Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

QUOTE(gurmans @ 2013 09 11, 12:37)
Aha,buvom.Jei Jusu pekete "Romantiska vakariene",tai romantikos tikrai nebus.Nes tos romantiskos vakarienes susirenka beveik puse viesbucio.Restoranelis mazutis,staliuku pristatyta nenormaliai daug ,praktiskai visi susirinke romantiskai trinasi vienas i kito nugara (na cia taip vaizdziai pasakiau),ir dar beda su vedinimu ten,viduryje vakarienes jau kaip zuvis be vandens pradedi ziopciot.Romantiskai vakarienei  buna : saukstas salotu,ir karstas patiekalas su vyno taure,bet galima sutarti,kad vietoj vyno atnestu arbateles. biggrin.gif
Pusryciai : asortimento pertekliaus tikrai nera  lotuliukas.gif ,bet maistas gan kokybiskas ( be sapenkiu ir koldunu)  beto operatyviai papildomas. 4u.gif



Tai gal geriau sakyti, kad kambaryje vakarieniausim? g.gif Nes kai derinausi, tai sake vakariene gali buti patiekta ir kambaryje.
Atsakyti
QUOTE(Jogmile @ 2013 09 11, 17:15)
Tai gal geriau sakyti, kad kambaryje vakarieniausim?  g.gif  Nes kai derinausi, tai sake vakariene gali buti patiekta ir kambaryje.


Jus gal pabandykit viena vakara bendroje erdveje pavakarieniauti,o kita jau privaciai savo kambaryje.Taip bus paprasciau apsispresti del sekancios vakarienes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 09 02, 10:50)
Su procedurom baigiau,toliau aprasysiu kaip apgaudinejami sanatorijos sveciai kurie perka pasisveciavima (uz 255 litukus parai ,asmeniui )ir neva gales neribotai naudotis proceduromis is tam tikro saraso.


Gurmans, labai laukiu Jūsų atsiliepimų apie Draugystės procedūras "viskas įskaičiuota" blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2013 09 12, 08:01)
Gurmans, labai laukiu Jūsų atsiliepimų apie Draugystės procedūras "viskas įskaičiuota"  blush2.gif  4u.gif


