Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

manieji regular as 1.7 mano juodi 8tukas ilgis nuo klyniuko 70cm mano kojos kai ne ilgos tai uztenka biggrin.gif nors va prksi atlekus buvo matavosi ji mazesne siek tiek bet kad koju ilguuuumas tai ji kaip klauna atrode su jais blush-anim-cl.gif

taip kad pasimatuojam jei 70cm +-1cm pakalida tinka(man iki kauliuko) tada imam regular bet jei 70 per daug tada short o jei per pazai regular long - bus ilgesni arba imti tiesiog tall
man su 99/100 klubasi 8 tukas geras, pradzioj manau didokas bet per ligeles prisidejo keli kg tai gerai kad ir 6 nepoirkau per liemeni lasinukus spaustu blush-anim-cl.gif

mano 84liemuo ir 100 klubai mazdaug
tai as su 8tuku, nors matavaus 10tuka zinokit jei atvirai didelio skirtumo nepajutau .. per liemeni gal ciut laisviau ir tiek... jie guminiai labai gerai tempiasi.
Papildyta:
QUOTE(vilvet @ 2013 09 03, 10:26)
man labai gerai sekesi chemija ir matematika, papildomai mokytis nereikejo, o vat humanitariniams dalykams pastangu daugiau reikejo  ax.gif  bet ir istojau i VU i chemija, dabar chemike esu  ax.gif 
o as galiu apie Tomaševski pasakyti, jis su mano mama mokesi vienoj mokykloje, o teta buvo jo klasioke, sake lapuchas buvo, ir dabar man jis protu nepasizymi, bet gi seimo narys  doh.gif

lotuliukas.gif aha....
mano klasioke voooos baige mokykla, vidurkis berods 4.8 buvo cia 10balei sistemoj...
egzus tik nusirasymo deka 5tam islaike mokyklinius, bet istojo i pedagogini, baige normaliai ir dabar mokytoja sekmingai dirba lotuliukas.gif lotuliukas.gif geografijos.. nors seniau net zemynu nzn kiek yra nors po nosim gaublys budavo
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 03, 06:30)
manieji  regular  as 1.7 mano juodi  8tukas ilgis nuo klyniuko 70cm mano kojos kai ne ilgos tai uztenka biggrin.gif  nors va prksi atlekus buvo matavosi ji mazesne siek tiek bet kad koju ilguuuumas tai ji kaip klauna atrode su jais blush-anim-cl.gif

Tai kad mano kelnių vidinė siūlė 70 unsure.gif o aš mažiukė unsure.gif Tai kaip čia gaunasi kad ilgakoja biggrin.gif imsiu regular turbūt. Jei ką pasitrumpinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 09 03, 11:08)

O kaip dėl džinsų? Su 98 cm 6tukas tinka? Kokie džinsiukai yra nebrangūs, bet kokybiški?

arba Old navy, dabar nuolaida jiems yra, arba ae.
Atsakyti
na manuju 70 siule regular smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 03, 11:32)
manieji  regular  as 1.7 mano juodi  8tukas ilgis nuo klyniuko 70cm mano kojos kai ne ilgos tai uztenka biggrin.gif  nors va prksi atlekus buvo matavosi ji mazesne siek tiek bet kad koju ilguuuumas tai ji kaip klauna atrode su jais blush-anim-cl.gif

man su 99/100 klubasi 8 tukas geras, pradzioj manau didokas bet  per  ligeles prisidejo keli kg tai  gerai kad ir 6 nepoirkau per liemeni  lasinukus spaustu blush-anim-cl.gif

Nu kur jau ten tas ilgumas smile.gif siek tiek ilgesnes lotuliukas.gif o man 8 is pradziu lasiakus spaude, bet prasitampe ir neblogai, bet su mano kudom kojom, gal bijociau jau 10 jamti, nes ir dabar ant koju rauksliu pilna. Inga o 10 ddyzio platesni dzinsiukai per klesnes, nes itariu jau 10 dydzio kabetu ant lesku, jeigu 8 kaip "garmoske " doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 09 03, 08:38)
Labas rytas  4u.gif

prekes isskirstytos, skaiciukai issiusti  4u.gif 

Labas rytas, atsiprašau, kad nekantrauju, gal jau turite 26 d. gymboree, laukiame paltuko blush2.gif
Atsakyti
mergaites gal galit patarti o siu 18 cm pedute http://www.famousfoo...e Mountain.aspx

tai 11 uztektu ? aciu ka spagelbes, prisjungtume. 4u.gif ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2013 09 03, 06:49)
mergaites  gal galit patarti o siu 18 cm pedute http://www.famousfoo...e Mountain.aspx

tai 11 uztektu ? aciu ka spagelbes, prisjungtume.  4u.gif  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mes timberlandus (bet ne tokius) su 16,7 pėdute turim us11 unsure.gif pažiūrėkit jų psl size chatą. ten yra patikima lentelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2013 09 03, 10:49)
mergaites  gal galit patarti o siu 18 cm pedute http://www.famousfoo...e Mountain.aspx

tai 11 uztektu ? aciu ka spagelbes, prisjungtume.  4u.gif  ax.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mazi bus, ir 12 manau, ant ribos jau g.gif.
Čia tikslinkites. 12 galit bandyt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 03 rugsėjo 2013 - 09:57
O siame ON skyrelyje kainos jau galutines? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 09 03, 06:54)
mazi bus, ir 12 manau, ant ribos jau g.gif.
Čia tikslinkites. 12 galit bandyt..

Pagal savo batukus ir size chatą sprendžiant, tai US12 dydyje bus vidpadukas 18,5. Tai ant ribos g.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2013 09 03, 10:49)

mazi bus 11 g.gif

QUOTE(ramka @ 2013 09 03, 10:59)
O siame ON skyrelyje kainos jau galutines? 4u.gif

ON tik dzinsam nuolaida kitkam netaiko,cia galutines kainos rubeliu

GAP taiko - 40% papildomai nuo clearance kainu
Atsakyti