Mano mamukas 18 mic. merino sluoksnos tapukus avi kokius 3 metus. Aš nešiojau gal 1,5 metų, bet kasdien žiemą/vasarą, dar ir nesaugodama laiptinėje ar lauke avėdavau. Atsisveikinau, ne dėl pradilimo, o dėl išpuikimo - atsibodo
Manau viskas priklauso ir nuo vilnos, ir nuo suvėlimo
aciu uz pasidalinima patirtim
o kaip nesiojasi pirstines? patogu?
o kaip nesiojasi pirstines? patogu?
QUOTE(MildukasK @ 2013 12 01, 22:29)
ten kalba buvo, kad tapukai is merino vilnos turbut susinesiotu greiciau, nei is kitos tusies vilnos.. nes ji tokia minkstesne, svelnesne..
siaip nieko pries merino vilna neturiu
siaip nieko pries merino vilna neturiu
Tai kalbeti daug galima, nesuprantu kam zmones tai daro jeigu nezino. Isgirdo kazkur? Tai gali patikrinti informacija ir neklaidinti. Nezinau kaip kiti, as uz merina, ir dar uz sluoksna
QUOTE(bulaukiux @ 2013 12 02, 11:09)
Gotlandas labai šeriasi suveltas, "meta kailį".
Didelis didelis aciu. Is ko tadu man velti dideli plaukuota kilima?
QUOTE(tiogra @ 2013 12 03, 11:18)
T Is ko tadu man velti dideli plaukuota kilima?
http://prozerpina-s....al.com/725.html
http://www.livemaste...t-shubu?msec=14
dėčiau garbanėles, ieškočiau nukirptos nekarštos vilnos.
QUOTE(Juperi @ 2013 12 02, 18:18)
Aha, įsitaisiau Bet šiandien pasitikrinau akis - išrašė stipresnius, vėl keisiu
Papildyta:
[quote=tiogra,2013 12 03, 11:18]
Tai kalbeti daug galima, nesuprantu kam zmones tai daro jeigu nezino. Isgirdo kazkur? Tai gali patikrinti informacija ir neklaidinti. Nezinau kaip kiti, as uz merina, ir dar uz sluoksna
Oho, daėjai iki kilimo Net neįsivaizduoju Kažkur forume buvau mačiusi kilimą iš nuveltų kamuoliukų - bet kiek darbo įdedama
Tiogra, mano viena avis, jei metus nekirpta, ant savęs susivelia taip stipriai, kad kirpti vienas vargas. Bet nuėmus vilną, pamuilinus tą pusę, kur prie kūno buvo, stipriausias kailis susivelia. Kaip tavo fotkėj, tip top. Ale pastebėjom per vėlai, mažais ploteliais kirpom Kitais metais ištisą gabalą kirpsim, va ir kilimas Pasigyriau, o kur tokią gaut- nežinau
[quote=Molė,2013 12 03, 15:27]
Papildyta:
Oho, daėjai iki kilimo Net neįsivaizduoju Kažkur forume buvau mačiusi kilimą iš nuveltų kamuoliukų - bet kiek darbo įdedama
[/quote]
Iki kilimo jau seniai daejau, bet dar suku burbuliukus, turbut be vasaros neprisuksiu O dar noriu plaukuoto kilimo. Siaubas, jeigu galeciau visus norus surasyti
[quote=Šelma,2013 12 03, 15:58]
Tiogra, mano viena avis, jei metus nekirpta, ant savęs susivelia taip stipriai, kad kirpti vienas vargas. Bet nuėmus vilną, pamuilinus tą pusę, kur prie kūno buvo, stipriausias kailis susivelia. Kaip tavo fotkėj, tip top. Ale pastebėjom per vėlai, mažais ploteliais kirpom Kitais metais ištisą gabalą kirpsim, va ir kilimas Pasigyriau, o kur tokią gaut- nežinau
[/quote]
Kur Tavo avyte galima pakirpti niekam nematant?
Papildyta:
Cia forumui kazkas ar as postint nemoku?
Papildyta:
O, dekoju uz nuorodas
Papildyta:
[/quote]
Iki kilimo jau seniai daejau, bet dar suku burbuliukus, turbut be vasaros neprisuksiu O dar noriu plaukuoto kilimo. Siaubas, jeigu galeciau visus norus surasyti
[quote=Šelma,2013 12 03, 15:58]
[/quote]
Papildyta:
Cia forumui kazkas ar as postint nemoku?
Papildyta:
QUOTE(bulaukiux @ 2013 12 03, 14:02)
http://prozerpina-s....al.com/725.html
O, dekoju uz nuorodas
QUOTE(tiogra @ 2013 12 03, 23:46)
Ne, nes aš ne Molė, mano akiniai reikiamo stiprumo
QUOTE(Šelma @ 2013 12 03, 22:51)
kai nesiseka tai nesiseka
QUOTE(Šelma @ 2013 12 03, 23:51)
Ką noriu ir aš matau, tik kai nenoriu tai kaltinu regėjimą
QUOTE(Molė @ 2013 12 05, 13:25)
Ką noriu ir aš matau, tik kai nenoriu tai kaltinu regėjimą
sian ta tema anekdota skaiciau...
Vyras guodziasi draugui : " Kai ant mano svarko blondines plaukas- tai zmona ji pamato 15 metru atstumu...o garazo duru -nemato ir per 15 centimetru!"
QUOTE(Juperi @ 2013 12 05, 13:52)
sian ta tema anekdota skaiciau...
Vyras guodziasi draugui : " Kai ant mano svarko blondines plaukas- tai zmona ji pamato 15 metru atstumu...o garazo duru -nemato ir per 15 centimetru!"
Čia iš paskutiniųjų, senai bevėliau