QUOTE(adomke @ 2015 03 31, 14:41)
Oi kaip Aciu, kad padedat sito nezinojau
O gal galit pamineti proceduras kurias butinai imtumet vel ir kurios jums patiko ir kaip mazdaug derinot gal turit koki planeli sudare?
Na, aš apie save labai daug nepasakysiu, renkuosi gana vaikiškas procedūras, net vonių nesirinkau šį kartą dėl sveikatos. Bet šiaip tai galiu paminėt kelias (vėl ačiū Gurmans už asmeninius patarimus ir kitoms, kurios čia rašė - kaip besotė skaitydavau ir rinkdavausi informaciją)
Man labai patiko parafino vonelės rankoms ir kojoms. Ne tik sušvelnina odą, bet ir sąnariams labai gerai.
Arfos terapija - ėjau viena, mano vyrai nusprendė neit.
Šiatsu galvos ir veido masažas. Kitą kartą daryčiaus ir pėdų.
Šiaip man labai patinka vonios. Sanoj yra angliarūgštės vonia, man ji patinka. Gal nesirinkčiau kokių medaus vonių, nes medaus ir pati į vonią įsidėt galiu (na, čia aš taip galvoju, gal tieiog nebandžiau ir kas bandė, mano kitaip).
Mano sūnui labai patiko bendras kūno masažas ir hamamo procedūra. Vyrui patiko hemolimfodrenažinis masažas. Nors jis gal stipresnių mėgėjas, nes kai jį gerai palamdo, tai ateina spindinčiu veidu
Po šio sėdėjo šiaip laimingas
Vyras dar renkasi ir povandeninį masažą, jam patinka.
Ai, druskų kambarys vienareikšmiškai mums yra būtinas, visada einam.
Buvau gintaro terapijoj. Šį kartą patiko, bet nežinau ar kartočiau.
SPA Vilnius Sana kainyne, prie kiekvienos procedūros yra gana platus aprašas. Pasiskaitykit, aš visada skaitau ir bandau įsivaizduot. Aišku, jeigu kas parekomenduoja, tai labiausiai patinka