Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

taip, ten kartu kompanijai rezervuoja, mes nuejome i keleta masazu, purvo ivyniojima, negyvosios juros baseina, buvo super, pietus ir vakariene tobula, net isrankiausias gali rasti ka valgyti, o vaizdas pavergia...vat, tik tas vienintelis minusas - kambariai, aplinka
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 06 22, 12:34)
Restoranas pusyno taip pat vertas 10 balu smile.gif kambariai, taip, primena bendrabuti, bet visa kita, mums tiko ir patiko, bet ne tas poilsis, kur grizti, aplinka jauki, toks releksinis pojutis buna, cia mes daugiau keliavom, lankemes grandspa baseinuose, visa salia viskas, bet vis tiek, nr 1 - spa vilnius


As asmeniskai net ir su didziausiu nuolankumu siam "restoranui" (nezinau ka jis aplamai bendro turi su restoranu),negaleciau duoti daugiau nei 7.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 22 birželio 2015 - 12:52
QUOTE(gaily @ 2015 06 22, 12:38)
Tai va, mums Pušyno kambariai ir buvo didžiausias minusas, pagriuvę tokie, sienos apdaužytos.. Tačiau čia kam ko reikia, kiti gi tik pernakvot nori ir į kambarius nežiūri, o mes visada labai kreipiame dėmesį. Priklausantys pusryčiai irgi nebuvo ypatingi, nors dar seniau esu buvus tiesiog jų restorane pavalgyt, tai patiko  thumbup.gif  dar kai mes buvom, priklausė pirtis su džiakuzi, bet mums laiką rezervavo su kažkokia 5-6 žmonių kompanija, tai kai užėjome ir pamatėme, net nesinaudojome, nes vietos mažai labai  doh.gif


Neisivaizduoju kaip i ta ju mini dzekuziuka gali tilpti tiek zmoniu... g.gif
Man asmeniskai verslo klases kambariai nera jau tokie baisus,kad keltu kazkokias baisulines emocijas,esu macius ir gerokai baisesniu uz daug didesne kaina:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
na, musu pernai ragauti patiekalai ne tik atrode puikiai, bet ir labai skanus buvo 4u.gif
o mes gyvenome net pagerintame liukse dvieju kambariu, tai tikrai nebuvo nieko gero biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, jei nusiperki kupona per pvz noriunoriunoriu.lt i ji iteina ir proceduros, ar galima netinkancias pasikeist i kitas proceduras?
taip pat pastebejau kad spa sana cia niekada neturi kuponu

aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2015 06 27, 16:25)
mergaites, jei nusiperki kupona per pvz noriunoriunoriu.lt i ji iteina ir proceduros, ar galima netinkancias pasikeist i kitas proceduras?
taip pat pastebejau kad spa sana cia niekada neturi kuponu

aciu


Pernai klausiau Sanoj ar galėčiau vietoj treniruoklių salės gauti ką nors kita. Man atrašė, kad treniruoklių salė tiesiog yra kaip dovana ir ji į nieką nekeičiama.

Mano labai subjektyvia nuomone, tai į visokius nuolaidų kuponus sudedami mažiausiai patrauklūs dalykai. Kodėl turėtų keisti į kažką, kas patraukliau, jei stengiasi pigiai parduoti mažiau patrauklias procedūras?.. Gal man taip atrodo, nes turiu labai skeptišką nuomonę apie akcijas apskritai (su retomis išimtimis). Pigiai ir gerai - sunkiai suderinami dalykai. Taip bandoma vartotoją "užmigdyti" - rodos, vienas dalykas labai geras, bet visumoj gaunasi nekas...

Bet pabandyti visada verta - nepaklausit, nežinosit 4u.gif

Sana tikriausiai nestokoja klientų. Į ją akcijų aš niekada nemačiau.
Atsakyti
Kaip mašalai?
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2015 06 29, 15:27)
Kaip mašalai?


Grįžome šeštadienį iš Druskininkų. Mašalų nesutikome biggrin.gif
Atsakyti
Buvom su zmona Druskininkuose per savaitgali. Apsistojom Grand Spa, nes norejom i visokias proceduras pavaiksciot. Zmona dar nesenai po operacijos, tai jai paskyre fizioterapija. Sako nerealiai palengvejo po jos. Zodziu, jeigu kam bus aktualu - fizioterapija Grand Spa rekomenduoju!
Atsakyti
Sveiki, Gal kas gali parekomenduoti namelius poilsiui. Prabangos nereikia, tik svaros.
Aciu.
Atsakyti
Sveikos,nesu daznas svecias Druskininkuose ax.gif ax.gif pernai buvau europa royal viesbuti,aqua parke, gydykloje,pasivazinejome dviraciais. siemes noriu kitur pameginti,bet nenusivilti, perskaiciau komentarus ir susidare nuomone kad geriausiai sanoj arba grand spa smile.gif o kuriame is ju butu tikrai super su vaikais blush2.gif ?
Atsakyti
su vaikais grandspa, nes baseinas didesnis gerokai ir kalniuku net yra biggrin.gif
Atsakyti