Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus

Mano rudeninis tortukas dviems progoms (tetukui ir dukrytei)
Bananinis, 2.8kg

user posted image
Atsakyti
Sveikos tortuku meistres! Vis ziurineju jusu grozius ir negaliu atsigrozeti. Jums leidus ikeliu kelis savo darbelius ax.gif

Pirmas blynas su dengimo mase smile.gif

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Pirmakart dariau sokoladine tvorele:
user posted image

O cia duetas vasariskai sventei:
user posted image

user posted image

Atsakyti
Sveiki,

pavartinėjau šitą temą, bet be tortų ir pyragaičių neradau kitokių kepinių. Mane domina, kuom galima būtų papuošti sausainius? Būtų gerai, koks nors gatavas parduotuvinis papuošimas, kad vaikai galėtų paišyt ant sausainių, bet tuo pačiu, kad būtų galima likutį pasidėt kitam kartui. Ar apskritai būna tokių dalykų, ar aš čia įsisvajojau?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2013 10 28, 17:44)
Sveiki,

pavartinėjau šitą temą, bet be tortų ir pyragaičių neradau kitokių kepinių. Mane domina, kuom galima būtų papuošti sausainius? Būtų gerai, koks nors gatavas parduotuvinis papuošimas, kad vaikai galėtų paišyt ant sausainių, bet tuo pačiu, kad būtų galima likutį pasidėt kitam kartui. Ar apskritai būna tokių dalykų, ar aš čia įsisvajojau?

jei reik parduotuvinio tai parduotuveje ir reiktu ieskoti smile.gif
cia viskas daroma, daminama.

sausainius galite puosti tirpintu sokoladu ar aisingu paisant per kad ir tutele pasidaryta is kepimo popieriuko.
jei vistik norite "fatavo" piestuko-eikit i prekybcentri ir nusipirkit kad ir dr. oetker piestuku ten kelios spalvos dezuteje jau tubelese, nesunaudojus galite pasideti kitam kartui, tik nezinau ar dar yra ju prekyboje - pernai buvau pirkusi smile.gif Bet namines priemones daug geriau :0

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 28 spalio 2013 - 19:01
Merginos gal galetumet patarti kaip padaryti pradaryta skrynia,butent ta pakelta virus? Niekaip niekur nerandu... unsure.gif
Atsakyti
pagrindas tokio torto kaip ir pagrindas viskas aišku, viršų formuočiau ant kietesnio kartono ir atremti bambukinėmis lazdelėmis,, arba, sutepti vaflių lakštus su sviestiniu-rududu kremu paslėgti, uždekoruoti kaip dangtį...kitaip nelabai įsivaizduoju, kaip atlikti tokią techniką smile.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles,
Buvau pradejusi kepti tortukus, bet padariau poros metu pertrauka, nes su maziuku nelabai kas isejo...Dabar vel pradedu ir noriu prisijungti prie kepanciu smile.gif Daug laiko atima mazylis, todel nebesuspejau perskaityti ir nuolat sekti temos, jos taip greit keiciasi, todel nezinau, ar buvo cia apie tai kalbeta ar ne, bet gal kam pravers. Neseniai kepiau poros aukstu tortuka, pirma karta ji tvirtinau kokteiliniais siaudeliais, bet kad bututvirciau, i vidu idejau ne bambukinius iesmelius, o bambukinius pagaliukus kinieciu maistui valgyti smile.gif Tuos pagaliukus susipjausciau pagal reikiama auksti, jie tilpo i siaudelius kaip tik ir torta atlaike puikiai smile.gif
O kad ne tusciom, atnesu savo kelis darbelius, tik labai nepeikit, nes tortus kepiau tik metelius, tad nespejau patobuleti...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasskee: 29 spalio 2013 - 14:52
Tas jusu su meskiu paskutinis-tai jega 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2013 10 29, 15:42)
Tas jusu su meskiu paskutinis-tai jega 4u.gif

smile.gif aciu, cia buvo toks pabandymui, naminiam valgymui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2013 10 29, 15:04)
smile.gif aciu, cia buvo toks pabandymui, naminiam valgymui smile.gif

Oj norėčiau aš į tuos namus papulti kai apsilankys meškiukas wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rasskee, kokio gražumo tortai, pasiutimas! Gėlės nuostabios, meškiukas tai išvis. Dar parašykite, kokie tai tortai, kokiais kremais kuriuos puošėte. Ir dar pirmo torto šonus kaip padarėte tokiais raštais? Labai gražu.

Mingailiux, nerealus rudeninis tortukas, ir spalvos, ir papuošimai bigsmile.gif Su poniu taip pat be galo gražus tortukas, o bezdžionėlės linksmuolės tai sukėlė juoko dozę, prisiminus tą multiką, savo vaikui jį irgi rodžiau. thumbup.gif

Nevutės su obuoliais tai labai mano skonio išvaizdos tortas, super. Kiti taip pat, kaip visad, tobulai padaryti, figūrėlės nepriekaištingos, tikrai turite tam talentą.

Likta, spalvingas, nebeminimalistinis, kaip anksčiau, bet ne perkrautas vaikištas tortukas.

Fainika, tikrai gražus tortukas. O kad mase nelabai lygiai
pavyko apdengti, tai atperka bendras įspūdis.

SZ
tortai, kaip visada, tobuli, nėra ką ir pasakyti, tik paklausti, kaip pvz. tuos puponautus tokius vienodus ir lygius padarei? biggrin.gif Ilgai prie jų krapšteisi? Atrodo, kas čia yra, pupa, ale vis tiek smulkučių detalių pilna.

fuzzyy, mieli tortai, pirmas dengimas mase visai vykęs.

Ultikos kad ir paprastas, bet atrodo, kaip gėlė smile.gif

Na jau tingiu daugiau puslapių atgal beversti, tiek prikomentavau tongue.gif
Atsakyti
Rasskee , labai gražūs tortai.O iš ko tą meškiuką darėt?Labai tikroviškas thumbup.gif
Atsakyti