Na cia taipogi paini istorija,bet patys esam kalti,kad patikejom ka mums sake telefonu.
Taigi rezervuojam dvi paras,paketas "viskas iskaicuota",tai reiskia,kad proceduros is tam tikro saraso turetu buti neribojamos ir nemokamos.
Del viso pikto pasiskambinu pasiteirauti ar tikrai galim naudotis neribotai,maloni moteriske paklausia pavarde,paziuri rezervacija,sako: "taip Jums proceduros neribojamos,galite naudotis ,kiek ,tik norite".
Nuvykus i sanatorija,mums isdave proceduru korteles ir nusiunte pas laiku surasinetoja,kurias ten ir palikom ,kad surasytu proceduru laikus.Kadangi jau zinau kokiu proceduru noriu is to stebuklingojo saraso,pedinu iki registraturos issiaiskinti kam tureciau susakyti savo pasirinktas proceduras.Atsakymas:"nieko Jus negalit rinktis,Jums nepriklauso,kas Jums priklauso viska surasem i kortele".Korteleje,buvo,tik kelios mano jau aprasytos proceduros.Po tokio registraturos darbuotojo atsakymo,mano galveleje matomai "uzsitrumpino failas" atsakingas uz iskalba,tesugebejau paprasyti,kad man detaliai viska issaiskintu.Paaiskinimas buvo mazdaug toks:"Jus atvykot savaitgali,tai Jums negalioja sistema,kad galite rinktis ka norite ir kiek norite,Jums automatiskai gaunasi savaitgalio paketas su keliom procedurom".Bandau teisinti,jog skambinau,teiravausi,kad gavau atsakyma ,jog galesiu nevarzomai rinktis proceduras,be jokio papildomo mokescio.Matomai,moteriskei nusibodo su manimi bendrauti ir ji pasiule pasiskaityti apie viska ju internetiniame puslapyje,pasijauciau izeista,tad drysau paprasyti,kad ji butu tokia maloni ir paskaitytu,jei negali pati pasakyti.Tada trumpai ir aiskiai,pakeltu tonu pasake: "jei norite naudotis proceduromis neribotai turite apsistoti ilgiau nei tris paras".Vienu zodziu, verkslenau as ten ilgai ir nuobodziai,bet niekas nepasikeite.Tad vietoj daugyyyyybes norimu proceduru,gavome kelias,kurios mums buvo paskirtos netgi neatsizvelgiant i musu poreikius.
Zinoma dalis kaltes yra ir musu paciu,matomai reikejo issamiau skaityti ju puslapi,ir zinoma netiketi tuo,kas yra sakoma telefonu blush2.gif.
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 09 12, 10:24)
Na cia taipogi paini istorija,bet patys esam kalti,kad patikejom ka mums sake telefonu.
Taigi rezervuojam dvi paras,paketas "viskas iskaicuota",tai reiskia,kad proceduros is tam tikro saraso turetu buti neribojamos ir nemokamos.
Del viso pikto pasiskambinu pasiteirauti ar tikrai galim naudotis neribotai,maloni moteriske paklausia pavarde,paziuri rezervacija,sako: "taip Jums proceduros neribojamos,galite naudotis ,kiek ,tik norite".
Nuvykus i sanatorija,mums isdave proceduru korteles ir nusiunte pas laiku surasinetoja,kurias ten ir palikom ,kad surasytu proceduru laikus.Kadangi jau zinau kokiu proceduru noriu is to stebuklingojo saraso,pedinu iki registraturos issiaiskinti kam tureciau susakyti savo pasirinktas proceduras.Atsakymas:"nieko Jus negalit rinktis,Jums nepriklauso,kas Jums priklauso viska surasem i kortele".Korteleje,buvo,tik kelios mano jau aprasytos proceduros.Po tokio registraturos darbuotojo atsakymo,mano galveleje matomai "uzsitrumpino failas" atsakingas uz iskalba,tesugebejau paprasyti,kad man detaliai viska issaiskintu.Paaiskinimas buvo mazdaug toks:"Jus atvykot savaitgali,tai Jums negalioja sistema,kad galite rinktis ka norite ir kiek norite,Jums automatiskai gaunasi savaitgalio paketas su keliom procedurom".Bandau teisinti,jog skambinau,teiravausi,kad gavau atsakyma ,jog galesiu nevarzomai rinktis proceduras,be jokio papildomo mokescio.Matomai,moteriskei nusibodo su manimi bendrauti ir ji pasiule pasiskaityti apie viska ju  internetiniame puslapyje,pasijauciau izeista,tad drysau paprasyti,kad ji butu tokia maloni ir paskaitytu,jei negali pati pasakyti.Tada trumpai ir aiskiai,pakeltu tonu pasake: "jei norite  naudotis proceduromis neribotai turite apsistoti ilgiau nei tris paras".Vienu zodziu, verkslenau as ten ilgai ir nuobodziai,bet niekas nepasikeite.Tad vietoj daugyyyyybes norimu proceduru,gavome kelias,kurios mums buvo paskirtos netgi neatsizvelgiant i musu poreikius.
Zinoma dalis kaltes yra ir musu paciu,matomai reikejo issamiau skaityti ju puslapi,ir zinoma netiketi tuo,kas yra sakoma telefonu  blush2.gif.

