Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

QUOTE(Tepaluota @ 2014 07 11, 19:26)
O pas mane medaus, prašom laugh.gif


Oi dekui as "medaus trauma" vaikysteje gavau ,tai nelabai man jis mielas... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Metija @ 2014 07 11, 19:46)
Na, su pirtimis man gerai, bet gal tiek, kiek aš pati kontroliuoju.


Tai Jus gal pasiimkite paprasta hamamo procedura,ten svelniai muiluoja su tom pirstinytem,tik ,kad pries procedura kazkiek visviena i garine reikia nueiti,kad negyvas odos sluoksnis suminkstetu.
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2014 07 11, 20:59)
pries procedura kazkiek visviena i garine reikia nueiti,kad negyvas odos sluoksnis suminkstetu.

drinks_cheers.gif Ir būti galėsit tiek, kiek pačiai norisi.
QUOTE(gurmans @ 2014 07 11, 20:59)
Oi dekui as "medaus trauma" vaikysteje gavau ,tai nelabai man jis mielas... blush2.gif

Dar pasakykit, kad sušiltu pienu, veukt cool.gif Bet tikriausiai neužilgo ir pati gausiu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 07 11, 20:01)
Dar pasakykit, kad sušiltu pienu, veukt cool.gif Bet tikriausiai neužilgo ir pati gausiu  ph34r.gif


Nuo silto pieno sugebedavau pabegti ,mociute nepagaudavo ax.gif ,o vat nuo senelio - bitininko rupescio ir meiles nepavykdavo pasprukti.... schmoll.gif Tai i viena zanda koriuko,i kita zanda duoneles (ar kazko ten),i viena ranka agurkelio su medum i kita ranka ledai is medaus ir uogu... doh.gif
Trumpai tariant sunki-saldi vaikyste....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 11 liepos 2014 - 20:15
Duonelę galiu valgyti be sustojimo wub.gif , kol liežuvį nuo rūgštumo traukti pradeda. Labai gerai lieknėjant, kai užeina "noriu kažko, nežinau ko" momentai cool.gif

Beje, būtent medaus pasigendu daugelyje sanatorijų. Ne sau valgyti, aišku, nes visada turim mašinoje "na vsiakij", bet kaip sveiko ir vertingo produkto besisveikatinantiems.

Čia buvo MB produkto reklama laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 11 liepos 2014 - 20:30
QUOTE(gurmans @ 2014 07 11, 20:59)
Tai Jus gal pasiimkite paprasta hamamo procedura,ten svelniai muiluoja su tom pirstinytem,tik ,kad pries procedura kazkiek visviena i garine reikia nueiti,kad negyvas odos sluoksnis suminkstetu.

Apie hamamą seniai svajoju, bet, kad parašyta, jog procedūra atliekama poilsio dienom ir savaitgaliais, o mes būsim nuo antradienio iki ketvirtadienio... verysad.gif

QUOTE(Metija @ 2014 07 11, 21:38)
Apie hamamą seniai svajoju, bet, kad parašyta, jog procedūra atliekama poilsio dienom ir savaitgaliais, o mes būsim nuo antradienio iki ketvirtadienio...  verysad.gif

Detaliau pavarčiau procedūrų sąrašą. Tik poilsio dienomis ir savaitgaliais yra Hamamas dviems, o vienam yra bet kada. Na, bet tikriausiai pirmiausiai su gydytoja reiktų pasitart, o tik tada. Ten gydytojo konsultacija įtraukta, tai manau, kad ji bus. Nebent žmonės nenori, tada gal nebūna. Eglėj ir Pliuse tai gydytojas skiria procedūras, bent jau mums taip buvo.
Atsakyti
Na, bendrai pirtys liuks, bet nesijaucia poilsio ir privatumo, hamam nerealus jausmas,poilsisi superinis, issveicia, nusveicia, itrina, pasaka..as esu emusi su sokoladu procedura, tai mmm, kvepejau sokoladu dvi dienas wub.gif visos proceduros, kurios atliekamos privaciai, nera ka lyginti su bendromis paslaugomis
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2014 07 12, 07:45)
Detaliau pavarčiau procedūrų sąrašą. 


