QUOTE(lape snape* @ 2013 09 16, 13:13)
Gurmans, as manau kad Jus ir gavote elementarias paslaugas, kaip kad sakete tikejotes elementaraus aptarnavimo ir pan.
Antra, mano galva 1020lt nera dideli pinigai, nes supratau kad anskciau vykdavote i ausktesnio lygio SPA centrus, tik sikart kadangi nebuvo laisvu kambariu, rinkotes Draugystes sanatorija
tiesiog visokiu zmoniu yra, as Draugystes sanatorijoje nesu buvusi, bet esu buvusi kituose Druskininku viesbuciuose. Bet mano atsiliepimai tikrai geri apie juos visus. Ir cia sutinku su auskciau pasisakiusia nare : "Gurmans paskaityti tikrai būna įdomu dėl nuoširdžios, tegu ir kategoriškos nuomonės pateikimo, savo lepumą (nemaišyti su išrankumu) kiek pritušuojant nuotaiką pakeliančia vaizdinga ironija. Tikrai neverta visko priimti už gryną tiesą, bet paskaityti būna įdomu."
tokio issamaus ispudziu aprasymo vargu ar buvo sioje temoje, man tik atrodo,kad dabar kazkas pasiskaites jusu ispudzius, nuspres nevaziuoti tenais, vien del jusu isrankumo,o galbut kitas zmogus visu situ dalyku net nepastebetu ka jus aprasete ir visai nepagalvotu kad kazko ten truksta.
Visi mes skirtingi ir kiekvieno musu lukesciai vykstant ilsetis yra skirtingi, tikiuosi kad mamos ieskancios cia atsiliepimu apie poilsi, ivertins tai
Papildyta:
Jus Draugysteje buvote antra karta? o pirma karta irgi taip pat buvo?ar geriau?
Gurmans, viliuosi nesupyksite, bet taip pat pritariu dviems anksčiau pasisakiusioms narėms - lapė snapė labai gražiai, korektiškai suformulavo, ką, manau, ne viena šio forumo narė norėjo pasakyti.
Dėl subproduktų su jumis sutinku, bet dėl virinto vandens ir įdomių lūkesčių - ginkdie. Už paslaugas, kurias gavote "Draugystėje", "Sanoje" turbūt būtumėte mokėjusi dvigubai (tačiau būtumėte skaniau pavalgiusi). Best westerne, beje, mes nesirinkom romantiškos vakarienės, bet maistas buvo skanus, vakarieniavome apskritai lauke ir be staltiesės, nes norėjosi gryno oro (ir tos staltiesės kažkaip nepasigedome). Nežinau, gal teisingai tepaluota pasakė, kad su metais "užtušuotas lepumas, apįvairinamas ironijos" atsiranda, bet kažkaip nekelčiau skandalo dėl tos staltiesės - jums buvo pasiūlyta alternatyva, bet jos nepasirinkote.
Kaip minėjau, žavūs tie jūsų atsilepimai, bet, manau, didžiuma vertina, kainos kokybės santykį - sanatorija neprilygs 5 žvaigždučių viešbučiui, o Best Western (vienas pigiausiu viešbučių Druskininkuose) neprilygs "Sanai".
Papildyta:
QUOTE(Jogmile @ 2013 09 16, 13:24)
Tai staltiesiu visas dienas ir prie musu nekeite
Zvakuciu nebedega, vyno prie vakarienes irgi nebeduoda, o jei nori vakarieniauti kambaryje, turi susimoketi aptarnavimo paslaugos mokesti
Nežinau, kaip Jums čia nepasisekė. Mes labai puikiai praleidome laiką, aptarnaujantis personalas malonus, vakarienės patiekalais likome patenkinti. "Čili picoj" už maitinimą tiek pat sumokėtumėte, gaudami visišką fuflo, o mes valgėme ir skaniai įdarytą baklažaną, ir puikių kepsniukų. Man asmeniškai viskas paliko labai neblogą įspūdį. Bet gal čia dėl to, kad nesistengiu ant staltiesių dėmių įžiūrėti ir atrasti šiek tiek aptrintų kampų kambryje...
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2013 09 14, 19:34)
...kaip aš sutinku su
gurmans nuomone, iki negalėjimo.
Ir tai tiesiog atspindi bendrą LT padėtį - plėšia pinigus už tarybines paslaugas ar aptarnavimą. Arba šiaip tiesiog neadekvatu.
O po to žmonės stebisi, kodėl kiti meta tą Lietuvą ir bėga nuo jos kuo toliau ne tik ilsėtis, bet ir gyventi.
Bėga, bėga žmonės, o paskui sugrįžta... Ne veltui tiek žydų Druskininkuose gydosi - ta tauta tikrai žino, už ką moka. Maljorkos paplūdimyje pasivolioja, o paskui vis tiek atsigauti į Druskininkus traukia.