Nusivylimas totalus blink.gif Įtariu kaip greitai dingo nuotaika ir nusiteikimas pailsėti. Rezervacijos sistemoje galėtų būti galimybė pasirinkti tik darbo dienas, o kita programa ir turėtų būti savaitgalio, kur galimybė rinktis tik išeigines dienas, tada būtų visiems aišku. Ir aišku pasitaikė nekompetetinga darbuotoja, atsiliepusi telefonu. Kai kovo mėnesį ieškojau kur pailsėti, skaičiau Draugystės puslapį, tikrai tuo metu nebuvo kalbos apie kažkokius apribojimus šiam gydymo kompleksui. Mąsčiau ten vykti, bet įtartinai kažkaip skambėjo, kad galima naudotis neribotai procedūromis, tiesiog pamaniau, kad lieps eiti pas gydytoją, ji skirs procedūras, o ten jau gali būti: kad tiek procedūrų nesveika ir t.t. Dabar žiūriu jų puslapyje, kad yra savaitgalio programa (galėtų pakeisti pavadinimą, nes manau neatitinka išvardintos procedūros "gydymui - viskas įskaičiuota" doh.gif , su tokiu pavadinimu norėtųsi daugiau), šiaip nerašo, kad reikia gyventi ilgiau nei 3 paras, rašo, kad ta programa skirta darbo dienom... Kai man kas būna neaišku dėl poilsio, tai aš parašau laišką, paskui gali būti kaip įrodymas biggrin.gif
Pavyzdžiui man dar kas nepatinka, tai kai nerašo kokios gali būti skiriamos procedūros (kai būna procedūrų grupės, iš kurių gali rinktis pats), pvz rašo iki 5 procedūrų, kurias skiria gydytojas, pvz Eglėje. Tai reiškia "iki 5 procedūrų", kad gali būti ir ne 5, o 3, 4; pačios procedūros (be mineralinės vonios/purvo) gali būti tik inhaliacija, deguonies kokteilis, pigesnės procedūros... O man norėtųsi ir vertikalios vonios, povandeninio masažo, baseino... Reiškia viskas priklauso nuo gydytojos malonės. Tarkim Eglėje+ surašytos procedūrų grupės, kur renkiesi procedūras.
Dar geras variantas, kurį buvau pasirinkusi šiais metais: tai užsisakiau nakvynę (čia Grand Spa buvome), priklausė vandens parkas, tai papildomai ėmiau man patinkančias procedūras: povandeninį masažą, vertikalią vonią, purvo aplikaciją, haloterapiją; savo pasirinkimu likau labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2013 09 12, 13:22)
Nusivylimas totalus  blink.gif  


Tiesa pasakius,tai i ju internetini puslapi as daugiau ir nebeuzsukau,nieko nebesiaiskinau ir nesigilinau kas ir kaip ten,nes po tokio savaitgalio sanatorijoje neigiamu emociju ir taip jau perteklius buvo. doh.gif
Del Egles,tai bent jau tu savaitgaliniu paketu aprasymas tikrai yra issamus su konkreciomis proceduromis.O,jei vykti kokiai savaitelei,tuomet jau zinoma nuo daktarytes nuotaikos proceduru sarasiukas priklausys.Nors gali buti ir taip,kad daktarytems tiesiog yra nurodyta neskirti brangiu proceduru,ar skirti ju kuo maziau. g.gif Pastaraisais kartais i inhaliacijas netgi nejau,nes eiles ten nenormalios,abu koridoriai sausakimsi. doh.gif Man vienas minusu tiek Egleje,tiek Egleje+ yra,tai,kad negalima is anksto (telefonu,ar laiskais) suderinti proceduru laiko,ar rezervuoti papildomas proceduras ,na zinoma isskyrus grozio salonus.Ir paprastuose dvivieciuose kambariuose man gerooookai perdideli televizoriai.
Grand Spa gydykloje jokiu problemu neturejau.Baseinu zonoje masaziste papuole isties nuostabi,rupestinga,zinoma kazkiek blasko tas triuksmas ir klyksmai kuriuos kelia parko lankytojai,na bet cia jau nieko nepakeisi,suprantu,kad perku masaza tokioje erdveje,tad ir pretenziju negaliu reiksti.Hamamo patalpoje,triuksmas girdisi maziau,turiu pastebeti,kad mergaite atliekanti procedura buvo laaaabai demesinga wub.gif .Su kambariais Lietuvoje (paprastais dvivieciais) mums nelabai sekasi,sienos murzinos,kilimai baisus,net tapkes limpa doh.gif Maitinimas kaip ir visur pastaruoju metu- laaabai suprastejas.Na tarkim kokioje Egleje,einant pietauti jau esu nusiteikusi,kad bus kokiu troskintu inkstu ar pjaustytu sirdziu ,bet,kai Spa viesbutis pietums patiekia skrandziu ir sirdziu troskini ,tai man verkti norisi...Pastebejau,kad viesbucius ir sanatorijas apeme kazkokia subproduktu epidemija doh.gif .Man asmeniskai yra nenormalu moketi tikrai nemazus pinigus ir gauti maitinimo pasirinkima kurio dali sudaro subproduktai: kaiulienos,jautienos pjaustytos sirdys,inkstai,vistienos sirdys,skarandziai,kepenys.... unsure.gif Nezinau,gal sie visi subproduktai yra labai skanus ir naudingi,bet as niekaip negaliu prisiversti isideti sau i lekste,o juo, labiau i burna pavyzdziui : penkis inkstus,tris skrandzius pora gabalu sirdziu .... 4u.gif

