Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(zuika23 @ 2013 09 03, 08:22)

Man vis mintis kirba, kad gal saviškį nuo 6,5 leist  unsure.gif Dabar 4,5, tai  parašo žodžius, skaičiuoja (lietuviškai nėra ribų, o kitom kalbom iki 100), sudeda, atema. Nežinau ar verta laukt 7 metų  doh.gif Tik vat branda abejoju ar bus net ir 7,5 metų doh.gif

kadangi mano panelė gimusi gruodžio 29 d, tai į pirmą klasę ėjo neturėdama 7 metų.(arba reikėjo iš gydytojų imti pažymą kad dar negalim eiti, bet nesinorėjo daryti įrašo kortelėj, ką žinosi kas bus vėliau) Nors mokėjo tik spausdintines raides rašyti, skaičiuoti. O skaityti nemokėjo. Šiais metais jau eina į 2 klasę ir kiek pernai klausinėjau mokytojos sakė visai nesiskiria nuo klasiokų nei mokslo žiniom, nei mokėjimu susikaupti, išsedėti pamokose.
Tai jūsų atveju tikrai leisčiau vaiką 6,5m su tokiais gabumais.
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 09 03, 06:00)
o tai kas ji mokina tokiais tempais?  g.gif tikrai ne darzelyje  ax.gif
aisku gerai kai vaikai mokosi gerai, yra protingi, bet pasakysiu viena, reikia ir pramogu butinai... as pati visada buvau pirmune ir mokykloje ir universitete, bet niekada nesededavau tik prie knygu, daug kas klause kaip galima suderinti viska, bet galima... ir vaika savo mokinsiu taip, neuzkrausiu tik vien mokslai, reikia ir sporto butinai, nes kai paziuriu i vyresnius vaikus, dieve, tik prie kompo sedi. Maniskiui aciu dievui jo nereikia  rolleyes.gif

Žinokit niekas nemokina. Jis pats viskuo domisi, eina, klausia. Tai kiek klausia, tiek atsakom. Bet kad imt, pasisodint ir dėstyti kad 2+2 yra 4 tai nea. Man iš vis absurdas taip mokint būtų. O darželio jis nelanko blush2.gif lankom būrelius. Tikiuosi kad galėsim eit antrus metus į miuziklo būrelį. Dar su tėčiu į baseiną eis. 4u.gif

O kaip dėl džinsų? Su 98 cm 6tukas tinka? Kokie džinsiukai yra nebrangūs, bet kokybiški?

Atsakyti
Laba smile.gif

Ačiū ,mergaitės, Jums visoms už siuntinuką wub.gif

Mano vyresnioji nieko nemokėjo eidama į m-klą,be šansų pamokint buvo-nenori ir psio schmoll.gif ;dar atsimenu kaip B raidę pažint su vyru abu mokėm doh.gif Parodom,kokia ? - B,parodom po to pora raidžių,vėl paklausiam kokia?- jau nebežino doh.gif Nu niekaip,jau net baisu buvo biggrin.gif Mokėjo gal 10 raidžių ir kažkiek skaičiavo,bet nedaug rolleyes.gif .Na ir viskas oki buvo ir yra.Bet turėjo laaabai gerą nulinės klasės mokytoją.Pensininkė jau buvo,gal kiek ir nukrypdavo nuo šiuolaikinių normų ,kad nulinėj klasėj labiau žaist reikia ,negu mokytis,bet aš manau,kad ji padėjo super gerus pagrindus.Daug kas ją peikė,kad šiokia ar anokia ,bet aš jai dėkinga wub.gif
Mano vyras pirmose klasėse prastai mokėsi,o m-klą baigė medaliu rolleyes.gif
Taip kad nesuprasi nuo ko priklauso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 03 rugsėjo 2013 - 09:12
http://www.ulta.com/...oryId=cat190004 cia radau, bet ne kazin kiek pigiau..
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 09 03, 10:08)
Žinokit niekas nemokina. Jis pats viskuo domisi, eina, klausia. Tai kiek klausia, tiek atsakom. Bet kad imt, pasisodint ir dėstyti kad 2+2 yra 4 tai nea. Man iš vis absurdas taip mokint būtų. O darželio jis nelanko  blush2.gif lankom būrelius. Tikiuosi kad galėsim eit antrus metus į miuziklo būrelį. Dar su tėčiu į baseiną eis.  4u.gif

O kaip dėl džinsų? Su 98 cm 6tukas tinka? Kokie džinsiukai yra nebrangūs, bet kokybiški?

as dzinsais is ON patenkinta siaip kaip tympos jie ir kaina gera - 20% dar

6tuka imciau
http://oldnavy.gap.c...cid=96568#close

Rapoja sutinku kad viskas priklauso nuo daugelio aplinkybiu ir nebutina vaikui 1kl but super stipriu ne stam ir mokykla kad ismokti drinks_cheers.gif
Aciu uz pirkinukus drinks_cheers.gif

