nenoriu tai kaltinu regėjimą tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 12 05, 13:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ką noriu ir aš matau, tik kai nenoriu tai kaltinu regėjimą tongue.gif  mirksiukas.gif

sian ta tema anekdota skaiciau...smile.gif
Vyras guodziasi draugui : " Kai ant mano svarko blondines plaukas- tai zmona ji pamato 15 metru atstumu...o garazo duru -nemato ir per 15 centimetru!"
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 12 05, 13:52)
sian ta tema anekdota skaiciau...smile.gif
Vyras guodziasi draugui  : " Kai ant mano svarko blondines plaukas- tai zmona ji pamato 15 metru atstumu...o garazo duru -nemato ir per 15 centimetru!"

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Čia iš paskutiniųjų, senai bevėliau
user posted image
Atsakyti