Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(valyte_7 @ 2013 09 02, 15:52)

ne tureje esam siaubingai nekokybikas audinys reik tokio grynai svarku audinio blush-anim-cl.gif

del skaiciuku mergaites nzn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 09 02, 14:47)
Vat šitų kelnių ir aš noriu savo zuikui  rolleyes.gif kaži yra dar pardėje ar teks užsakinėt  g.gif

kai as pirkau buvo sociai visokiu dydziu, tik dvieju spalvu, zydros ir juodos. Labai fainos, gailiuosi kad nepajemiau 2 poru smile.gif jei pirksit internetu, galesiu pamatuoti saviskio kelnes, bet emiau 128 cm dydi, nes 122cm mano 4,5 berniukui buvo mazi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 09 02, 11:59)
kai as pirkau buvo sociai visokiu dydziu, tik dvieju spalvu, zydros ir juodos. Labai fainos, gailiuosi kad nepajemiau 2 poru smile.gif jei pirksit internetu, galesiu pamatuoti saviskio kelnes, bet emiau 128 cm dydi, nes 122cm mano 4,5 berniukui buvo mazi  ax.gif

Man 110 reik 4,5 m berniukui blush2.gif mažius jis. O per atidarymą irgi buvo tik 2 spalvos. Matyt neatvežė kitų. Tik dydžiai išpirkti buvo, tai ir ne paėmiau smile.gif
Atsakyti
Kuri nori tokiu desigual grazuoliu? wub.gif 38 dydis, pagauti gera kaina. Skubiai reikejo tai jau nusipirkau kitus, todel siuos galiu perleisti.
http://www.desigual....arbella-31KS112
spalva-pirma.
Atsakyti
Pirksite macys?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 02, 13:41)

dar papyldziau Talbots uzsakymuka (draugei kai ko prireike) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 02, 13:27)
gap nupirkta  nuo 50 free shipukas galima parinkti paimciau, busiu iki +-17h paskui  vaziuosim jei bernas daugybos lentele ismoks i kavine laugh.gif
pasirodo ismokes ne visa o iki 6tik.. ot grazuolis...

O kam jam dabar ta daugybos lentele mokytis? maniskis irgi antrokas, tai jos dar nesimokem ax.gif Mokykloj pamokys, tada man biskiuka lengviau bus, nes nemoku paaiskint vaikui pati blush2.gif
Mes mazele siemet i pirma klase vedem. As biskiuka dirbau is ryto, tai laime vaikus nuvest buvo teciui. Tokia man maza ir nepatikima ji, o besiruosdama i mokykla issitrauke atsvaita, kazkur susirado, paaiskino tevui, kad reikalingas, kad avariju jokiu nebutu. Po mokyklos teko palaukt biskiuka musu, tai nesulaukus namo beveik puse kelio pardroze... O atstumas tai yra. Grizus namo pareiske, kad pamokas daryt jai reikia, velniu gavau, kad sasiuviniu rasymo jos neradau, nurode nauju nupirkt. Zodziu, ne tokie jau mazi ir bejegiai tie musu vaikai, kaip mums atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jinafire: 02 rugsėjo 2013 - 15:42
QUOTE(doruta @ 2013 09 02, 16:34)
Pirksite macys?

taip renkamas 4u.gif
QUOTE(evvva @ 2013 09 02, 16:35)
dar papyldziau Talbots uzsakymuka (draugei kai ko prireike)  smile.gif

aciukas dar truksta talbots 45usd iki max nuolaidos 30%

QUOTE(Jinafire @ 2013 09 02, 16:38)
O kam jam dabar ta daugybos lentele mokytis? maniskis irgi antrokas, tai jos dar nesimokem  ax.gif  Mokykloj pamokys, tada man biskiuka lengviau bus, nes nemoku paaiskint vaikui pati  blush2.gif
Mes mazele siemet i pirma klase vedem. As biskiuka dirbau is ryto, tai laime vaikus nuvest buvo teciui. Tokia man maza ir nepatikima ji, o besiruosdama i mokykla issitrauke atsvaita, kazkur susirado, paaiskino tevui, kad reikalingas, kad avariju jokiu nebutu. Po mokyklos teko palaukt biskiuka musu, tai nesulaukus namo beveik puse kelio pardroze... O atstumas tai yra. Grizus namo pareiske, kad pamokas daryt jai reikia, velniu gavau, kad sasiuviniu rasymo jos neradau, nurode nauju nupirkt. Zodziu, ne tokie jau mazi ir bejegiai tie musu vaikai, kaip mums atrodo  thumbup.gif

maniskis treciokas, sake antrokai turi moketi iki 5 iki mokslometu galo, mokykloj nepasakyciau kad moko tai namu darbai greiciau nes as bent pastebejau tai ka reik mintinai - tik namuose.
o vasarai buvo liepta pilna lentele
Atsakyti
H&M renkate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 09 02, 17:47)
H&M renkate?  smile.gif

kazka gero ten yra ? bigsmile.gif
Atsakyti
Zulily lyg ispardavimas, bet kaip man nieko nerodo:oh

Pirma karta sis puslapis stringa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 02, 16:47)