Doruta is ulta neperkame mes kol kas
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 09 03, 10:08)
Žinokit niekas nemokina. Jis pats viskuo domisi, eina, klausia. Tai kiek klausia, tiek atsakom. Bet kad imt, pasisodint ir dėstyti kad 2+2 yra 4 tai nea. Man iš vis absurdas taip mokint būtų. O darželio jis nelanko  blush2.gif lankom būrelius. Tikiuosi kad galėsim eit antrus metus į miuziklo būrelį. Dar su tėčiu į baseiną eis.  4u.gif

O kokius būrelius lankote?
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 09 03, 10:00)

aisku gerai kai vaikai mokosi gerai, yra protingi, bet pasakysiu viena, reikia ir pramogu butinai... as pati visada buvau pirmune ir mokykloje ir universitete, bet niekada nesededavau tik prie knygu, daug kas klause kaip galima suderinti viska, bet galima...

Gal jūs gerą atmintį labai turit,kai kurie juk mokykloje pusiau išmoksta mirksiukas.gif Kitiems reikia daugiau pasėdėti .

Dar papletkinsiu biggrin.gif Turbūt daug kurios žinot advokatą Sviderskį ?Tai jis buvo mano tėvo klasiokas ir sakė labai nekaip mokėsi,nuo mano tėvo nusirašinėdavo biggrin.gif O dabar ogogo koks žmogus - daug pasiekęs,protingas,o m-kloje nesisekė rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 03, 06:14)
as  dzinsais is ON patenkinta siaip  kaip tympos jie ir kaina gera - 20% dar

6tuka imciau

O su 162 cm, iš regular ar petit reik žiūrėt?

QUOTE(Tvora @ 2013 09 03, 06:18)
O kokius būrelius lankote?

Lankėme pernai Miuziklo būrelį. Šiemet jei nepakeis vietos užsiemimų, tai vėl lankysim. Močiutė dar nori vesti į sportinius šokius, bet abejoju ar jam ten patiks. Dar karts nuo karto eina modeliuku pabūti, kai reik berniukų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 03, 09:14)
as  dzinsais is ON patenkinta siaip  kaip tympos jie ir kaina gera - 20% dar

6tuka imciau

kokius gerus uzrodet, o su ugiu 173 imt regular ar jau long? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 09 03, 06:23)
kokius gerus uzrodet, o su ugiu 173 imt regular ar jau long?  g.gif

Aga, man ir patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 03, 09:21)
Gal jūs gerą atmintį labai turit,kai kurie juk mokykloje pusiau išmoksta  mirksiukas.gif  Kitiems reikia daugiau pasėdėti .

Dar papletkinsiu  biggrin.gif Turbūt daug kurios žinot advokatą Sviderskį ?Tai jis buvo mano tėvo klasiokas ir sakė labai nekaip mokėsi,nuo mano tėvo nusirašinėdavo  biggrin.gif O dabar ogogo koks žmogus - daug pasiekęs,protingas,o m-kloje nesisekė  rolleyes.gif  biggrin.gif

man labai gerai sekesi chemija ir matematika, papildomai mokytis nereikejo, o vat humanitariniams dalykams pastangu daugiau reikejo ax.gif bet ir istojau i VU i chemija, dabar chemike esu ax.gif
o as galiu apie Tomaševski pasakyti, jis su mano mama mokesi vienoj mokykloje, o teta buvo jo klasioke, sake lapuchas buvo, ir dabar man jis protu nepasizymi, bet gi seimo narys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2013 09 03, 10:08)
kadangi mano panelė gimusi gruodžio 29 d, tai į pirmą klasę ėjo neturėdama 7 metų.(arba reikėjo iš gydytojų imti pažymą kad dar negalim eiti, bet nesinorėjo daryti įrašo kortelėj, ką žinosi kas bus vėliau) Nors mokėjo tik spausdintines raides rašyti, skaičiuoti. O skaityti nemokėjo. Šiais metais jau eina į 2 klasę ir kiek pernai klausinėjau mokytojos sakė visai nesiskiria nuo klasiokų nei mokslo žiniom, nei mokėjimu susikaupti, išsedėti pamokose.
Tai jūsų atveju tikrai leisčiau vaiką 6,5m su tokiais gabumais.

nepamirškit jai tais metais vaikais ne turi 6 metų į priešmokiklinukus, o 7 į pirmą klasę, be psichologo įvertoinimo(o vertina pagal testa ir vertina ne skaičiavima ir rašymą) negali eiti, kaip to tėvai ir norėtų, ir jai psichologas nerekomenduoja tai negalia
Atsakyti