Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 02, 13:51)
zodziu ieskosiu,

as tai uzsakyciau pas siuveja yra gi pas mus auksarankes visokios ir t.t ,lietuviu kureju drabuziai zai zai kids,puku puku ir t.t. ,paklociau kokiu 100 lt gal maziau ,bet butu vienetinis,kokybiskas siutas pagal vaika ,dar sugalvociau kokia stilinga detale ... wub.gif

va ...kaip jums pirmokas wub.gif
user posted image

aisku galima gi drausmingesni uzsakyti ,kasdienai svarkeli ,bet vistiek bus iskirtinis . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2013 09 02, 15:03)
Nieko kito ir nesitikejau is H&M Lietuvoje biggrin.gif

Esu kazkur girdejus, kad anglijoje vaikiskims drabuziams netaikomas PVM, o pas mus po polnoj programe biggrin.gif
Lenkijoje HMe buvau, tai visai nieko, truputuka ant kurso islosi,,
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 09 02, 15:13)
as tai uzsakyciau pas siuveja yra gi pas mus auksarankes visokios  ir t.t ,lietuviu kureju drabuziai  zai zai kids,puku puku  ir t.t. ,paklociau kokiu 100 lt gal maziau ,bet butu vienetinis,kokybiskas siutas pagal vaika ,dar sugalvociau kokia stilinga detale ... wub.gif

va ...kaip jums pirmokas  wub.gif
user posted image

aisku galima gi drausmingesni uzsakyti ,kasdienai svarkeli ,bet vistiek bus iskirtinis . mirksiukas.gif

labai smagiai atrodo smile.gif

rapojuk oho kiek batu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 09 02, 12:53)

jis geriamas  rudeni va dabar pradejau po 3a.s kasdien,  kiti  duoda prie pirmu ligos simptomu ilgam uztenka  2-3men g.gif

Hm, turis 118 ml, jei po 15 ml per diena, iseina buteliukas 8 dienom. Tikriausiai vieno maza bus imunitetui sustiprinti? blush2.gif
Atsakyti
Na aš pvz radau palaidinukes mergytėm pas mus HM po 15lt, kai USA jos 4-5dol kainavo ax.gif tai kaip ir panaši kaina gaunasi su visais atsiuntimais wink.gif 4u.gif
Na bet sutinku,kad ne viskas pigiau...aš jau antri metai su MB siaubiam Vokietijos HM doh.gif nes jis pakeliui į viešbutį biggrin.gif o šiemet po 10eur nestuke.gif kelnes dvi poras pačiupau..abejoju,kad pas mus kur rasiu po 35lt biggrin.gif o kokybė,kaip kokybė...aš ir Zaroj nusvilus ir kituose tinkluose..tiek ir Hale Bob siūlė iširo pirmą dieną...ale vis tiek gerbėja esu biggrin.gif Jcrew atėjo su siūlų trauktu prie krūtinės..tad tik po namus nešiot ax.gif kad daug kur būna broko... bet HM kol kas man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 09 02, 10:53)
Atsiprasau uz Off topic, bet negaliu pratyleti, teko pabuvoti HM pardej akropoly ir nusivyliau juodai, viska ka mes perkam is HM usa, lietuvoje per puse brangiau, pvz. vaikiski megztukeliai kurie mus kainavo apie 22-25 lt. pas mus 39-40 lt., se tau ir pigiu drabuziu parde, apie kokybe patyliu, daugumoje tysaliukai, kad kazka gero surasti, reikia gerai paieskoti ir kaina atitinkama, pasidariau isvada vel is jav pigiau  tongue.gif  4u.gif

Aš ir ten buvau ir irgi šiek tiek nusivyliau biggrin.gif jau sau rūbų net nepradėjau ieškot doh.gif Bet vat kūdikiškais esu patenkinta. Lyginau kainas daugiau su UK, nes V brolio prašiau atvežti. Tai nuo komplektuko 10 lt gaunasi. Jei siųstis per tarpininkes kainytė panaši 4u.gifšį komplektuką mokėjau 35 lt pirkdama LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2013 09 02, 15:24)
Hm, turis 118 ml, jei po 15 ml per diena, iseina buteliukas 8 dienom. Tikriausiai vieno maza bus imunitetui sustiprinti?  blush2.gif

nu nzn normalus buteliukas jei sazijingai po 15ml girdyt tada taip, greit susigers bet as po maza arbatini saukstuka 3kd tai tikrai ilgam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 09 02, 11:19)
Esu kazkur girdejus, kad anglijoje vaikiskims drabuziams netaikomas PVM, o pas mus po polnoj programe biggrin.gif
Lenkijoje HMe buvau, tai visai nieko, truputuka ant kurso islosi,,

Taip taip drinks_cheers.gif NEXTE sakė kad UK netaiko pvm vaikų rūbams, todėl ir kainos truputuką mažesnės nei pas mus biggrin.gif

Išsireiškiau apie HM, o atėjau pasiklausti ar bus dar skaičiukų biggrin.gif Nu taip būtų gerai už daugiau ką iš kart apmokėt, o ne po kelis LT vesti ir bankui mokėti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 02 rugsėjo 2013 - 14:39
As irgi buvau musu HM, pvz sita kaina Lietuvoje 15,95lt, iseina panasiai kaip usa, gal ir pigiau net sakyciau
http://www.hm.com/us...article=15024-B
sita maikute 35 jei gerai prisimenu
http://www.hm.com/us...article=13918-A
sitas kelnes pirkom, nekainavo 40 lt
http://www.hm.com/us...article=07985-E
dar pizama pirkom irgi pigiau nei USA ar vokiskam HM

QUOTE(evvva @ 2013 09 02, 14:13)
va ...kaip jums pirmokas  wub.gif
user posted image

labai stilingas pirmokas wub.gif thumbup.gif super atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2013 09 02, 11:45)

sitas kelnes pirkom, nekainavo 40 lt
http://www.hm.com/us...article=07985-E
dar pizama pirkom irgi pigiau nei USA ar vokiskam HM
labai stilingas pirmokas  wub.gif  thumbup.gif super atrodo  bigsmile.gif

Vat šitų kelnių ir aš noriu savo zuikui rolleyes.gif kaži yra dar pardėje ar teks užsakinėt g.gif
Atsakyti
Inga, o tokio tipo ne g.gif ?
http://www.gap.com/b...p;pid=145422002
Atsakyti
Merginos, kur paziureti siltu marskinuku maziukuj (1,5 m)?
Atsakyti