Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Nusiunciau sieros uzsakyma 4u.gif
Atsakyti
labaryt, hm, gal kas zinot , bearpaw ir emu didinti/mazinti/atitinka lentelese esancius cm ? pagriebiau vakar bearpaw is 6pm, bet va po to pamasciau, kad jie tiks ne tai kuriai reik batu mirk gyvenk doh.gif

taigis su 20.5 cm kokius dydzius pajuodintu patariat???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 31 rugpjūčio 2013 - 08:13
Laureta, parašiau jums laiškelį ax.gif
Atsakyti
o koks kodukas sieroj? g.gif Laureta dar giliai miega, o be jos turbut nieks nezinos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2013 08 31, 09:06)
o koks kodukas sieroj? g.gif  Laureta dar giliai miega, o be jos turbut nieks nezinos? g.gif

sitas kodukas BRN80760, bet ne viskam taiko
Atsakyti
GAL KAS JUNGIASI PRIE WWW.6PM?
Atsakyti
Mergaites, o si menesi kazkokiu siuntinuku dar bus? Kazkaip nieko nesulaukiu, ka uzsisakius g.gif verysad.gif
Atsakyti
sveikos,
nesulaukiu ir aš ,oi kaip sunku laukti ax.gif
Vieną mažiuką siuntinuką jau lyg ir turėjau gaut,už persiuntimą sumokėjau 08.28 ,bet paštininkė pas mane neužsuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 08 31, 09:58)
sveikos,
nesulaukiu ir aš ,oi kaip sunku laukti  ax.gif
Vieną mažiuką siuntinuką jau lyg ir turėjau gaut,už persiuntimą sumokėjau 08.28  ,bet paštininkė pas mane neužsuko  ax.gif

Rapoja Jums siuntinuka issiusnciau 4u.gif Isiusnciau beveik visoms, liko pora mergaiciu, kurios dar neapmokejo siuntimo, o visi kas mokejo visiems issiusta. Vakar ejau pasiimti koduku, bet nepastebejau, kad pastininkes neprikabino man visa lapa su kodukais tik namuose pastebejau doh.gif Del to vakar ne visoms reg kodukus surasiau, siandien eisiu i pasta likusiu koduku, t.y neprikabinta laba psiimsiu. biggrin.gif Ir surasysiu visoms. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Hautelook didelus ispardavimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Julieja @ 2013 08 31, 10:09)
Rapoja Jums siuntinuka issiusnciau  4u.gif

Ačiū,Julieja 4u.gif
Tada laukiu kitų daikčiukų ,kad greičiau pas jus,o tada pas mane ateitų biggrin.gif
Atsakyti
kazi siandien kas nors uzsakymus priima, lauretos nera turbut g.gif
Atsakyti