QUOTE(Rasma @ 2015 02 05, 11:28)
Europa Royal sakė, kad negalės pasiūlyti jokių procedūrų gydyklose ("galbūt tik masažą", bet ir tai nel.užtikrintai), nes gydyklos nedirbs. Kažkas ten jose bus daroma, kažkoks laikinas remontas/tvarkymas ar pan. Tai gal čia dėl to baseino
Ačiū už atsiliepimą dėl Aqua, dar turim laiko apgalvot.
Na, baldams dėl naujumo labai pretenzijų pas mane nebūna, bet tiesiog ne akivaizdžiai jau išgriuvusiom gulimom dalim. O švara tai taip, nepaisant kiek žvaigždžių - elementas būtinas. Ir LT kažkoks keistas supratimas dėl to, būna net paklausia ar namie taip keiti patalynę ir rankšluosčius, kai jau padarai pastabą, kad jau 4 d galėtų patalynę ir pakeist. Buvo ir tokių akibrokštų..o geriausia ką yra tekę patirt LT viešbutyje, kai ant grindų numestus rankšluosčius sukabino, tipo dar geri
Aš ir namie taip, 3-4 d ir keičiama, tai man sunku su mygiu lovoj susitaikyti
Ačiū už atsiliepimą dėl Aqua, dar turim laiko apgalvot.
Na, baldams dėl naujumo labai pretenzijų pas mane nebūna, bet tiesiog ne akivaizdžiai jau išgriuvusiom gulimom dalim. O švara tai taip, nepaisant kiek žvaigždžių - elementas būtinas. Ir LT kažkoks keistas supratimas dėl to, būna net paklausia ar namie taip keiti patalynę ir rankšluosčius, kai jau padarai pastabą, kad jau 4 d galėtų patalynę ir pakeist. Buvo ir tokių akibrokštų..o geriausia ką yra tekę patirt LT viešbutyje, kai ant grindų numestus rankšluosčius sukabino, tipo dar geri
Aš ir namie taip, 3-4 d ir keičiama, tai man sunku su mygiu lovoj susitaikyti
Gydyklas nusipirko Aqua (jei taip galima issireiksti),ir jie jau berods metus kasa/rausia tuneli ,kad abieju Aquos viesbuciu gynentojams nereiktu i gydyklas eiti per lauka.Tai gal gydyklas uzdaro del to tunelio darbu?
Oho,kazkaip Jums nesiseka su aptarnaujanciu personalu.Mes nei namie ,nei viesbuciuose (juose praleidziam gerokai daugiau laiko nei namie),niekuomet nenaudojam tu paciu ranksluosciu antra karta ,nekalbu apie rankoms skirtus ranksluostukus.