Nusiunciau sieros uzsakyma
labaryt, hm, gal kas zinot , bearpaw ir emu didinti/mazinti/atitinka lentelese esancius cm ? pagriebiau vakar bearpaw is 6pm, bet va po to pamasciau, kad jie tiks ne tai kuriai reik batu mirk gyvenk
taigis su 20.5 cm kokius dydzius pajuodintu patariat???
taigis su 20.5 cm kokius dydzius pajuodintu patariat???
Laureta, parašiau jums laiškelį
o koks kodukas sieroj? Laureta dar giliai miega, o be jos turbut nieks nezinos?
QUOTE(smilga79 @ 2013 08 31, 09:06)
o koks kodukas sieroj? Laureta dar giliai miega, o be jos turbut nieks nezinos?
sitas kodukas BRN80760, bet ne viskam taiko
GAL KAS JUNGIASI PRIE WWW.6PM?
Mergaites, o si menesi kazkokiu siuntinuku dar bus? Kazkaip nieko nesulaukiu, ka uzsisakius
sveikos,
nesulaukiu ir aš ,oi kaip sunku laukti
Vieną mažiuką siuntinuką jau lyg ir turėjau gaut,už persiuntimą sumokėjau 08.28 ,bet paštininkė pas mane neužsuko
Vieną mažiuką siuntinuką jau lyg ir turėjau gaut,už persiuntimą sumokėjau 08.28 ,bet paštininkė pas mane neužsuko
QUOTE(rapoja @ 2013 08 31, 09:58)
sveikos,
Rapoja Jums siuntinuka issiusnciau Isiusnciau beveik visoms, liko pora mergaiciu, kurios dar neapmokejo siuntimo, o visi kas mokejo visiems issiusta. Vakar ejau pasiimti koduku, bet nepastebejau, kad pastininkes neprikabino man visa lapa su kodukais tik namuose pastebejau Del to vakar ne visoms reg kodukus surasiau, siandien eisiu i pasta likusiu koduku, t.y neprikabinta laba psiimsiu. Ir surasysiu visoms.
QUOTE(Julieja @ 2013 08 31, 10:09)
Rapoja Jums siuntinuka issiusnciau
Ačiū,Julieja
Tada laukiu kitų daikčiukų ,kad greičiau pas jus,o tada pas mane ateitų
kazi siandien kas nors uzsakymus priima, lauretos nera turbut