Rytas uz vakara protingesnis.... biggrin.gif
Nezinau koki paketa jus pasirinkote,bet Sanoje visas norimas proceduras ir uzsiemimus galima susidelioti ir susiderinti ju laikus dar pries atvykstant.Tiesiog telefonu ar el.laiskais.Jums atsius preliminariai sudeliotus Jusu pasirinktu proceduru laikus ir specialistus kurie atlis konkrecia procedura.Jei Jums netinka laikas ar specialistas parasykite jiems ,kad koreguotu .
As asmeniskai,jei vykstu ,tik savaitgaliui pailseti /parelaksuoti/atsipalaiduoti,tai proceduras ir laikus susidelioju is anksto ,kad atvykus nebereiketu gaisti laiko.
Jei vykstu savaitei ar dviems (rimtesniam "remontui"),tuomet ,viska ,kas susije su relaksu ir grazinimusi (pylingai,parafinas,masaziukai,arfa,druskos,deguonis ir panasiai) susidelioju is anksto,bet pasilieku "laisvus langus",kuriuos uzpildau jau atvykus i vieta su daktarytes pagalba.Siaip stengiuosi pries vykstant rimtesniam "remontui' apsilankyti pas seimos daktaryte,ji ten ka negero pamato ar suranda ,viska suraso ant lapo o as ta lapa paduodu viesbucio daktarytei,tuomet nereikia puse valandos pasakoti kas man negerai ir panasiai.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 14 liepos 2014 - 08:54
Na va, nelinksmai baigesi musu atostogos smile.gif Dedam kryziu ant Druskininku Egles visam laikui. Neisbuvom savaites, isvaziavom anksciau parase skunda del darbuotoju elgesio ir susigrazine pinigus uz likusias dvi paras. Pirmadieni ryte truko kantrybe, kai net Zilvino 2 korpuso vedeja leido sau rekti, reiksti asmenine nuomone del pasirinktos programos ir net nesugebejo ramiai paaiskinti kokios proceduros gali buti keiciamos arba ne. Ten rekauja visi kas netingi lyg butume kartu karves gane. Skundu girdejom ir is kitu poilsiautoju, bet niekas nedrista garsiai to pasakyt lyg bijotu. Susidare toks ispudis, kad ten viskas skirta rusams, kurie palieka kruvas pinigu arba Egle+ gyventojams.
Atsakyti
QUOTE(Jogmile @ 2014 07 16, 11:00)
Pirmadieni ryte truko kantrybe...

Kas tokio turėjo įvykti? unsure.gif Nes kiek esame buvę, niekada jokių nemalonumų ar problemų.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 07 16, 11:55)
Kas tokio turėjo įvykti?  unsure.gif Nes kiek esame buvę, niekada jokių nemalonumų ar problemų.



Parasiau kas perpilde kantrybes taure, bet taip buvo visas dienas. Pvz. pirmadieni ryte vyras ejo pas gydytoja 9val, o pusrycius 8 ryto pramigom. Masaza paskirti norejo 9.15, paprasem veliau, nes nespesim papusryciauti,tai registratore tiesiog uzreke "varyk i 7 auksta pas masaziste ir bandyk tartis", demonstratyviai uzbrauke paskirta laika ir meste numete ta lapa blink.gif Tai ar cia normalu? Bandem suprasti, kad pervarge darbuotojai nuo itin didelio zmoniu srauto, bet nu kiek galima. Nereikia aplink mus sokineti, bet elementaraus mandagumo norejosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogmile: 16 liepos 2014 - 16:08
o gal kas nesenai buvo Grandspa? kaip ten vasara? nes vietu spa vilniuje negavome, tad alternatyva - grand spa..bet koks ten vaizdas vasara?baseine?
Atsakyti
Na ką, pabuvojom mes SPA Vilnius Sana. Viskas ten mums labai patiko - ir dvivietis kambarys, kuriame radom du foteliukus ir stalelį. Tikėjomės vakare pasėdėti žvakių šviesoje tik dviese. Maistas tikrai puikus. Iš pirmo žvilgsnio maisto gausos skirtumo nuo Eglės nepastebėjau, bet kai paragavom - iš karto įvertinom skonį ir kokybę!

Buvom labai pamaloninti personalo dėmesingumo - tikrai, Sanos personalui negalėčiau sugalvoti nė vieno priekaišto! Registratūroj viską išaiškino, SPA centre visur palydėjo.

Deja, poilsį teko nutraukt, nes vakare sulaukėm žinios, jog vyro mama reanimacijoj. Tai iš ryto tik spėjom pakvėpuoti druskom ir teko išvažiuot. Vietoj dviejų planuotų parų, pabuvom tik parą. Guodėmės, kad tai, kas svarbiausia - pabuvimą dviese sau svarbią dieną mudu gavome, liūdėti sau neleidome, buvo svarbu, kad tik vyro mamai viskas būtų gerai.

Tik vienas dalykas užkliuvo: rezervuodama mokėjau vieną kainą, po kelių dienų pastebėjau, kad poilsis Sanoje pabrango (nesupratau kodėl, nes sezonas lyg ir nuo mėnesio pradžios, bet nesvarbu). Tiesiog įsivaizdavau, kad mums galioja tokia kaina, kuria rezervavom. Susimokėjom išvažiuodami, daug tikrai nesigilinom, nes ne tas rūpėjo. O bevažiuodama paskaičiau išrašą ir aptikau, kad apskaičiuota jau su pabrangimu. Tikriausiai taip ir turi būti, nors mano manymu turi galioti ta kaina, kuri būna rezervuojant. Žodžiu, tai šiuo atveju tikrai smulkmena, bet šiaip įdomu...

Atsakyti