QUOTE(lape snape* @ 2013 09 11, 15:07)
na neprikibkim cia prie tu koldunu biggrin.gif kita vertus, viesbuciuose maisto pasirinkimas tikrai patus, bent Sanoj tj man uztenka i valias  4u.gif


Sutinku 100 %,kad Sanoje tikrai yra labai didelis patiekalu pasirinkimas 4u.gif. Na tikrai alkanas neliksi : triusiena,vistiena,lasisa,kalakutiena,jautiena,kiauliena,siltaisiais metu sezonais ivairus grill kepsniai,garnyru taipogi gausu,darzoviu pasiula didele,sriubu dazniausiai buna pora rusiu,vegetarai manau alkani taipogi neliks. ax.gif
Bet kaip ir daugumoje viesbuciu,maitinimas ir cia po truputuka prasteja.Tarkim anksciau budavo 100% naturalios sultys,veliau jas pakeite sultimis is pokeliu,naturalias trintas uogas pakeite uogienemis,pastebejau,kad jei pietums buvo lasisos kepsniai,ar jautienos pjausniai ,tai ju likuciai keliauja i marmitus skirtus vakarienei (ko anksciau nebudavo).Zinoma,kas perka nepilna maitinima tokiu niuansu pastebeti negali,tad ir visus pietu likucius suvalgo vakarienes metu,kaip katik pagamintus unsure.gif.Na,bet nekreipiant demesio i siuos "patobulinimus" maitinimas ,ten tikrai mano manymu yra kokybiskas, ir pasiula gan didele. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas ilsejotes Vila upe g.gif
Atsakyti
...kaip aš sutinku su gurmans nuomone, iki negalėjimo.

Ir tai tiesiog atspindi bendrą LT padėtį - plėšia pinigus už tarybines paslaugas ar aptarnavimą. Arba šiaip tiesiog neadekvatu.

