Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(evvva @ 2013 09 02, 11:23)
jei nuspresiu parduot 12 dydi ,parasysiu jums wink.gif (aisku jei iki tol nenupirksit )nes menesi ar du nepardavinesiu , dar klausymas ar uzteks mums 11 dydis ir siemet ...ar reikes jau i 12 list  g.gif

Gerai smile.gif , jei tik nesugalvosiu pati uzsakineti vel greitu laiku kitu, nes man atrodo mums su 18 cm koja , kaip ir 13 noretusi, nes 11 is vis neimove pradejo saukt , kad mazi ir viskas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2013 09 02, 13:05)
Gerai smile.gif , jei tik nesugalvosiu pati uzsakineti vel greitu laiku kitu, nes man atrodo mums su 18 cm koja , kaip ir 13 noretusi, nes 11 is vis neimove pradejo saukt , kad mazi ir viskas blink.gif

pamatuokite vaiko pedute, ir nepatikesit, bet galit pamatuoti bearpaw paduka ir atemus 2 cm., zinoti vidpaduko ilgi ir zinosit ar tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 09 02, 11:57)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

viskas aisku  ax.gif  biggrin.gif

lauksim geresniu laiku tada ir pirksim  biggrin.gif

O as dabar nusiunciau uzsakyma, issirinkusi, ko man reik is is vitaminu siulomu, tiesiog is nuorodu susidejau blink.gif , o tai dabar neuzsakines, kodel laukti geresniu laiku reikia g.gif .... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baibai @ 2013 09 02, 12:05)

tai aisku ,pirmiausia reik daryt kaip jums geriau wink.gif
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2013 09 02, 12:06)
pamatuokite vaiko pedute, ir nepatikesit, bet galit pamatuoti bearpaw paduka ir atemus 2 cm., zinoti vidpaduko ilgi ir zinosit ar tiks smile.gif

is kur cia tokios tiesos ,man nesakei lotuliukas.gif
bet as bijociau taip vadovautis ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 09 02, 12:06)

aciu zinosim smile.gif , tai vadinas 11 dydziu 19,5 padas minus 2cm, vidpadis tada 17,5... na zinoma kodel vaikas saukia, kad mazi doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
kas pasakys Talbots labai dydinti ? na kaip Landsend garantuotai vienu dydziu ?ar pusiau dydinti ? g.gif
Atsakyti
sveikutes,tik ka grizom po sventiniu mokykliniu ir darzeliniu baliu smile.gif sutvarkau meiliuka ateisiu i temike smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Gal sieros nuolaidini koduka turite? smile.gif
Renkuosi zieminukus sau, kiurie lengvesni: khombu ar kamik firmos?
Gal patartumet, su 25,5cm koki dydis imti, 8 ar 9?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 09 02, 12:00)
as noreciau saviskei pirkti, plius va baiba ieskojo, tai radau Ingos posta, kadangi va maniske jau apsirgo, tai manau reikia pirkti, man idomu ar kas nors bande tuos guminukus vaikams ?

maneske pernai kategoriskai atsisake valgyt guminukus smile.gif

skanus jie, nezinau kas jai uzejo

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2013 09 02, 09:14)
Laba, o kada is 6pm uzsakinesit?

sveika,bet kada galiu-imu is karto

QUOTE(Karina123 @ 2013 09 02, 09:28)
sierra turit koki koduką viskam biggrin.gif

ne 4u.gif

QUOTE(wetriuke @ 2013 09 02, 09:38)
Sveikos merginos,ar levis renkat? nuo 150dol -30%off?

pariktume jei tik bus norinciu

QUOTE(fruttys @ 2013 09 02, 11:47)
Ingakalni, o kiek laiko reikia vartoti sita? buteliuko uztenka 8 dienom  ax.gif

jis geriamas rudeni va dabar pradejau po 3a.s kasdien, kiti duoda prie pirmu ligos simptomu ilgam uztenka 2-3men g.gif
Atsakyti
Ingut, laba diena,
Kaip su allcosmeticwholesale? Ar jau susirinko freeshippingas? Planuojama pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 09 02, 13:13)
tai aisku ,pirmiausia reik daryt kaip jums geriau wink.gif
Papildyta:
is kur cia tokios tiesos ,man nesakei  lotuliukas.gif
bet as bijociau taip vadovautis ... g.gif

su emukais man pasiteisino ir su guess pasiteisino, pradziai pati ant saves pabandziau, o paskui su vaikiskais batais, bet cia tik su jais bandziau smile.gif
Atsakyti