taip kad pasimatuojam jei 70cm +-1cm pakalida tinka(man iki kauliuko) tada imam regular bet jei 70 per daug tada short o jei per pazai regular long - bus ilgesni arba imti tiesiog tall
man su 99/100 klubasi 8 tukas geras, pradzioj manau didokas bet per ligeles prisidejo keli kg tai gerai kad ir 6 nepoirkau per liemeni lasinukus spaustu
mano 84liemuo ir 100 klubai mazdaug
tai as su 8tuku, nors matavaus 10tuka zinokit jei atvirai didelio skirtumo nepajutau .. per liemeni gal ciut laisviau ir tiek... jie guminiai labai gerai tempiasi.
Papildyta:
QUOTE(vilvet @ 2013 09 03, 10:26)
man labai gerai sekesi chemija ir matematika, papildomai mokytis nereikejo, o vat humanitariniams dalykams pastangu daugiau reikejo bet ir istojau i VU i chemija, dabar chemike esu
o as galiu apie Tomaševski pasakyti, jis su mano mama mokesi vienoj mokykloje, o teta buvo jo klasioke, sake lapuchas buvo, ir dabar man jis protu nepasizymi, bet gi seimo narys
o as galiu apie Tomaševski pasakyti, jis su mano mama mokesi vienoj mokykloje, o teta buvo jo klasioke, sake lapuchas buvo, ir dabar man jis protu nepasizymi, bet gi seimo narys
aha....
mano klasioke voooos baige mokykla, vidurkis berods 4.8 buvo cia 10balei sistemoj...
egzus tik nusirasymo deka 5tam islaike mokyklinius, bet istojo i pedagogini, baige normaliai ir dabar mokytoja sekmingai dirba geografijos.. nors seniau net zemynu nzn kiek yra nors po nosim gaublys budavo