O po to žmonės stebisi, kodėl kiti meta tą Lietuvą ir bėga nuo jos kuo toliau ne tik ilsėtis, bet ir gyventi.
Atsakyti
Kur patartumėte apsistoti vienai nakčiai pirmąjį spalio savaitgalį g.gif ? Važiuosime trise su 6-mete dukra g.gif.. Būtų smagu už protingą kainą mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu pasisakyti apie Best Western Central. Daugiau nevaziuociau net su kuponais. Vakariene gera buvo tik viena diena. Kol paskutine diena jau net rinktis nebebuvo galima. Jau net vyno taure nuimta is ale romantisku vakarieniu lotuliukas.gif Ir romantikos ten tikrai nerasta lotuliukas.gif Kaip ir tvarkos, kai staltiesiu nekeicia pora dienu. Viesbuciui daug svarbiau rusu krepsininkes nei lietuviai ir tas buvo pasakyta beveik tiesiai. Kambarys buvo tikrai geras. Proceduros irgi tikrai nenuvyle. Pakliuvom pas labai gera masaziste gydyklose, tik viena diena vyrui teko vyrukas. Tai sake moteriske tikrai geriau.
Atsakyti
Rasiau ,rasiau,bet ziuriu,kad apie maitinima taip ir neparasiau. blush2.gif
Taigi,maitinimas vyksta taipogi centriniuose rumuose,Svedisko stalo principu.
Sale skirta maitinimui yra tikrai maza,tiksliau sale plius koridorius.Kadangi susirenka zmones ne vien is centriniu rumu ,bet ir is visu siai sanatorijai priklausanciu vilu,jie tiesios fiziskai ten netelpa.
Taigi keliaujam pietu,prie maitinimo sales pasitinka itin stiprus tualeto kvapas...Einam i pacia sale,apsidairom ,vietu nera,laukianciuju dar begele stovi.Einam pasiziureti koks meniu.Moteriske stovinti kitoje marmitu puseje,pastebi,kad mes naujokai,pasisveikina,maloniai viska papasakoja,supazindina su patiekalais,paaiskina ,kad staliuku laukti galime atsisede prie maitinimo sales.Einam lauk,sedam prie maitinimo sales,bet tualeto smarve mus nugali,ir mes iskeliaujam i savo kambari.Gryztam po ~ valandos,valioooo radom laisvu pora vietu,atsiklausiam sedinciuju ar galime prie ju prisijungti,gave sutikima lekiam pakartotinai maisto apziurai.Isipilu sriubos ir lakstau po visa sale ieskodama grietines,kadangi nesu maratoninike,tai gan greit pavargau ir nusprendziau paklausti pas tetulyte kitapus stalo kur yra grietine.Atsakymas buvo netiketas : "per pietus grietines nebuna",klausiu ka man tuomet detis i sriuba,atsake,kad kecupa arba majoneza.... doh.gif Aha,supratau,sriuba valgau tokia kokia yra ,be jokiu kecupu ir majonezu (na su majonezu dar aplamai neteko sriubos valgyti).Sriubyte suvalgem ,keliaujam antro patiekalo ,pasirinkimas ne itin dideles : bulves troskinti kopustai kazkokie virti lasiniu gablai su trupuciu raumens ir dar kazkoks neva troskinys .Pasiemem bulviu su kopustais,kurie buvo tikrai labai skanus.Kadangi norisi atsigerti einu iki siulciu baro,panele is pokeliu pila sultis i maisykle, salia stovi tusti asociai vandens su citrina.Paklausiau ar bus dar vandens,mergaite,pasake,kad tuoj atnes,ir tikrai laaabai greit atnese.Klausiu koks cia vanduo,sako,kad is krano ,klausiu ar bent virintas,mano klausimas jai sukele juoka ir ji laaabai linksmai atsake,kad tikrai nevirintas.Na,vandens is krano negerem ,pietauti taip ir baigem...
Detaliai sekanciu maitinimu neaprasinesiu,bet vaizdelis tikrai graudus.Kaip jau rasiau,grietine -deficitas,jos buna ,tik per pusrycius,saltibarsciai sutrinti i vientisa mase ,kaip veliau mus paprotino sialia sedejusi senole,kad jie sutrinami tikriausiai todel ,kad i juos sudeda visas agurku zieves(mat agurkai ten visuomet nulupti),nuo pat ryto stovi papjaustyta slapenke,tik ji kaskart vis kito atspalvio,vakare jau buna igavusi zalsvai-melsvos spalvos tona. doh.gif Viena vakara apsidziaugiau pamacius blynelius,paklausiau su kuo blyneliai,atsakyma gavau,kad su mesa,tad ryzomes isideti atskirai abu po viena blyneli (nes visuomet imdavom ,tik viena vieneta ar sauksta maisto ir tuscia lekste,ir visa tai pasidalindavom perpus,bet visvien nesuvalgydavom).Zinom ,kad grietinjes nera,tad keliaujam su blyneliais prie stalo ,jamam irankius,pjaunam.....Veeeeuuu pasklinda smarve,ir vel liekam nevalge,nes ta mesa blyneliuose - kepenys sumaisytos su kazkokiais
priedais.Na zinoma,logiska,juk pietums buvo kepenys,vadinasi vakarienei blyneliai su "mesa"- kepenimis.Dar bandeme valgyti virtu bulviu plokstainio su lajaus ir pieno padazu,bet mums nepavyko sio patiekalo suvalgyti,taipogi dar buvo kazkokiu bulviu-miltu guminuku ,kuriuos su dantu sepeteliu dar ilgai gramdziau nuo dantu,buvo ir desertu: bulka su razinom ir kita vakara oranzinis pyragas,tik ji kazkodel pamirso iskepti,nes ta mase laaaabai jau panasi i tesla buvo,ir tikrai nepanasi i pyraga.
Vienu zodziu,maitinimas baisus,bet laaabai dekingi esam moterytei kuri pastebejo,kad mes nalabai ka randam valgyti.Paskutine diena ,ji pasiule mums palaukti,nes neva veliau bus keptos menkes file.Kadangi buvom tikrai alkani,nutarem palaukti.Nepatikejau savo akimis,bet ji po kurio laiko mums atnese (surado mus saleje,tarp begales zmoniu),karstutele skanutele ,tobulai iskepta menkes file. wub.gif Isties esam Jai degingi uz pastabuma ir parodyta demesi wub.gif ,nes jei ,ne ji aplamai butume like praktiskai nevalge...

QUOTE(Jogmile @ 2013 09 16, 09:18)
Galiu pasisakyti apie Best Western Central. Daugiau nevaziuociau net su kuponais. Vakariene gera buvo tik viena diena. Kol paskutine diena jau net rinktis nebebuvo galima. Jau net vyno taure nuimta is ale romantisku vakarieniu  lotuliukas.gif Ir romantikos ten tikrai nerasta  lotuliukas.gif Kaip ir tvarkos, kai staltiesiu nekeicia pora dienu. Viesbuciui daug svarbiau rusu krepsininkes nei lietuviai ir tas buvo pasakyta beveik tiesiai. Kambarys buvo tikrai geras. Proceduros irgi tikrai nenuvyle. Pakliuvom pas labai gera masaziste gydyklose, tik viena diena vyrui teko vyrukas. Tai sake moteriske tikrai geriau.


Apie ju neva romantiskas vakarienes jau rasiau tikrai ne viena karta,gaila, kad pries vykstant nepaskaitete sios temos. 4u.gif Istikruju,su romantika,ten nera nieko bendro,na isskyrus zvakute ant stalo. lotuliukas.gif
Jetau Jus skundziates,kad Jums staltieses antraja diena nepakeite...Pamenu,kai pirmaji karta ten vaziavom, (tuomet dar nebuvo pasirinkimo vakarieniauti kambaryje,arba mes apie ji tiesiog nezinojome) tai,mes tris vakarus vakarieniavom su ta pacia murzina staltiese,kai ketvirtaji vakara papraseme ,kad pakeistu staltiese,mums pasiule persesti prie kito staliuko (salia baro),kai pasakeme,kad nenorime persesti prie staliuko kuris yra "praeinamasis" msms atsake,kad staltieses pakeisti vakarienes metu ji negali,tad turime rinktis arba sedeti prie baro (staliukas pro kuri visi vakarieniaujantys vaiksto),arba liekam romantiskai vakarieniauti su murzina staltiese. doh.gif Dziugu,kad bent pastaruoju metu galima psirinkti kur vakarieniausi,as bendroje saleje,ar savo kambaryje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 09 16, 10:00)
*Klausiu koks cia vanduo,sako,kad is krano ,klausiu ar bent virintas,mano klausimas jai sukele juoka ir ji laaabai linksmai atsake,kad tikrai nevirintas.Na,vandens is krano negerem ,pietauti taip ir baigem...
**(nes visuomet imdavom ,tik viena vieneta ar sauksta maisto ir tuscia lekste,ir visa tai pasidalindavom perpus,bet visvien nesuvalgydavom).


*zinokit, jau man irgi juokinga biggrin.gif
siaip jau pagal tyrimus vanduo is krano pas mus tinkamas vartojimui, o virinto vandens gerti nerekomenduojama.

** sauksto maisto dviese nesuvalgydavote? smile.gif

na tikrai keistai jus cia smile.gif ir aplamai dabar sioje temoje taip purvais apipylete sanatorija sia.... as manyciau, cia jus patys kalti kad uz mazus pinigus tikejotes auksciausio lygio serviso, nors patys zinojote kur vaziuojate - ne i kazkoki SPA, ne i 5 zvaigzduciu viesbuti ,o i paprasta SANATORIJA. juk viskas aisku vien paziurejus i internetini puslapi, net nesitikeciau to, ko jus tikejotes ,vaziuodama i sia sanatorija. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lape snape*: 16 rugsėjo 2013 - 11:16